Σούξου -Μούξου

Αηδιαστικά πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια μεταξύ τους όταν είναι καιρό μαζί

Σίγουρα, θα έχει τύχει να έχεις στην παρέα σου κάποιον τύπου «forever-in-relationship». Ξέρεις αυτός που του αρέσει και επιδιώκει να είναι σε μία σχέση, δεν είναι της εφήμερης καλοπέρασης, αλλά της βαθιάς αφοσίωσης και της σταθερότητας. Οι σχέσεις που κάνει συνήθως διαρκούν μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή είναι η φάση που εάν ερωτευθεί και αγαπήσει, εντάξει τον έχουμε ήδη παντρέψει! Όχι ότι δεν είναι ωραίο να είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, αλλά μη βιαστείς να ζηλέψεις αυτόν τον τύπο εδώ πέρα, προτού ανακαλύψεις τι σημαίνει για κάποια ζευγάρια να είναι μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι λογικό ότι όσο περισσότερο καιρό είσαι μαζί με κάποιον, τόσο μεγαλύτερη οικειότητα και άνεση αποκτάς μαζί του. Μόνο που αυτή η οικειότητα και η άνεση έχουν και κάποια όρια. Μερικοί ξεπερνούν αυτά τα όρια, άλλοι βέβαια φτάνουν στο σημείο να τα καταργήσουν. Τώρα καλό ή κακό… περί ορέξεως είναι αυτά!

Πάρε για παράδειγμα, τα ζευγάρια που όταν τρώνε μαζί, θα μοιραστούν τα πάντα που υπάρχουν πάνω στο τραπέζι. Θα πιουν από το ίδιο ποτήρι, θα φάνε από το ίδιο πιρούνι, θα χρησιμοποιήσουν την ίδια χαρτοπετσέτα. Θα μου πεις εξοικονόμηση χώρου, ίσως από την άλλη για να μη χρειαστεί να πλύνουν περισσότερα ποτήρια και σερβίτσια. Όλα βρίσκουν την εξήγησή τους σε αυτή την ζωή! Και όταν θα τελειώσουν το φαγητό, θα σκουπίσουν ο ένας τον άλλον από τα υπολείμματα που τυχόν έχουν μείνει στο πρόσωπο, as mommy does!

Ένα από αυτά που επίσης συνηθίζουν να κάνουν τα ζευγάρια που είναι αρκετό καιρό μαζί είναι να ανταλλάσσουν τα ρούχα τους. Μια ζακέτα θα είναι, μια μπλούζα δεν έχει σημασία. Όπως δεν έχει σημασία το πόσο καθαρό είναι το συγκεκριμένο ρούχο. Τι και εάν το έβγαλα από τον κάδο των απλύτων για να το φορέσω, αρκεί που είναι δικό του και έχει ακόμη λίγη από την μυρωδιά του, μαζί βέβαια και με άλλα «αρώματα»!

Ζητήματα περί εντερικών δυσλειτουργιών και αναταραχών στην κοιλιακή χώρα και γενικότερα θέματα υγείας που απασχολούν έναν από τους δύο πρέπει να γίνονται αντικείμενο συζήτησης μέσα σε μία σχέση. Βέβαια, δεν χρειάζεται να φτάσει το πράγμα και σε πιο πρακτικά θέματα, όπως να ενημερώσεις τον άλλο για το πόσο τακτικά επισκέπτεσαι τον χώρο της τουαλέτας ή να έρθει να δει ιδίοις όμμασι το «επίτευγμά σου», επιστρατεύοντας και τις υπόλοιπες αισθήσεις του, ώστε να έχει μια πληρέστερη εικόνα της κατάστασης!

Τέλος, θα τύχει να δεις σε ζευγάρια αυτής της κατηγορίας να προθυμοποιούνται να «βγάλουν» κάτι το οποίο έχει κολλήσει στο δόντι του άλλου. Η υπέρτατη θυσία του άλλου την στιγμή που δεν έχεις εύκαιρο ένα οδοντικό νήμα ή μια οδοντογλυφίδα.

Σίγουρα θα υπάρξει και εκείνος που θα επιμείνει να σπάσει κάποιο σπυράκι σε πρόσωπο ή πλάτη, ακόμη και δημοσίως. Γιατί ο άνθρωπός σου στη δύσκολη στιγμή φαίνεται!

Αηδιαστικά πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια μεταξύ τους όταν είναι καιρό μαζί
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top