Ταξίδια

Αν δεν ξέρει αυτή η ελληνική ταξιδιωτική πλατφόρμα από διακοπές, τότε ποιος ξέρει;

Υπάρχουν δεκάδες πλατφόρμες για την κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο. Υπάρχουν επίσης, δεκάδες πλατφόρμες για την κράτηση αεροπορικών, ακτοπλοϊκών και οδικών εισιτηρίων αντίστοιχα. Για πολλά χρόνια όμως, δεν υπήρχε μια πλατφόρμα που να τα παρέχει όλα αυτά μαζί και να διευκολύνει τον κόσμο μέχρι που ήρθε το 18-24.gr για να αλλάξει το τοπίο. Πρόκειται για πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα αναζήτησης ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών στην Ελλάδα και ίσως σε όλη την Ευρώπη. Με λίγα μόνο clicks μπορούμε να κανονίσουμε οικονομική μετακίνηση και διαμονή στον προορισμό μας. Και αυτό μόνο σε μια πλατφόρμα. Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.

Πολλοί χαρακτηρίζουν το 18-24.gr ως ένα ταξιδιωτικό γραφείο και όχι άδικα. Πιο σωστά είναι ένα σύγχρονο ταξιδιωτικό γραφείο, στο οποίο ο κατάλογος σε μορφή περιοδικού αντικαταστάθηκε από μερικές σελίδες στο internet. Η περίεργη κυρία στην εξυπηρέτηση εξαφανίστηκε. Μαζί της εξαφανίστηκε η μετακίνηση και η αναμονή στο άχαρο ισόγειο χώρο που στέγαζε κάποτε τα ταξιδιωτικά γραφεία. Όλα αυτά συγχωνεύτηκαν στον υπολογιστή, στο κινητό και στο tablet μας. Πλέον μπορούμε να κλείσουμε οικονομικά εισιτήρια και διαμονή στη δουλειά, στο σπίτι, στο δρόμο καθώς περπατάμε, στο μετρό όσο βαριόμαστε και γενικότερα οπουδήποτε μπορούμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο.

Ο τρόπος της κράτησης είναι γρήγορος, απλός και αποτελεσματικός:

Βήμα Νο1: Επιλέγεις αφετηρία αναχώρησης

Βήμα Νο2: Βρίσκεις τον προορισμό σε Ελλάδα και εξωτερικό ανάμεσα σε δεκάδες επιλογές

Βήμα Νο3: Διαλέγεις ημερομηνία αναχώρησης και πόσες διανυκτερεύσεις χρειάζεσαι

Βήμα Νο4: Επιλέγεις ξενοδοχείο με βάση μερικά από τα καλύτερα που σου προτείνει το 18-24

Βήμα Νο5: Κάνεις την κράτηση Βήμα Νο6: Παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις

Και για όσους μπερδεύονται από το όνομα της πλατφόρμας, τα πακέτα διακοπών δεν αφορούν μόνο άτομα ηλικίας 18-24. Μπορεί στα πρώτα βήματά της η επιχείρηση να είχε ως κοινό-στόχο αυτή την ηλικιακή ομάδα, αλλά πλέον απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας. Βασική προϋπόθεση: η όρεξη για τα ταξίδια.

Αν δεν ξέρει αυτή η ελληνική ταξιδιωτική πλατφόρμα από διακοπές, τότε ποιος ξέρει;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top