Daily Yang

Αυτή η Δευτέρα δεν έχει GOT. Έχει 10 νέες θέσεις εργασίας!

Για σένα που η Δευτερα δεν αποτελεί αφορμή για γκρίνια αλλά αφορμή για νέα ξεκινήματα, το CollegeLink είναι εδώ για να σου δώσει όχι άλλον έναν αλλά άλλους δέκα λόγους να στηρίξεις την άποψη σου!

Αλλωστε ένα δυνατό ξεκίνημα συνήθως προμηνύει και μία δυνατή συνέχεια (εκτός και αν σταματήσει να συνεργάζεται ο συγγραφέας βλ. GOT)

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Άσε μην  τα σκέφτεσαι τώρα αυτά και διάβασε παρακάτω! 

Υπάλληλος Τμήματος Εισπράξεων @HERTZ

Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου στον κόσμο, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για πάνω από 50 χρόνια, μέσω του Ομίλου Autohellas, και θέλει να μεγαλώσει την ομάδα της! Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Back-end Java Developer @Greymatter

Η εταιρεία λογισμικού, Greymatter, παρέχει λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια χρήστες σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη. Αν είσαι έτοιμος/η να αναδείξεις τις γνώσεις σου αλλά και να αποκτήσεις καινούργιες, κάνε το επόμενο βήμα! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Graphic Designer @Inshoes.gr 

Το Inshoes.gr είναι ίσως το πληρέστερο και ανταγωνιστικότερο online κατάστημα σε παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ!  Η φιλοσοφία του, η οποία στηρίζεται απόλυτα στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη, έχει αναδείξει το Inshoes.gr σε μία από τις πρώτες επιλογές αγοράς υποδημάτων και αξεσουάρ online στην Ελληνική αγορά. Αν αγαπάς το χώρο της μόδας και έχεις γνώσεις Web ή Graphic Design τότε σίγουρα αυτή θέση απευθύνεται σε εσένα! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Full Stack Developer @Benefit Software

Ο επιτυχημένος υποψήφιος θα εκπαιδευτεί σε σχεσιακές βάσεις δεδομένων και αντικειμενοστραφή προγραμματισμό σε περιβάλλον Delphi. Η διαδρομή καριέρας για τους αρχάριους προγραμματιστές, υποδηλώνει ότι μετά από 12 έως 18 μήνες θα είναι σε θέση να εκτελέσουν ως Back-End Developer και να μεταφερθούν στην κύρια ομάδα ανάπτυξης της εταιρείας. Η δεύτερη σκέψη σε μία τέτοια περίπτωση είναι περιττή δε νομίζεις; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Vodafone Sales Agents (Part-Time / Full-Time) @iCALL SERVICES

Αν ο κόσμος των πωλήσεων σε συναρπάζει και η εξέλιξη φαντάζει μονόδρομος, τότε η iCall σε αναζητά! Η iCall στηρίζει τους ανθρώπους της από την πρώτη ημέρα παρέχοντας την εκπαίδευση και την υποστήριξη που είναι αναγκαία για την πλήρη ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους. Να μια ευκαιρία να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου μέσα στο χώρο εργασίας σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Google Adwords Expert / Social Media Marketing @Derm & Plastic Surgery Clinic

Η Derm & Plastic Surgery Clinic είναι μια σύγχρονη Ιατρική Κλινική στην Αθήνα, που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας, της πλαστικής χειρουργικής και της μεταμόσχευσης μαλλιών. Ο/Η υποψήφιος/α θα είναι υπεύθυνος/η για την εξασφάλιση της επιχειρηματικής ανάπτυξης και θα προαχθεί σε Digital Account Manager, μετά από μια περίοδο επιτυχούς εξυπηρέτησης για την εταιρεία, με βάση τα επιτεύγματά του / της. Μια πολλά υποσχόμενη θέση που πρέπει να προλάβεις! Στείλε την αίτηση σου τώρα! 

Τεχνικός Παραγωγής @POLYPRINT AE

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και γραφεία στην Αθήνα, η Polyprint είναι η πρώτη ελληνική εταιρία με εξειδίκευση στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης σε ρούχα και υφάσματα. Στα πλαίσια ανάπτυξής της, αναζητά να προσλάβει άμεσα Τεχνικό πλήρους απασχόλησης για το τμήμα της παραγωγής στη Θεσσαλονίκη. Είσαι άμεσα διαθέσιμος,έχεις πάθος με την ποιότητα και ιδιαίτερη αντίληψη στη συναρμολόγηση ηλεκτρονικών και μηχανολογικών τμημάτων; Είναι αμαρτία να αφήσεις τέτοιο timing να πάει χαμένο! Δε συμφωνείς;  Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Shop Assistant @MINISO GREECE

Στη Miniso οι shop assistants αποδίδουν τη συνολική επιτυχία του καταστήματός και λειτουργούν ως το πρόσωπο του καταστήματος εισάγοντας τα προϊόντα σε τοπικούς πελάτες. Αν θες η αφοσίωση και η επιτυχία σου να εκτιμηθούν στο έπακρο, αυτή η εταιρεία είναι για σένα! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Software Developers – Java @Syntax Information Technology Inc

Η SYNTAX, μια εταιρεία συμβούλων λογισμικού και πληροφορικής που ιδρύθηκε το 1994 στην Αθήνα, με σημαντικούς πελάτες στον τραπεζικό, ασφαλιστικό και τηλεπικοινωνιακό τομέα, επιδιώκει να προσλάβει ταλαντούχους και αυτοπαρακινούμενους Junior Java Developers με ισχυρές τεχνικές δεξιότητες και ομαδικό πνεύμα. Είσαι αυτός/ή που ψάχνουν; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Account Manager @ALFANET SA

Η Alfanet S.A. είναι ο μεγαλύτερος διανομέας αναβαθμισμένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Είσαι παθιασμένος/η με την τεχνολογία των υπολογιστών και είσαι πρόθυμος/η να αναπτύξεις μια σταδιοδρομία στις πωλήσεις τεχνολογίας, η Alfanet είναι ο τόπος που πρέπει να είσαι! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Για να μην χάνεις καμία ευκαιρία καριέρας, αλλά και για να συμπληρώνεις γρήγορα τις αιτήσεις στους εργοδότες που σε ενδιαφέρουν, κάνε την εγγραφή σου και κλείσε την πρώτη σου συνέντευξη!

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο CollegeLink!


 

Αυτή η Δευτέρα δεν έχει GOT. Έχει 10 νέες θέσεις εργασίας!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top