Daily Yang

Αξιοποίησε σωστά το καλοκαίρι σου κάνοντας πρακτική άσκηση

Τώρα το καλοκαίρι είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις την πρακτική σου, καθώς πέραν από τον πολύτιμο χρόνο που θα κερδίσεις θα δείξεις στον επόμενο εργοδότη πως για΄σένα δεν είναι όλα καλοπέραση, αλλά πως έχεις πάρει σοβαρά τον ρόλο σου και έχεις την διάθεση να θυσιάσεις κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς για την επαγγελματική και προσωπική σου εξέλιξη.

Επιπλέον, για εσένα που ακόμα σπουδάζεις, ένα έξτρα plus είναι ότι δεν θα χρειαστεί να χάσεις μαθήματα επειδή εργάζεσαι. Γι΄αυτό, λοιπόν, αν ψάχνεις για πρακτική συνέχισε να διαβάζεις. Εσύ που έχεις περάσει από αυτήν την φάση, μην αποχωρήσεις! Θα βρεις πολλές θέσεις που σε ενδιαφέρουν είτε απασχολείσαι στον τομέα του Marketing, των Πωλήσεων ή του IT. Ρίξε μια ματιά παρακάτω!

#1 Summer Internship Program 2018 @ First Data Hellas

Έχει έρθει η ώρα να κάνεις την πρακτική σου; Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία! Η First Data Hellas μέσα από το πρόγραμμά της προσφέρει σε φοιτητές και αποφοίτους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες και να αποκτήσουν μία σημαντική hands on εμπειρία. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε διάφορες εξωτερικές δραστηριότητες που θα σου προσφέρουν μία πιο ολοκληρωμένη εμπειρία και θα σε μυήσουν στο κόσμο των επιχειρήσεων με παγκόσμια εμβέλεια. Κάνε την αίτησή σου!

#2 Junior Business Advisors (B2B) @ Interamerican

Αν είσαι πρόσφατα απόφοιτος ή και εργαζόμενος με εμπειρία και σε ενδιαφέρει ο κόσμος της Finance – Insurance βιομηχανίας, η Interamerican (ναι, καλά διάβασες) εταιρία κορυφαία στον τομέα της ασφάλισης, θα αναλάβει την εκπαίδευσή σου και θα σου προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να γίνεις ένας/μία από τους/τις καλύτερους/ες Benefit Advisors στον τομέα αυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις διάθεση για μάθηση και εξέλιξη και να είσαι επικοινωνιακός/ή. Κάνε την αίτησή σου!

#3 SMS & Viber Key Account Manager @ Yuboto

Σίγουρα κάποια στιγμή θα έχεις λάβει και εσύ κάποιο ενημερωτικό μηνυματάκι στο Viber σχετικά με κάποια προσφορά, η οποία ήταν ότι χρειαζόσουν εκείνη την στιγμή. Ε, λοιπόν, πίσω από αυτήν την πολύ έξυπνη υπηρεσία κρύβεται η Yuboto, στην οποία έχεις τώρα την ευκαιρία να γίνεις μέλος. Αν σε ενδιαφέρει ο κλάδος του B2B και σου αρέσει να τα έχεις όλα υπό τον έλεγχό σου, τότε αυτή η θέση είναι η καλύτερη ευκαιρία να τα συνδυάσεις! Κάνε την αίτησή σου!

#4 Digital Marketing Specialist @ Sleed

H Sleed είναι μία επιτυχημένη στον κλάδο της εταιρία, βραβευμένη πολλάκις για τις εξαιρετικές υπηρεσίες της, ψάχνει για τον/την επόμενο/η Digital Marketing Specialist. Αν έχεις γνώσεις πάνω στα εργαλεία που είναι απαραίτητα στο Digital Marketing και θέλεις να δουλέψεις σε ένα ανταγωνιστικό και άκρως ανθρωποκεντρικό περιβάλλον, τότε η θέση αυτή είναι κομμένη και ραμμένη για εσένα! Κάνε την αίτησή σου!

Δες όλες τις θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ!

#5 Junior Software Engineer @ TWIN NET LTD

Αν ξέρεις μία από από αυτές: Php, C++, Java τις γλώσσες προγραμματισμού, αν έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις και θες να εξελίξεις την καριέρα σου μέσα σε μία εταιρία που εξειδικεύεται στον τομέα σου, τότε αυτή είναι η θέση που έψαχνες. Εδώ θα έχεις την δυνατότητα να συνεργάζεσαι με έμπειρους επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς! Κάνε την αίτησή σου!

#6 Digital Marketing/Customer Success @ Parkaround

Tο ParkAround συνεργάζεται με περισσότερους από 150 χώρους στάθμευσης στην Αθήνα, αναζητά για την ομάδα του, τον επόμενο Digital Marketing/Customer Success. Εάν βλέπεις στρατηγικά το Marketing, αγαπάς την τεχνολογία – καινοτομία και θέλεις να εργαστείς σε μία start-up με super εργασιακό περιβάλλον go ahead and try it, it΄s your day! Κάνε την αίτησή σου!

#7 Communications Enthusiast @ Care Across

Αν ξέρεις από Digital Marketing, είσαι δημιουργικός/ή, μα πάνω από όλα έχεις ειλικρινές ενδιαφέρον για να βοηθάς τους ανθρώπους, τότε αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να ξεχωρίσεις! Η Care Across είναι μία online εταιρία που στόχο έχει να βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άτομα που πάσχουν από καρκίνο. Αν θες και εσύ να συμμετέχεις σε αυτήν την εξαιρετική ομάδα και να συμπράξεις για την διαιώνιση του οράματός του, κάνε την αίτησή σου!

#8 Application Deployment Engineer @ Benefit Software

Η Benefit Software είναι μία εταιρία παροχής Software εφαρμογών με μακρόχρονη εμπειρία και επιτυχία. Η εταιρία λοιπόν, χρειάζεται έναν ταλαντούχο Application Deployemnt Engineer για να συνεχίσουν μαζί αυτήν την ανοδική και αισιόδοξη πορεία. Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

#9 PHP Developer @ novoville

H novoville είναι μία εταιρία που δραστηριοποιείται στον GovTech τομέα, έχει παρουσία ήδη σε 40 Ευρωπαϊκές πόλεις με ένα και μόνο σκοπό: Να αλλάξουν προς το καλύτερο! Αν έχεις εμπειρία σε backend development και σε εμπνέει το όραμα της novoville, τότε κάνε την αίτησή σου και βοήθησε την να τον φτάσεις όσο πιο μακριά γίνεται!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εδώ!

#10 Ασφαλιστικός Σύμβουλος @Ethniki Asfalistiki

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά γραφείο του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναζητά νέους με όρεξη και όραμα για να γίνουν μέλη της ομάδας της και να εξελιχθούν μαζί της. Στόχος της είναι να διαθέτει την καλύτερη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων. Σε αυτό συντελεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει τόσο η εταιρία, όσο και το γραφείο της, καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και η υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων της. Αν ενδιαφέρει και εσένα η εξέλιξη και επιτυχία σου, αυτή είναι η ευκαιρία σου! Κάνε την αίτησή σου!

#11 Digital Marketing & Ecommerce Trainee @ Itrend PC

Αν έχεις σπουδάσει Marketing και ψάχνεις να κάνεις την πρακτική σου, αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για΄σένα, καθώς μέσα από τις καθημερινές αρμοδιότητες που θα αναλάβεις θα μάθεις να κινείσαι πολύ σωστά στον τομέα αυτό, θα εξελιχθείς και θα αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία. Αν έχεις και βασικές γνώσεις Photoshop, τότε ακόμη καλύτερα! Κάνε την αίτησή σου!

#12 Backend Web Developer @ Happyonline

Αν είσαι Backend Developer και θες και εσύ να βοηθάς με τις γνώσεις σου, ώστε να είναι όλοι Happy online, τότε πραγματοποίησε τον σκοπό σου με την βοήθεια της τρομερής ομάδας της εταιρίας αυτής. Γίνε αυτός/ή που όχι μόνο θα διατηρήσει το υπέροχο portfolio της εταιρίας, αλλά θα το απογειώσει! Κάνε την αίτησή σου!

#13 Marketing/HR/Sales positions @DELTA GROUP

Αν θες να εργαστείς σε ένα δημιουργικό, οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον στον τομέα του Marketing, HR ή Πωλήσεων, αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εσένα, ακόμα και αν δεν έχεις σπουδάσει πάνω σε αυτά τα αντικείμενα, αρκεί να έχεις διάθεση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Η Delta Group θα σου παρέχει την εκπαίδευση που χρειάζεσαι. Κάνε την αίτησή σου!

#14 Editor @ OZON

Αν θες να κάνεις την πρακτική σου σε μία εξαιρετικά δημιουργική θέση με ευρύτατο φάσμα θεμάτων ενασχόλησης, τότε αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία να ξεκινήσεις την καριέρα σου. Στην θέση αυτή θα μπορείς να γράφεις σχετικά με την μόδα, το φαγητό, πολιτιστικό και κουλτουριάρικο περιεχόμενο, καθώς και τα ταξίδια. Δεν μπορείς να πεις, με τέτοια ποικιλία δεν θα ξεμείνεις ποτέ από έμπνευση! Κάνε την αίτησή σου!

#15 Graphics Designer @ Lord

Αν έχεις βασικές γνώσεις Adobe Creative Suite και θα ήθελες να κάνεις την πρακτική σου σε μία ελληνική εταιρία, τότε αυτή είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις την καριέρα σου. Η Lord είναι μία ελληνική εταιρία παραγωγής ελληνικών εσωρούχων και εσύ στην θέση αυτή θα αναλάβεις τον σχεδιασμό εντύπων για τα προϊόντα. Κάνε την αίτησή σου!

#16 CUSTOMER CARE & TECH SUPPORT ROLES @TELEPERFORMANCE GREECE

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece, εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα! Κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Αξιοποίησε σωστά το καλοκαίρι σου κάνοντας πρακτική άσκηση
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top