Σούξου -Μούξου

4 λόγοι που δεν είναι κακό να βγαίνεις με έναν μικρότερο άντρα

Μα καλά, πώς γίνεται οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας να θεωρούνται ακόμα θέμα taboo; Μπορεί να πιστεύουμε ότι οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους άντρες γι΄αυτό αναπτύσσουν σχέσεις με μεγαλύτερους, αλλά τελικά πόσο σωστό είναι αυτό; Η ωριμότητα είναι καθαρά θέμα του κάθε χαρακτήρα, έτσι κι εμείς μαζέψαμε όλα τα πλεονεκτήματα του να βγαίνεις με έναν νεότερο άντρα, γιατί ναι, υπάρχουν!

#1 Αυτοπεποίθηση

Η σχέση με νεότερο άντρα είναι πηγή αυτοπεποίθησης. Ο εγωισμός σου ανθίζει, νιώθεις ποθητή και  σίγουρη για τις δυνατότητες σου. Η μπογιά σου περνάει ακόμα, ρε κορίτσι μου!

#2 Είσαι η δασκάλα, είναι ο μαθητής

Γίνεσαι η δασκάλα του και του μαθαίνεις τα κόλπα της πιάτσας. Για πολλούς άντρες αποτελεί φαντασίωση το concept μαθητής-δασκάλα ή το να δοκιμάζει το ώριμο φρούτο της «cougar» γυναίκας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να ικανοποιήσεις μια (ή περισσότερες) επιθυμίες του;

#3 Τα πράγματα είναι πιο χαλαρά

Είναι μικρότερος και βλέπει την ζωή αλλιώς, χωρίς το άγχος της δέσμευσης που εσένα εχει καταβάλει. Θέλει να ζήσει την ζωή του ήρεμα,  να την ευχαριστηθεί μαζί σου και να ζήσει ανέμελος. Ζήστο χαλαρά, κι όσο κρατήσει.

#4 Ανανέωση τώρα!

Θα διαπιστώσεις σχεδόν αμέσως πως μια τέτοιου είδους περιπετειώδης σχέση σε αναζωογονεί, σε γεμίζει ξανά με θέληση για ζωή. Περισσότερο γέλιο, ανεμελιά, ζωηράδα, σεξ, έρωτας, πάθος.

Ο κόσμος πάντα θα βρίσκει πράγματα για να σχολιάζει ό,τι και αν κάνεις, για αυτό φρόντισε να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σε γεμίζουν. Κι αν η σχέση με έναν νεότερο άντρα είναι μέσα σε αυτά, μην φοβηθείς, τόλμησέ το!

4 λόγοι που δεν είναι κακό να βγαίνεις με έναν μικρότερο άντρα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top