Σούξου -Μούξου

Γιατί δεν πρέπει να ανησυχείς όταν βλέπεις ερωτικά όνειρα με κάποιον εκτός του συντρόφου

Έχεις αναρωτηθεί τι μπορεί να σημαίνουν τα ερωτικά όνειρα με διάφορα πρόσωπα εκτός του συντρόφου σου; Σου έχει συμβεί και νιώθεις πως θες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί και νιώθεις ενοχές απέναντι στον σύντροφό σου; Ε λοιπόν, δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, όπως μας καθησυχάζει και η επιστήμη.

Συγκεκριμένα, αν δεις ερωτικό όνειρο με έναν πρώην σου, δεν σημαίνει ότι θέλεις να ξανακάνεις κάτι μαζί του, αλλά αυτό αφορά περισσότερο τον εγκέφαλο που περνά μέσα από τις σκέψεις και εμπειρίες της ημέρας, σύμφωνα με την ψυχολόγο Karin Anderson Abrell. Δηλαδή, τα όνειρα με τον πρώην μπορούν να προκύψουν είτε επειδή είδες κάτι σχετικό μ’ αυτόν στα social media είτε επειδή πήγες στο μπαρ που συχνάζατε μαζί, εξηγεί η Abrell. Όλα είναι θέμα του μυαλού που επιστρέφει σε γνώριμα μέρη και σε βασανίζει τα βράδια με τέτοια περίεργα όνειρα.

Αν πάλι το πρόσωπο με το οποίο απατάς τον σύντροφό σου στον ύπνο σου είναι τυχαίο, τότε πιθανότατα είδες κάποιον κάπου που σου κέντρισε το ενδιαφέρον και το υποσυνείδητό σου φροντίζει να στο θυμίσει. Φυσικά, το να δεις κάποιον στον δρόμο που να σου άρεσε είναι απολύτως φυσιολογικό, οπότε δεν πρέπει να τρελαίνεσαι ούτε και να νιώθεις ότι κάτι πάει στραβά στη σχέση σου αν τον ονειρευτείς.

Αν ωστόσο, ονειρευτείς πως ξεφεύγεις από τον σύντροφό σου, ίσως θα πρέπει να δεις μήπως χρειάζεται βελτίωση η σχέση σας. Μπορεί δηλαδή, το μυαλό σου να σου δώσει κάποιο στοιχείο ή μπορεί αυτό να μη σημαίνει και τίποτα στο τέλος.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν θα πρέπει να νιώθεις περίεργα με τέτοιου είδους όνειρα. Εφόσον εσύ νιώθεις καλά στη σχέση σου με τον σύντροφό σου, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι από αυτό. Άλλωστε, δεν μπορείς να τα βάλεις με το υποσυνείδητό σου!

Γιατί δεν πρέπει να ανησυχείς όταν βλέπεις ερωτικά όνειρα με κάποιον εκτός του συντρόφου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top