Daily Yang

Αυτή είναι η ευκαιρία σου να βρεις την θέση που σου ταιριάζει!

Αν ψάχνεις για θέσεις πρακτικής άσκησης ή θέσεις που απαιτούν μηδαμινή έως μεσαία εργασιακή εμπειρία, η πλατφόρμα του CollegeLink είναι το καλύτερο μέρος για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Η πλατφόρμα επικεντρώνεται σε Entry level θεσεις και πρακτικές με σκοπό να βοηθήσουν τους νέους στην πιο αποτελεσματική και γρήγορη αναζήτηση εργασίας τους. Εμείς διακρίναμε και σου παρουσιάζουμε 10 θέσεις. Μπορείς να βρεις και τις υπόλοιπες ευκαιρίες εδώ!

#1 Software Engineer (Athens) @ INTRACOM TELECOM

Η Intracom Telecom, εταιρεία που προσφέρει παγκοσμίως λύσεις σε τηλεπικοινωνιακά συστήματα και πωλήσεις, αναζητά Software Engineer, με εμπειρία στις γλώσσες C++, Java, Bash script, Python, οικειότητα με Eclipse, JCAT, GITHub, Gerrit, Java Spring framework, Node.js and Javascript, Proficiency στα αγγλικά, κ,ά. Ανακάλυψέ τα όλα και κάνε τώρα την αίτησή σου!

#2 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ @ iCALL SERVICES

Σου αρέσουν οι τηλεφωνικές πωλήσεις, η ενασχόληση με τους πελάτες και η συνεχή εξέλιξή σου; Η εταιρεία iCALL Services, δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών τα τελευταία 8 χρόνια, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με μεγάλη επιτυχία και σημαντικές συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες ξεχωρίζουν στο χώρο της επικοινωνίας και της τεχνολογίας και αναζητά Εκπρόσωπο Τηλεφωνικών Πωλήσεων. Κάνε την αίτησή σου!

#3 Pharmacy B2B Sales Consultant @ Power Health Hellas

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις πιο καινοτόμες και πρωτοποριακές ελληνικές εταιρείες που ασχολείται με Health Food Supplements; Ναι, καλά είδες, η Power Health Hellas, αναζητά Pharmacy B2B Sales Consultant, με εμπειρία σε B2B πωλήσεις, καλή γνώση των MS Office, καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, οργανωτικότητα, και δεξιότητες παρουσίασης. Κάνε την αίτησή σου!

#4 Junior Accounting & Administrative Assistant @ KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS

Η εταιρεία KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας medical recording paper, αναζητά Junior Accounting & Administrative Assistant για καθημερινή εισαγωγή δεδομένων, υπεύθυνο για τις αποδείξεις, επικοινωνία με τρίτους λογιστές, επικοινωνία με τους προμηθευτές, διαχείριση email, κ.ά. Έχεις αυτά που χρειάζονται; Κάνε την αίτησή σου!

#5 Full Stack Developer @ Swift Marine

Εάν έχεις γνώσεις και εμπειρία σε NodeJS, JQuery, JavaScript, PHP, KendoUI framework / Python / Apache Cordova, HTML και CSS; Η εταιρεία Swift Marine, η οποία προσφέρει λύσεις θαλάσσιας εφοδιαστικής, αναζητά Full Stack Developer, με 1+ χρόνο εμπειρίας σε designing και developing εφαρμογών. Κάνε την αίτησή σου!

#6  Service Delivery Engineer @ PERSADO

Η εταιρεία PERSADO, Marketing Language Cloud, αναζητά Service Delivery Engineer για την ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας digital marketing campaigns, μέσω ποικίλων καναλιών για 500 πελάτες. Εάν λοιπόν και εσύ έχεις πτυχίο από πανεπιστήμιο Engineering / Computer Science ή παρόμοιο, έχεις τουλάχιστον 1-2 χρόνια εμπειρία στην διαχείριση web campaigns, κάνε την αίτησή σου!

#7 Digital Marketing Specialist @ Sleed

Αγαπάς το Digital Marketing και θα σου άρεσε να ασχοληθείς με αυτό; Η εταιρεία Sleed αναζητά Digital Marketing Specialist για την δημιουργία PPC campaigns σε Google AdWords, Facebook Ads,δημιουργία HTML email campaigns, ανάλυση απόδοση των campaigns και προτάσεις βελτίωσης, ανάπτυξη του περιεχομένου στα social media, κ.ά. Μην χάνεις την ευκαιρία, κάνε την αίτησή σου!

#8 Software Developer (mid level) @ Optimum

Είσαι Software Engineer με γνώσεις και εμπειρία σε Java, Junit, Spring, HTML, JavaScript, Angular/Typescript, MS SQL Server/SQL, REST/SOAP; Έχεις τελειώσει σε κάποια σχολή με αντικείμενο το Computer Science, Engineering ή παρόμοιο; Η εταιρεία Optimum που ασχολείται με την διαχείριση θαλάσσιων υπηρεσιών, αναζητά Software Developer. Κάνε την αίτησή σου!

#9 Agent @Asty Real Estate

Η εταιρεία ακινήτων: η ASTY REAL ESTATE, πρωτοπόρα στην αγορά ακινήτων στη χώρα, αναζητά Agent με επαγγελματική φιλοδοξία, ικανότητα και άνεση επικοινωνίας, διάθεση για μάθηση, εκπαίδευση και εξέλιξη, αφοσίωση και δέσμευση για την επίτευξη στόχων. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

#10 DEVELOPER WinForms c# .NET @ Computer Life SA

Η Computer Life ABEE αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λογισμικού αναζητά προγραμματιστή/προγραμματίστρια σε WinForms c# .NET. Εάν έχεις επίσης εμπειρία σε πλατφόρμα DevExpress XAF – XPO θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Μην αργείς, κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Αυτή είναι η ευκαιρία σου να βρεις την θέση που σου ταιριάζει!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top