Λάιφσταϊλ

5 λόγοι να πας για ψώνια με τις φίλες σου, ακόμα και αν είστε άφραγκες

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κατάλληλη περίοδος για ψώνια! Για τις γυναίκες κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για μια νέα αγορά. Σε ποια άλλωστε δεν αρέσει να ψωνίζει είτε για την ίδια είτε για αγαπημένα πρόσωπα. Βέβαια θα μου πείτε και που να πάμε αν δεν υπάρχει μία, κι όμως εδώ σας έχω του λόγους.

#1 Βόλτα και χάζεμα στις βιτρίνες
Ακόμη και αν δεν αγοράσετε κάτι η φάση που είστε όλοι μαζί κάνετε βόλτα και χαζεύετε τις βιτρίνες είναι ό,τι πρέπει, φυσικά δεν λείπουν και φωτογραφίες με τις φίλες έ και κανένα ρεζιλίκι δεν έβλαψε ποτέ αν δεν σας ξέρουν κιόλας.

 

#2 Έμπνευση
Τώρα θα μου πείτε τι λέει αυτή; Κι όμως μέσα από τις βιτρίνες μπορούμε να εμπνευστούμε για δικές μας εμφανίσεις. Να ζητήσω συγγνώμη από τους supporters του My Style Rocks, αλλά η πραγματική επαφή με τα ρούχα νομίζω μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στο στυλ πόσο μάλλον αν έχεις και παρέα και σου δίνει μια γνώμη.

#3 Η φάση που δοκιμάζετε όλες μαζί τα ρούχα στο δοκιμαστήριο
Νομίζω είναι η καλύτερη στιγμή όταν πάτε για ψώνια με τις φίλες σας! Ποια άλλη; Η ώρα του δοκιμαστηρίου. Και κάπου εκεί έχετε κλείσει 2 δοκιμαστήρια επί μισή ώρα συζητάτε τι αρέσει και τι δεν αρέσει. Πάτε η μία στο δοκιμαστήριο της άλλης και οι υπόλοιπες απ’έξω έξαλλες περιμένουν τη σειρά τους. Κακό ναι, αλλά πως θα γίνει αν δεν πάρεις και τη γνώμη της φίλης;

#4 Θα θυμηθείς κομμάτια της ντουλάπας σου που δεν θυμόσουν
Είναι γεγονός και αληθεύει ότι όλες μας τρώει η γκρίνια ότι δεν έχουμε ρούχα, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε κομμάτια στην ντουλάπα μας που ούτε καν θυμόμαστε ότι υπάρχουν. Μία βόλτα λοιπόν στα μαγαζιά με τις φίλες σου σίγουρα θα σου θυμίσει πολλά από αυτά τα κομμάτια και σίγουρα πριν κάνεις άλλη μία περιττή αγορά θα σου θυμίσει εκείνη η φίλη ότι αυτό το παντελόνι είναι ολόιδιο με εκείνο που φορούσες στο ταξίδι που πήγατε πέρυσι.

#5 Ψυχοθεραπεία
Μπορεί να είσαι άφραγκη για ακόμη μία φορά, αλλά καλύτερη ψυχοθεραπεία από τα ψώνια δεν υπάρχει. Όλοι έχουμε τις κακές μέρες μας και εννοείται ότι δεν πρέπει να τις περνάμε κλεισμένοι μες το σπίτι. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξεχαστούμε και να απασχολήσουμε το μυαλό μας είναι τα ψώνια, τα οποία σίγουρα και θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση, αλλά και θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.

5 λόγοι να πας για ψώνια με τις φίλες σου, ακόμα και αν είστε άφραγκες
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top