Λάιφσταϊλ

Πως μάθαμε τα πάντα για τον Δημήτρη Παπά του Ταμάμ και του Μπρούσκο

Είναι νέος, ωραίος και ταλαντούχος. Είναι όμως και ένα άντρας ευαίσθητος , αληθινά φιλόζωος και πάνω από όλα αυθεντικός.

Πως γίνεται όλα αυτά να αφορούν το ίδιο άτομο; Όταν μιλάμε για τον Δημήτρη Παπά γίνεται!

Ο Δημήτρης είναι μοντέλο, ηθοποιός, αλλά έχει και μια κλίση προς την μουσική! Μα όλα τα καλά αυτός τα πήρε;

Όταν λοιπόν βρεθήκαμε τις προάλλες να φάμε σε ένα από τα αγαπημένα μας βίγκαν εστιατόρια εδώ στην Αθήνα(ακόμα και όσοι δεν είναι βίγκαν το λατρεύουν! Πιστέψτε με!) ήξερα πως σίγουρα θα περάσουμε καλά, άλλωστε είχαμε και πολύ καιρό να τα πούμε!

Επειδή όμως ήθελα να είμαι σίγουρη για αυτό, αποφάσισα να του κάνω μια μικρή έκπληξη που σίγουρα δεν περίμενε! Και επειδή πάνω από όλα είμαι δημοκρατική, του έκανα μια μίνι ανάκριση με την βοήθεια ενός παιχνιδιού ερωτήσεων. Εγώ θα ήμουν αυτή που θα ρωτούσε και ο Δημήτρης έπρεπε να απαντά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το πρώτο πράγμα που θα του ερχόταν στο μυαλό!

Μπορώ να πω πως αν και τον ξέρω πολλά χρόνια έμαθα κάποια πράγματα για αυτόν που δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ. Αν θέλετε να μάθετε και εσείς ποια είναι η ιδανική γυναίκα για τον ίδιο ή αν έχει βγει ποτέ ραντεβού στα τυφλά και τι κατάληξη είχε, τότε νομίζω πως πρέπει να δείτε το βίντεο και να γελάσετε όσο εμείς! Βέβαια, ο Δημήτρης δεν με άφησε έτσι, ήξερε πόσο πολύ ήθελα να τον ακούσω να τραγουδάει και επιτέλους μου έκανε το χατίρι! Και μάλιστα έπαιξε και πιάνο παρακαλώ! Τα έχω όλα σε ντοκουμέντα φυσικά για να τα μοιραστώ μαζί σας!

Δεν θα μπορούσα να είχα περάσει πιο όμορφα εκείνη την ημέρα, θα θυμάμαι σίγουρα για πολύ καιρό πόσο γελάσαμε!  Τελικά, αν έχεις καλή παρέα και νόστιμο φαγητό δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να είσαι χαρούμενος!

Πως μάθαμε τα πάντα για τον Δημήτρη Παπά του Ταμάμ και του Μπρούσκο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top