Λάιφσταϊλ

5 πράγματα που μόνο όσοι ακυρώνουν συνέχεια εξόδους καταλαβαίνουν

Ξέρεις για ποιους μιλάω. Κάθε παρέα έχει κι από έναν τυπά που ακυρώνει την έξοδο που έχετε οργανώσει εδώ και ένα μήνα, επειδή «κάτι του έτυχε». Τώρα το τι, είναι προσωπική του υπόθεση! Το ξέρω πως εσένα αυτό μπορεί να σου τη σπάει, όμως υπάρχουν 5 λόγοι που τον δικαιολογούν. 5 λόγοι που μόνο όσοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία θα τους καταλάβουν!

#1 Κατηγορια 1: ο ξεχασιαρης

Τι κι αν η παρέα έχει κανονίσει την έξοδο, την έχει οργανώσει, και έχει ενθουσιαστεί γι΄αυτήν; Υπάρχει αυτός, που νομίζει ότι η έξοδος είναι το επόμενο Σάββατο. Έτσι ή τον παίρνει ο ύπνος μπροστά στην τηλεόραση, τρέχει σε κάποια άλλη δουλειά ή έχει κανονίσει κάτι άλλο και τώρα είναι πολύ αργά να το ακυρώσει! Ουπς!

Tips: Χρησιμοποιείσαι τεχνικές υπενθύμισης όπως Post-it, Calendar στο κινητό ή και κάποια ατζέντα! Έτσι δε θα στήνεις τους φίλους σου!

#2 Κατηγορια 2: ο υπναρας

Aυτός ο φίλος που κοιμάται συνέχεια, πάντα και παντού, μόνο και μόνο επειδή… μπορεί! Αυτός ο φίλος είναι πολύ πιθανόν να κοιμάται στον καναπέ του όταν εσύ ξεροσταλιάζεις στο κρύο να τον περιμένεις!

Tips: Ξυπνητήρια. Πολλά ξυπνητήρια, προγραμματισμένα να χτυπήσουν τουλάχιστον μία ώρα πριν από την ώρα της εξόδου,, ώστε να έχεις και χρόνο να ετοιμαστείς!

#3 Κατηγορια 3: ο «κανει πολυ κρυο για να βγω»

Αυτόν τον καταλαβαίνω εδώ που τα λέμε. Μεταξύ μας, σ΄αυτήν την κατηγορία ανήκω κι εγώ. Αλλά δε φταίω, κάποιες φορές το χουχουλιάρικο, ζεστό κρεβατάκι μου είναι πολύ ελκυστικό!

Tips (άμα θέλω): Ντύσου καλά και βγες. Σκέψου πως η φίλοι καμιά φορά είναι η καλύτερη ζεστασιά που υπάρχει!

#4 Κατηγορία 4: o «βαριέμαι να βγω, δεν έρχεστε από΄δω;»

Αυτόν τον φίλο, πάλι κάπου τον καταλαβαίνω. Γιατί αυτός ο φίλος δε θέλει να βγει έξω, να στριμωχτεί, να κουραστεί, να στέκεται όρθιος με το ποτό του στο χέρι. Γιατί αυτός ο φίλος, παρότι 20, είναι γέρος στην ψυχή. Και τον αγαπώ!

Tips: Όταν βαριέσαι να ξεκουνηθείς από το σπίτι σου, σκέψου το συναίσθημα που θα έχεις όταν γυρνάς από την έξοδο. Το οποίο το 99% των φορών, είναι το «καλά έκανα που βγήκα!».

#5 Κατηγορία 5: ο busy

Πριν τον κατηγορήσεις, σκέψου πως σε όλους μας έχει τύχει να διπλοκανονίσουμε. Είτε επειδή δεν είμαστε σίγουροι τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε, είτε επειδή απλώς δεν μπορούμε να πούμε σε κανέναν «όχι». Τελικά όμως, θα αναγκαστείς να ακυρώσεις τη μία από τις δύο εξόδους σου.

Tips: Προσπάθησε να επιλέγεις εκείνη την έξοδο που θέλεις πιο πολύ! Κατά βάθος πάντα ξέρουμε τι προτιμάμε να κάνουμε απλώς καμιά φορά, φοβόμαστε μη στενοχωρήσουμε κάποιον.

«Αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττώματά του», λένε. Συνεπώς, πρέπει να αγαπάς και αυτόν τον φίλο που ακυρώνει, αρκεί και αυτός να καταλαβαίνει πως δεν πρέπει να το κάνει συνέχεια. Άλλωστε, οι αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι αυτές που κρατάνε μία φιλία στα χρόνια!

5 πράγματα που μόνο όσοι ακυρώνουν συνέχεια εξόδους καταλαβαίνουν
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top