Daily Yang

Αυτές είναι οι 10 νέες θέσεις εργασίας που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση!

Μήπως σε έπιασαν και εσένα οι μελαγχολίες σου την Blue Monday; Μην πέφτεις! Υπάρχουν 10 τρόποι να χαρείς στο λεπτό και να μη σε πάρει από κάτω όλη τη βδομάδα. Μπες απλά στο CollegeLink και θα τους ανακαλύψεις!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Γίνε εθελοντής στο .Net Web Development Academy @ CollegeLink

Είσαι Web Developer και αναζητάς ενεργά εργασία; Άκου τι έχουμε για σένα! Για μια ακόμη χρονιά, έρχεται ανανεωμένο και για δύο ολόκληρες εβδομάδες το Web Development (.NET) Academy που στοχεύει στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση νέων που ενδιαφέρονται να βρουν άμεσα εργασία στον κλάδο του Web Development. Και αυτή τη φορά σου δίνουμε την ευκαιρία να βάλεις και εσύ το λιθαράκι σου σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο συμμετέχοντας και ως εθελοντής. Are you ready to code; Διάβασε περισσότερα εδώ!

Marketing Intern @ Mastercard

Για να γίνεις marketing specialist, πρέπει να βρίσκεσαι κοντά σε masters… ή να διεκδικήσεις τη θέση Marketing Intern στην εταιρεία Mastercard! Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της εταιρείας διαρκεί έξι ολόκληρους μήνες και απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές η απόφοιτους που διαθέτουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, ομαδικό πνεύμα και καινοτόμες ιδέες. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Γίνε Σύμβουλος Εξυπηρέτησης & Τεχνικής Υποστήριξης Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών @ Cosmote e-Value

Η Cosmote e-Value, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Contact Center, περίπου πάνω από 20 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ από το 2014 έχει ιδρύσει την e-Value International στη Ρουμανία. Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Ξάνθη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, άρτια τεχνολογική υποδομή και σχεδόν 6.500 καταρτισμένα στελέχη, προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο.  Μα πάνω από όλα, αφού οι άνθρωποί της είναι η δύναμή της, προσφέρει άμεσα ευκαιρίες 8ωρης απασχόλησης μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών σε διάφορες θέσεις εργασίας. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Native Greek-Speaking Sales Executive / Business Developer @ Click&Boat

Paris is always a good idea… Αλλά γιατί να μένεις μόνο στην ιδέα όταν η εταιρεία Click&Boat αναζητά υποψηφίους για τη θέση Native Greek-Speaking Sales Executive; Η Click & Boat είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και έδρα το Παρίσι. Η πλατφόρμα της, που ξεκίνησε το 2013, εξειδικεύεται στην ενοικίαση σκαφών. Αν είσαι έτοιμος να κλείσεις one way ticket, διάβασε περισσότερα εδώ!

Γίνε εθελοντής στο Startup Career Fair @ CollegeLink

Θα σου δώσουμε μερικά hints. Τρία πανεπιστήμια, πάνω από 40 ελληνικές startup εταιρείες, σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου και πολλές συμβουλές καριέρας. Ψήθηκες; Διάβασε περισσότερα εδώ!

Δεν έχεις προϋπηρεσία; Κάνε το πρώτο βήμα μαζί μας στη Θεσσαλονίκη! @ Teleperformance Greece

Βλέπεις συνεχώς θέσεις εργασίας για την Αθήνα ενώ εσύ είσαι στη Θεσσαλονίκη και χωρίς ακόμη εργασιακή εμπειρία; Η Teleperformance Greece σε θέλει κοντά της. Ειδικά εσένα που δεν έχεις εργαστεί ποτέ, ωστόσο θέλεις να δείξεις στον κόσμο πόσο επικοινωνιακός είσαι, σε θέλουμε περισσότερο! Ποιά είναι, όμως, αυτή η Teleperformance Greece που θέλει τόσο πολύ να ενταχθείς στην ομάδα της; Είναι η πρώτη επιλογή σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών έχοντας βραβευτεί το 2017 ως «Best Working Place» και ως “Best Multi-Lingual Contact Center in Europe, 2017”.  Το μεγαλύτερο κεφάλαιό της είναι οι άνθρωποί της,καθώς απασχολεί πάνω από 6,000 υπαλλήλους από 91 εθνικότητες σε 35 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους. Στείλε την αίτησή σου τώρα αφού!

Business Analyst Internship @ Rosili Publishing House

Συχνά, οι βιβλιοφάγοι αναφωνούν ‘’ τόσα πολλά βιβλία, τόσος λίγος χρόνος΄΄… Αν, όμως, είσαι βιβλιοφάγος και εξειδικεύεσαι στον κλάδο του Μάρκετινγκ δεν θα το πεις ποτέ ξανά αυτό. Γιατί, ο εκδοτικός οίκος Rosili που ειδικεύεται στην έκδοση επιχειρησιακών βιβλίων αναζητά Marketing Specialist για να γίνει μέλος του δυναμικού του! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Τεχνικός Η/Υ @ E-Gate Commerce Monoprosopi IKE

Από επισκευές υπολογιστών τι ξέρεις, Γιώργη; Η E-GATE, μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας, ζητά να προσλάβει στέλεχος για την καλύτερη οργάνωση της λειτουργίας του τμήματος τεχνικής υποστήριξης των πελατών της. Για τρέξε να στείλεις την αίτησή σου τώρα, Γιώργη!

Control room operator @ Wootis S.A.

Η εταιρεία Wootis S.A. αναζητά Control Room Operator. Ο υποψήφιος θα αναλάβει σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα της εταιρείας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά την απομακρυσμένη παρακολούθηση Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από ΑΠΕ, τον εντοπισμός δυσλειτουργιών / βλαβών, τον τηλεχειρισμός εγκαταστάσεων, τη διατήρηση ticketing συστήματος, την ανάλυση και προετοιμασία αναφορών. Διάβασε περισσότερο εδώ!

Receptionist @ Perivolas Lifestyle Houses

Λέγεται ότι η Σαντορίνη έχει την κατάρα… του χωρισμού! Όμως, το ξενοδοχείο Perivolas Lifestyle Hotel έχει μια ανοιχτή θέση εργασίας Receptionist που μπορεί να είναι η μοίρα σου. Ποιά από τις δύο απόψεις θα ενστερνιστείς; Διάβασε περισσότερα εδώ!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!


Αυτές είναι οι 10 νέες θέσεις εργασίας που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top