Daily Yang

Αυτές είναι οι νέες θέσεις εργασίας που θα «φωτίσουν» την καριέρα σου!

Ακόμη και αν το Άγιο Φως δεν φτάσει φέτος έως το σπίτι σου, να έχεις υπόψη σου ότι το CollegeLink έχει φροντίσει να φωτίσει την καριέρα σου. Πώς; Ρίξε μια ματιά σε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και θα καταλάβεις…

Δες όλες τις ανοιχτές αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα!

Summer Paid Internship @ Procter & Gamble

Θεωρούμε ότι οι συστάσεις για την εταιρεία Procter & Gamble είναι περιττές. Είμαστε σίγουροι ότι αν είσαι κάτοχος πτυχίου (Bsc, MSc, MBA), παίζεις την αγγλική γλώσσα στα δάχτυλα και διαθέτεις άριστες ηγετικές ικανότητες, ομαδικό πνεύμα και δεξιότητες στην επίλυση πολλαπλών και ταυτόχρονων προβλημάτων, είσαι ήδη μέσα σε αυτή! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Summer Paid Internship και ανακάλυψέ το και μόνος σου!

Ξεκίνα την καριέρα σου δίπλα μας! @ Interamerican

Αν επιθυμείς να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα σου δίνουμε 4 λόγους να για να ξεκινήσεις την καριέρα σου ως σύμβουλος ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Interamerican. Προσωπική εξέλιξη, Οικονομική ανεξαρτησία, Κοινωνική Προσφορά και φεύγουμε για το τέσσερα… την Ψηφιακή Εργασία. Ψήθηκες; Διάβασε περισσότερα για την καθημερινότητα σου στο γραφείο, τις αρμοδιότητες, τις παροχές και ξεκίνα την καριέρα σου δίπλα στην Interamerican

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου / Πωλήσεων & Οργάνωσης Θαλάσσιων Εκδρομών @ EXCELLENT YACHTING 

Καμία πανδημία ή κυβερνητική απαγόρευση δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο, ώστε να διεκδικήσεις μια θέση στο τουριστικό γραφείο EXCELLENT YACHTING! Πόσο μάλλον όταν διαθέτεις άριστη γνώση αγγλικών, οργανωτικές ικανότητες, υπευθυνότητα ευγένεια και επαγγελματισμό. Τι λές; Θα στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου / Πωλήσεων & Οργάνωσης Θαλάσσιων Εκδρομών

Υπεύθυνος Τμήματος Μελανιών @ Dunapack Viokyt Packaging SA

Η Dunapack Viokyt Packaging S.A., μέλος του πολυεθνικού Αυστριακού Ομίλου Prinzhorn και με ηγετική θέση στον χώρο της συσκευασίας, αναζητά ταλαντούχους ανθρώπους που θα ενδυναμώσουν την ομάδα της και θα εξελιχθούν μαζί της. Πιστεύεις ότι τα προσόντα και οι προσδοκίες σου ανταποκρίνονται στην αγγελια; Στείλε το βιογραφικό σου σημείωμα για τη θέση .Υπεύθυνος Τμήματος Μελανιών στο [email protected]!

Junior PHP Developer @ Epignosis

Η ανοιχτή θέση στην εταιρεία Epignosis είναι μια. Και τα προσόντα για να την κατακτήσεις μόλις τέσσερα: αξιοπιστία, web skills (HTML, CSS, JS, SQL), αφοσίωση, leet skills (Linux, Unix) και, φυσικά, ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες. Το ΄χεις; Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Junior PHP Developer!

Mechanical and Electrical Engineer @ FOODIN GIAKOS AEBE

Είσαι απόφοιτος του κλάδου των Χημικών Μηχανικών; Διαθέτεις άριστες γνώσεις αγγλικών και είσαι μάστερ στην επικοινωνία; Τότε, συμβαίνει το απόλυτο match ανάμεσα σε εσένα και τη θέση Mechanical and Electrical Engineer! Διάβασε περισσότερα για την εταιρεία FOODIN GIAKOS AEBE, τις αρμοδιότητες, τα οφέλη και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Mechanical and Electrical Engineer!

B2B Sales and Buyer Assistant @ FUNSPORTS Ltd

Τί είναι fun, παρέχει ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και ανταγωνιστικές μισθολογικές παροχές; Η θέση B2B Sales and Buyer Assistant στην εταιρεία FUNSPORTS Ltd φυσικά! Και για να την κατακτήσεις χρειάζεσαι μόνο να είσαι απόφοιτος του κλάδου Διοίκησης Επιχειρήσεων, να γνωρίζεις καλά αγγλικά και τις εφαρμογές του MS Office. Άντε και αν γνωρίζεις τη λειτουργία του συστήματος ERP είσαι ήδη μέσα. Στείλε το βιογραφικό σου τώρα!

Math Instructor (GMAT, GRE) @ Global Prep

Εσύ και η θέση Math Instructor στο κέντρο εκμάθησης Global Prep είστε σαν το ημ2χ + συν2χ. Ένα! Γιατί θα αναλάβεις την προετοιμασία φοιτητών για τις εξετάσεις GRE & GMAT, δεν απαιτείται προϋπηρεσία, οι ώρες διδασκαλίας είναι 12 με 18 ώρες τη βδομάδα και απογευματινές και όλοι οι μαθητές σου θα είναι ηλικίας 22 έως 27 ετών. Διάβασε περισσότερα και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Math Instructor (GMAT,GRE)!

Full Stack Web Developer @ Datanoesis I.K.E.

Έχεις εργασιακή εμπειρία στον κλάδο του Web Development; Διαθέτεις γνώση τόσο από Front-end όσο και από Back-end συστήματα; Μήπως είσαι και πολύ δυνατός στην επίλυση προβλημάτων; Τότε, τίποτα άλλο δεν μένει να σκεφτείς παρά να στείλεις τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία Datanoesis I.K.E. για τη θέση Full Stack Web Developer!

Software Developer (Angular/Java) @ Sword Services Greece S.A.

Η εταιρεία Sword Services αναζητά εσένα να συμπληρώσεις την νεοσύστατη ομάδα της που ειδικεύεται σε θέματα ανάπτυξης λογισμικού στην Ελλάδα. Θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον εργασίας, να αναλάβεις πληθώρα καθηκόντων και να απολαύσεις φυσικά τη βέλτιστη ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης. Διάβασε περισσότερα για τη θέση Software Developer (Angular/Java) και στείλε το βιογραφικό σου και όλο το διαθέσιμο υλικό σου… στα αγγλικά!.

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Αυτές είναι οι νέες θέσεις εργασίας που θα «φωτίσουν» την καριέρα σου!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top