Videos

Τα ναρκωτικά δεν σε κάνουν cool!

Τα ναρκωτικά αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα στην σημερινή εποχή. Πολλοί άνθρωποι στρέφονται στις παράνομες αυτές ουσίες νομίζοντας ότι έτσι θα δώσουν λύση στα προβλήματα που μπορεί να έχουν. Όχι μόνο τα ναρκωτικά, αλλά και το τσιγάρο και το ποτό, είναι καταστροφικές συνήθειες για τον άνθρωπο. Όλοι στην ζωή μας έχουμε έρθει αντιμέτωποι με διάφορα προβλήματα μικρά ή μεγάλα και σίγουρα έχουμε αισθανθεί αδύναμοι να τα αντιμετωπίσουμε. Και ενώ πολεμάς με τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου, τότε βρίσκεις καταφύγιο στις κακές συνήθειες. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι στρέφονται στα ναρκωτικά και όχι μόνο.

Παρατηρούμε ότι οι περισσότεροι χρήστες ουσιών είναι έφηβοι. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι παρέες και η οικογένεια παίζουν σημαντικό ρόλο. Στην εφηβεία ανεξαρτοποιείσαι, φτιάχνεις προσωπικότητα, μαθαίνεις τα θέλω σου, αλλά ταυτόχρονα είναι μια ηλικία με μεγάλο βαθμό κινδύνου να κάνεις λάθη και να επηρεαστείς. Έχουμε ακούσει πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που ξεκίνησαν τα ναρκωτικά, γιατί απλά επηρεάστηκαν από την παρέα τους. Το αποτέλεσμα ήταν να τους γίνει εθισμός και να μην μπορούν να το σταματήσουν. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν θα γίνεις πιο cool, αλλά ότι θα καταστρέψεις την ζωή σου.

Καλό είναι στην ζωή μας να διαχειριζόμαστε τις επιθυμίες μας, να μιλάμε με την οικογένειά μας για αυτά που μας ενοχλούν, να προσέχουμε τους ανθρώπους που κάνουμε παρέα και γενικά να αποφεύγουμε καταστάσεις που θα κάνουν κακό στην υγεία μας. Πολλές φορές μια στιγμή μπορεί να σου αλλάξει την ζωή. Ας φροντίσουμε να την αλλάξουμε προς το καλύτερο. Αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει και το βίντεο.

Τα ναρκωτικά δεν σε κάνουν cool!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top