Μουσική

5 ελληνικά τραγούδια με τους πιο ότι να’ναι στίχους

Η ελληνική μουσική είναι πλούσια σε ήχους και ρυθμούς, αλλά υπάρχουν κάποια τραγούδια που αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα και πραγματικά δεν ξέρουμε τι ακριβώς σκεφτόταν ο καλλιτέχνης όταν τα έγραφε. Ας ακούσουμε όλοι μαζί τα 5 τραγούδια με τους πιο ηλίθιους στίχους. Let the countdown begin! Να διευκρινίσουμε βέβαια πως δεν αναφερόμαστε σε όλη την δισκογραφία του καλλιτέχνη, καθώς πολλοί από τους παρακάτω καλλιτέχνες είχαν εξαίρετες δισκογραφίες και πέτυχαν τρομερά ρεκόρ κατά τη διάρκεια της μουσικής τους καριέρας.

5/ Μακαρόνια Με Κιμά/ Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες που έχει δει ποτέ η Ελλάδα, αλλά στην περίπτωση αυτού του στίχου δεν ξέρουμε τι ακριβώς σκεφτόταν αυτός που το έγραψε ή αν έπρεπε να κάνουν διαφήμιση σε κάποια εταιρεία ζυμαρικών. Εκφράζει την αγάπη του μέσω των ζυμαρικών. Όπως λένε βέβαια… ο έρωτας περνάει από το στομάχι οπότε ίσως ο στίχος αυτός δεν είναι τόσο άκυρος.

4/ Στόχος είναι τα Λεφτά/ Τζούλια Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου πέρασε μια ταραχώδη ζωή και μέσα σε αυτή μπορούμε να συμπεριλάβουμε και την σύντομη καριέρα της σαν τραγουδίστρια. Μας διδάσκει πως στόχος μας πρέπει να είναι το χρήμα και η καλοπέραση.

3/ Εγκεφαλικά/ Κωνσταντίνος Νάζης

Ο στίχος για τον οποίο το τραγούδι μπήκε στη λίστα αυτή είναι ο εξής: Εγκεφαλικά να με γ*μ*ς, θα έπρεπε να ντρέπεσαι πώς μ’ έχεις καταντήσει έτσι. Ο λόγος που έβαλα το τραγούδι στη λίστα είναι νομίζω φανερός.

2/ Είσαι Νινί Ακόμα – Βιβή Μαστραλέξη

Σε αυτό το τραγούδι, τον ύμνο για τον έρωτα η Βιβή Μαστραλέξη, μας μιλά για τον άντρα εκείνο που νομίζει πως γνωρίζει τι είναι έρωτας, αλλά δεν ξέρει τίποτα από έρωτα. Δεν ξέρει καν πως να δώσει ένα φιλί της προκοπής.

1/ Πάρε τηλέφωνο τον Κερατά

Ένα πράγμα θα πω για αυτό το τραγούδι. Είναι ίσως το μόνο τραγούδι που όχι μόνο συμπονά τον κερατά, αλλά τον δικαιώνει. Πάλι η Ελλάδα πρωτοπορεί, κυρίες και κύριοι!

5 ελληνικά τραγούδια με τους πιο ότι να’ναι στίχους
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top