Λάιφσταϊλ

8 πράγματα που κάθε φοιτητής έχει μετανιώσει

Ως φοιτητής σίγουρα θα θυμάσαι για πάντα τα νυχτοπερπατήματά σου, τα ξενύχτια, τα μεθύσια, τις ατελείωτες βόλτες σου και τις μαζώξεις σε φοιτητόσπιτα. Τα φοιτητικά σου χρόνια είναι τα καλύτερα, τα πιο ανέμελα. Σίγουρα όμως υπάρχουν αρκετά πράγματα που ως φοιτητής έχεις μετανιώσει που έκανες ή δεν έκανες.

#1 Μεθύσι
Και ποιος από μας δεν έτυχε έστω και για μια φορά να γίνει λιώμα; Έγινες ζάντα και η φάση ήταν απλώς τράτζικ. Το επόμενο πρωί δεν μπορούσες να συνέλθεις, είχες φριχτό πονοκέφαλο και ένιωθες το στομάχι σου χάλια. Πέρασες όμορφα το προηγούμενο βράδυ, αλλά το επόμενο πρωί καταλαβαίνεις ότι ήπιες λιγάκι παραπάνω.

#2 Πέσιμο σε συμφοιτητή/τρια
Είχες βάλει στο μάτι ένα συμφοιτητή/τρία σου που έλιωνες, γινόσουν ένα με το πάτωμα κάθε φορά που βρισκόσασταν στον ίδιο χώρο. Τα μάτια σου πετούσανε καρδούλες και ήθελες απεγνωσμένα να  γνωριστείτε. Αποφάσισες να κάνεις ένα διακριτικό πέσιμο που όμως δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελες. Το έμαθε όλη η σχολή, έφαγες μια ξεγυρισμένη χυλόπιτα και σου ‘κάτσε και βαριά.

#3 Δεν πατάς στα μαθήματα
Ντάξει, το καταλαβαίνω ότι το πρωινό ξύπνημα είναι τουλάχιστον βάρβαρο. Δεν πατάς όμως ούτε στα υπόλοιπα μαθήματα! Όταν έρχεται λοιπόν η εξεταστική καταλαβαίνεις ότι τόσες σελίδες δε βγαίνουν! Αλλά σε κάθε εξάμηνο τα ίδια! Δε βάζεις μυαλό ποτέ!

#4 Αντιγραφή στις εξετάσεις
Κάθε φοιτητής που σέβεται τον εαυτό του σίγουρα έχει αντιγράψει κάποια στιγμή. Μπορεί να μη διάβασες αρκετά αλλά μπορεί επίσης να μην εμπιστεύτηκες τον εαυτό σου και να μην ήσουν σίγουρος για τις απαντήσεις σου. Έτσι, επέλεξες να ρίξεις ένα διακριτικό ματάκι στο διπλανό γραπτό. Εντάξει, τουλάχιστον κοπήκατε παρέα.

#5 Ταξίδια
Είσαι όλο προγραμματικές δηλώσεις για τα ταξίδια που σκέφτεσαι να κάνεις κάθε χρόνο. Θες να πάρεις την παρέα σου και να γυρίσετε όλη την Ευρώπη. Κάθε φορά το λέτε αλλά τελικά ποτέ δεν το κάνετε.

#6 Σοβαρές σχέσεις
Βρήκες κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων σου το μεγάλο έρωτα. Έκανες σοβαρή σχέση με ένα άτομο, αφοσιώθηκες εξ ολοκλήρου σε αυτή και ξεχάσεις τη φοιτητική ζωή. Όταν όμως ο έρωτας θα κάνει φτερά, θα κλαις που έζησες τα φοιτητικά σου χρόνια σαν να είχες παντρευτεί. Χαλάρωσε και πέρνα καλά. Άλλωστε, έχεις τόσα χρόνια μπροστά σου για ΤΟΣΟ σοβαρές καταστάσεις.

#7 Βόλτες – Έξοδοι
Έχεις πολλές προτάσεις από φίλους και γνωστούς να βγεις για καφέ ή για ποτό. Ρίχνεις σε όλους άκυρο όμως και  μένεις σπίτι. Μην κλείνεσαι συνέχεια μέσα. Όταν η φοιτητική ζωή θα έχει τελειώσει, θα μετανιώσεις για ό,τι δεν έκανες, οπότε μη χάνεις ευκαιρίες για νέες εμπειρίες.

#8 Τρέλες
Χαλάρωσε λίγο έλεγαν οι φίλοι που σε έβλεπαν τόσο σοβαρό και σφιγμένο. Είστε όλοι φοιτητές και η τρέλα, οι χαζομάρες και οι πλάκες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αφέσου και λίγο βρε συ, κάνε καμία τρέλα και γέλα με τη ψυχή σου.

Φρόντισε ως φοιτητής να ζήσεις την κάθε στιγμή σου όσο πιο όμορφα γίνεται και να απολαύσεις την ανεμελιά και την ελευθερία ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

8 πράγματα που κάθε φοιτητής έχει μετανιώσει
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top