Κοινωνικά

5 λόγοι για να εθελοντάρεις την Κυριακή 2 Απριλίου με το Let’s do it Greece!

Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», την Κυριακή 2 Απριλίου, χιλιάδες εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα συντονιστούν στο Let’s do it Greece 2017, τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράσης της χώρας. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από νέα παιδιά που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο. Νέους που ονειρεύονται να ενώσουν όλη την Ελλάδα για έναν κοινό σκοπό, αναδεικνύοντας το καλό πρόσωπο της πατρίδας μας.

Φαίνεται ακατόρθωτο; Κι όμως, το 2016 συντονίστηκαν 65.000 εθελοντές, ενώ φέτος προβλέπεται να ξεπεράσουν τον αριθμό ρεκόρ των 100.000 εθελοντών! Μπορείς να πάρεις εύκολα μέρος δηλώνοντας τη συμμετοχή σου στο www.letsdoitgreece.org!

Γιατί όμως να συμμάσχεις σε μία τέτοια δράση; Πάμε να δούμε 5 λόγους που μπορούν να σε ξεσηκώσουν το πρωί της Κυριακής 2.4:

Λόγος #1 Θα νιώσεις μέλος μιας μεγάλης οικογένειας ανθρώπων που όλοι μαζί, την ίδια μέρα και ώρα, πηγαίνουν σε πάρκα, βουνά, σχολεία, δρόμους, δάση, γειτονιές και παραλίες για να τα καθαρίσουν και να τα ομορφύνουν! Χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας συντονίζονται πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις!

Λόγος #2 Θα συμβάλεις  στην αναβάθμιση της περιοχής σου σε μόνο 2-3 ώρες! Οι δράσεις διοργανώνονται από φορείς τοπικά και οι μόνοι που έχουν να κερδίσουν κάτι είναι οι ίδιοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες!

Λόγος #3 Είναι ανέξοδο και αποτελεί μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους γεμάτους θετική ενέργεια, αλλά και να κάνεις κάτι ξεχωριστό με τους φίλους σου, την οικογένεια σου! Απόλαυσέ το!

Λόγος #4 Δεν υπάρχουν περιορισμοί! Χρειάζεσαι μόνο κέφι, καλή διάθεση και ένα παγούρι νερό! Α, κι ένα σελφοκόνταρο για τις φωτογραφιάρες που θα ανεβάσεις εν δράσει! Μην ξεχάσεις #letsdoitgreece και like στο page Let’s do it Greece!

Λόγος #5 Πέρασε ένα ωραίο Κυριακάτικο πρωινό  γεμάτο θετική ενέργεια και εθελοντισμό! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις την κοντινότερη δράση στην περιοχή σου στο Διαδραστικό Χάρτη Δράσεων και να βρεθείς στις 2 Απριλίου στο σημείο συνάντησης!

Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν εθελοντές που χρειάζονται τη βοήθειά σου. Κι αν πιστεύεις ότι η συμβολή σου είναι ασήμαντη, θυμήσου ότι oι μεγάλες αλλαγές ξεκινάνε από τις πιο μικρές, τις πιο απλές ιδέες. Ραντεβού στις 2 Απριλίου, λοιπόν, για να εθελοντάρουμε παρέα σε όλη την Ελλάδα!

5 λόγοι για να εθελοντάρεις την Κυριακή 2 Απριλίου με το Let’s do it Greece!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top