Daily Yang

Ανακάλυψε 30 νέες θέσεις εργασίας! Μην το αφήσεις για αύριο

Έχεις τελειώσει τις σπουδές σου και ψάχνεις δουλειά ή μήπως έχεις ήδη κάποια προϋπηρεσία και βρίσκεσαι στην φάση αναζήτησης εργασίας; Εδώ είσαι! Βρες λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα σου, δες τις νέες θέσεις που είναι ανοιχτές αυτόν τον καιρό, βρες εκείνη που σε εκφράζει καλύτερα και πιστεύεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς, στείλε την αίτησή σου και ξεκίνα με το δεξί πριν το νέο έτος!

Customer Success @ PARKAROUND
Η καινοτόμα tech εταιρεία, που βοηθάει εκατοντάδες ανθρώπους να βρουν χώρο για να παρκάρουν τόσο μέσα και γύρω από την πόλη όσο και στο αεροδρόμιο, αναζητά φιλικά άτομα, με πάθος για δουλειά με ενασχόληση στον τομέα του Customer Success μέσω email και τηλεφώνου. Εάν λοιπόν και εσύ θέλεις να ασχοληθείς με αυτόν τον τομέα, κάνε την αίτησή σου!

Technical Support and Server Administration @ JUST IN TIME
H εταιρεία Digital Agency, Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της ομάδας μας ψάχνουμε άμεσα τον ιδανικό υποψήφιο για θέση του Technical Support and Server Administration. Θέλεις να συνεργαστείς με μία ομάδα Web Development, να έχεις επικοινωνία με τους πελάτες, να διαχειρίζεσαι τηλεφωνικές κλήσεις, και να συνεργαστείς με την ομαδα του Digital Marketing της Just in Time για θέματα διαφήμισης; Κάνε την αίτησή σου!

Sales and Marketing Trainee @ INTENSE
Θέλεις να εργαστείς στον τομέα του Marketing και Sales; Η Intense, η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία Marketing και Πωλήσεων, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της Νέες και Νέους για την εκπροσώπηση μεγάλου πολυεθνικού πελάτη. Εάν έχεις λοιπόν άνεση στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις κάνε τώρα την αίτησή σου!

Drupal Web Developer @ ISOBAR – IPROSPECT SA
Θέλεις να εργαστείς στο παγκόσμιο full service digital marketing agency; Η Isobar, αναζητά άτομα με εργασιακή εμπειρία στην ανάπτυξη και υποστήριξη web applications εταιρειών, με γνώσεις σε τεχνολογίες back-end. Εάν λοιπόν γνωρίζεις PHP, mySQL, Drupal, και είσαι Web Developer και έχεις εργαστεί, κάνε την αίτησή σου!

ELECTRICAL ENGINEER & COMPUER SCIENCE @ SMART AUDIO
Η εταιρεία SMART AUDIO, που ασχολείται με Audio-Automation-Networks συστήματα αναζητά Automation Engineer ή Computer Engineer για μόνιμη απασχόληση! Θα σου άρεσε να ασχοληθείς με τον σχεδιασμό AV system, control systems, και Network Configuration; Στείλε το βιογραφικό σου!

Marketing Assistant @ WORKOUT HALL
Θα σου άρεσε να εργαστείς σε έναν από τους μεγαλύτερους προπονητικούς χώρους της Ευρώπης; Η Workout Hall σού προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, καθώς αναζητά Marketing Assistant, για την δημιουργία και διαχείριση online διαφημιστικής προβολής, εφαρμογή βασικών αρχών SEO, email marketing, εφαρμογή του ετήσιου business plan,κ.ά. Μην χάνεις την ευκαιρία!

Εξωτερικοί Πωλητές @ STUDIOLIFE
Είσαι περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένος; Η εταιρεία STUDIO LIFE ιδρύθηκε με σκοπό να δώσει λύσεις για καθαρό νερό και είναι οι καταλληλότερες, για πραγματική επίλυση του προβλήματος του νερού που αντιμετωπίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος και μάλιστα σε χαμηλό κόστος. Η ομάδα της Studio Life μεγαλώνει και αναζητά εξωτερικούς πωλητές για την προώθηση των προϊόντων της εταιρείας με προϋπηρεσία στον τομέα των πωλήσεων.

Customer Service Representatives @ RELATE S.A.
Θα σου άρεσε να ασχοληθείς με το Customer Service; H εταιρεία RELATES S.A. αναζητά υπεύθυνο για την εξυπηρέτηση πελατών μέσω του call center μίας μεγάλης και γνωστής αλυσίδας εστιατορίων. Έχεις λοιπόν επικοινωνιακές δεξιότητες, και γνώσεις αγγλικής γλώσσας;

Software Engineer, Fin Tech @ CHANNEL VAS
Θέλεις να εργαστείς στον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών Mobile Financial, Mobile Cash Lending, Airtime Credit & Airtime Advance Services for Mobile Operators; Η CHANNEL VAS αναζητά Software Engineer,με πτυχίο σε κάποιο τμήμα Computer Science ή παρόμοιο, γνώσεις σχεσιακής Βάσης Δεδομένων, πάθος για μάθηση και ανακάλυψη καινούργιων τεχνολογιών.

F&B Controller @ KAMARI S.A.
Θέλεις να εργαστείς σε ξενοδοχειακή μονάδα ως F&B Controller; Η ξενοδοχειακή μονάδα Afroditi Venus Beach Hotel & Spa σου δίνει αυτή την ευκαιρία καθώς επιθυμεί να προσλάβει για το τμήμα του F&B επαγγελματία στη θέση για την ελαχιστοποίηση του κόστους των προμηθειών, για την καθημερινή καταχώρηση των παραστατικών και την παρακολούθηση των καρτελών των προμηθευτών, κ.ά. Εάν λοιπόν έχεις γνώσεις από HACCP και ISO και έχεις άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, κάνε την αίτησή σου!

Web Developer @ DATAVERSE LTD
Είσαι ταλαντούχος .ΝΕΤ και PHP Developer; H Dataverse Ltd, δυναμική εταιρεία στον χώρο του Software Development,με εμπειρία σε projects πληροφορικής και έρευνα, αναζητά Web Developer, με γνώσεις Javascript, HTML, CSS, ASP.NET και MVC development χρησιμοποιώντας C# ή PHP frameworks, σχεσιακές βάσεις δεδομένων και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες. Κάνε την αίτησή σου τώρα!

CUSTOMER CARE & TECH SUPPORT ROLES @TELEPERFORMANCE GREECE
Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece, εταιρεία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα! Κάνε την αίτησή σου!

Quality Assurance Specialist @ ADVANTAGE FSE
Σε εξιτάρει να εργαστείς στον πλέον κορυφαίο και γρήγορα αναπτυσσόμενο προμηθευτή ψηφιακών Τραπεζικών Λύσεων, Μεταφορών Κεφαλαίων και Πληρωμων; Η ADVANTAGE FSE αναζητά Quality Assurance Specialist για την εξασφάλιση της ποιότητας και της αξία των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία, για την προετοιμασία και την εκτέλεση Test Plans, Test Scripts και Test Cases, κ.ά. Μην χάσεις την ευκαιρία, κάνε τώρα την αίτησή σου!

Υποστήριξη Πωλήσεων @ TMP SUPPLIES SA
Σου αρέσει η ενασχόληση με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, την καταχώρηση και τιμολόγηση παραγγελιών και τη διαχείριση και συντήρηση πελατολογίου; Η TMP SUPPLIES A.E μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγών προϊόντων τεχνολογίας / πληροφορικής / ηλεκτρονικού, ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα και 25ετη παρουσία στο χώρο, ζητά άτομο στην υποστήριξη πωλήσεων. Εάν λοιπόν είσαι δυναμικός χαρακτήρας και έχεις γνώσεις excel και outlook, κάνε την αίτησή σου!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ @ SIGMAPHONE
Ονειρεύεσαι να εργαστείς σε ελληνικό όμιλο με πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο παροχής υπηρεσιών; H SigmaPhone, μία από τις δυναμικότερες εταιρίες προώθησης τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, χρηματοπιστωτικών και ασφαλιστικών προϊόντων, αναζητά άτομα για με ευχέρεια λόγου, διάθεση για εργασία, συνέπεια και αμεσότητα στην επικοινωνία.

Front – end Developer @ GIAOLA – A NEXT GENERATION ELECTRONIC MALL
Σου αρέσει να ασχολείσαι με το user – interface, user-experience, και γενικά το front-end development; Αν έχεις γνώσεις πάνω στην HTML, CSS, Web Architecture, Adaptive Design, Javascript, REST, Bootstrap, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις αίτηση ως Front -end
Developer στην εταιρεία Giola. Η εταιρεία αυτή είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης και παραγγελίας μεγάλου εύρους υπηρεσιών από επαγγελματίες ή επιχειρήσεις.

Tour Operations Agent – ATHENS WALKING TOURS
Σε εξιτάρουν τα ταξίδια και θα ήθελες να εργαστείς ως ταξιδιωτικός πράκτορας; H Athens Walking Tours, ο πρώτος ταξιδιωτικός πράκτορας που ξεκίνησε τις περιηγήσεις με τα πόδια
για μικρά groups στην Ελλάδα αναζητά Tour Operations Agent για την εξυπηρέτηση πελατών, με γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και καλό επίπεδο αγγλικών σε γραπτό και προφορικό
επίπεδο. Αν είσαι λοιπόν ένα φιλικό, θετικό και ενθουσιώδης άτομο, κάνε την αίτησή σου!

Web Designer @ MIDEAST TRAVEL WORLDWIDE
Σου αρέσει το Web Design και θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με αυτό; H Mideast, εταιρεία τουρισμού, αναζητά Web Developer, με καλές γνώσεις CSS3 και HTML5 για την δημιουργία web προϊόντων για την τουριστική βιομηχανία. Αν έχεις λοιπόν δημιουργικότητα, δίνεις προσοχή στην λεπτομέρεια και έχεις οικειότητα με το user experience κάνε την αίτησή σου!

Web Developer @ INTRALOT S.A.
Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες Τεχνολογίας; Η Intralot S.A.
αναζητά Web Developer, για την εκτέλεση και τη συμμετοχή του σε code reviews sessions, σε αλλαγές στο προγραμματιστικό testing environment, και για την επίλυση προβλημάτων απόδοσης και bugs. Εάν έχεις λοιπόν εμπειρία στην Javascript, CSS, Bootstrap ή React και θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας προγραμματιστών της INTRALOT, στείλε το βιογραφικό σου!

HR GENERALIST @ METRO AEBE
Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές αλυσίδες supermarket; Εάν σου αρέσει η ενασχόληση με τους πελάτες, έχεις εμπειρία στην διαδικασία προσλήψεων, στις καταστάσεις μισθοδοσίας, στην ανάλυση δεδομένων HR, και στα συστήματα αξιολόγησης της εργασίας των υπαλλήλων, κάνε την αίτησή σου!

Web Developer and Web Designer @ LOVELETTERS
Η εταιρεία Loveletters.gr, διαδικτυακή πλατφόρμα μορφής blog με διάφορη θεματολογία αναζητά Web Developer και Web Design να ενταχθεί στην ομάδα προγραμματιστών της
με σκοπό τον επανασχεδιασμό και επαναδημιουργία της ιστοσελίδας τους.Εάν θέλεις
και εσύ λοιπόν να συμμετέχεις σε αυτό το project και να εργαστείς ως Web Developer, κάνε την αίτησή σου!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ @ EVANGELOS LAKIOTIS S.A.
Η εταιρία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε με δυναμική παρουσία στο χώρο των πλακιδίων,
ειδών υγιεινής και θέρμανσης ζητά να προσλάβει υπάλληλο γραφείου στο τμήμα
Πωλήσεων για το κατάστημα του Ασπρόπυργου. Εάν λοιπόν θέλεις να ασχοληθείς με
την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, την δημιουργία προσφορών, τις καταχωρήσεις
παραγγελιών και την υποστήριξη στο τμήμα πωλήσεων, κάνε την αίτησή σου!

Node.Js Developer @ ONETOURISMO
Θέλεις να εργαστείς σε μία εταιρεία travel technology με ηγετικό ρόλο στον χώρο των επιχειρήσεων; Εάν γνωρίζεις Node.js, γράφεις επαναχρησιμοποιήσιμο, testable και αποτελεσματικό κώδικα, και σου αρέσει να σχεδιάζεις εφαρμογές, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις την αίτησή σου!

Junior Business Development Agent @ Interamerican
Μόλις τελείωσες τις σπουδές σου και αναζητάς εργασία; Θέλεις να ξεκινήσεις
την καριέρα σου σε μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες; Εάν επιθυμείς
να γνωρίσεις και να μάθεις την βιομηχανία του Financial- Insurance και να πετύχεις ως εκπαιδευόμενος στον κλάδο του Marketing – Sales, εάν έχεις πάθος, ενέργεια και αφοσίωση σε αυτό που κάνεις, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις την αίτηση σου στην Interamerican ως Junior Business Development Agent.

Full Stack Developer (PHP) @ SYNCBNB
H SYNCBNB, κανάλι διαχείρισης για ιδιοκτήτες ενοικιάσεων χώρων για διακοπές, αναζητά
Full Stack Developer, για την ανάπτυξη συστήματος που βοηθάει τους ιδιοκτήτες να διαχειριστούν τις καταχωρήσεις ιδιοκτησιών τους στα διάφορα κανάλια (Airbnb, Expedia, Booking.com, etc). Εάν λοιπόν γνωρίζεις PHP, CSS, Git, MySQL, Javascript, κάνε την αίτησή σου!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΠΟΡΩΝ @ CARITAS HELLAS
Σε ενδιαφέρει και σένα το ψηφιακό marketing; Θα ήθελες να εργαστείς σε Φιλανθρωπικό Σωματείο; Η Caritas Hellas, Αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, Μη Κερδοσκοπικού
Χαρακτήρα και Μη Κυβερνητική Οργάνωση, σου δίνει αυτή την ευκαιρία, καθώς
αναζητά Υπάλληλος ψηφιακού μάρκετινγκ και υποστήριξης τμήματος Εξεύρεσης Πόρων
για την Δημιουργία, Οργάνωση και Προώθηση υλικού, και διοικητικά καθήκοντα.

Account Manager -Sales @ FUNKMARTINI
Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις πιο ανεπτυγμένες start-up στον χώρο του glam tech, στο κέντρο της Αθήνας; Είναι η ευκαιρία σου να είσαι μέλος στα διάφορα project στο νούμερο ένα online beauty industry. Σου αρέσουν λοιπόν οι πωλήσεις και η ενασχόληση και επικοινωνία με τους πελάτες; Κάνε γρήγορα την αίτησή σου!

Net C# Software Engineer @ CLOUDON
Θέλεις να εργαστείς στον χώρο της πληροφορικής και να ασχοληθείς με τον προγραμματισμό; Σου αρέσει η C#, SQL Server, και η ενασχόληση με web services;
Έχεις εργαστεί στον κλάδο αυτό και θέλεις να εξελιχθείς και να αναπτύξεις τις
γνώσεις σου; Η CLOUDON, εταιρεία Software, αναζητά .Net C# Software Engineer.
Πιστεύεις ότι ταιριάζεις στο προφίλ αυτό; Κάνε την αίτησή σου!

ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ – που απαιτείται για την ολοκλήρωση των σπουδών τους @ Ioniki Sfoliata SA

Είσαι φοιτητής/τρια, μόλις τελείωσες τις σπουδές σου και
αναζητάς πρακτική άσκηση; H Ioniki Sfoliata SA, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παράγωγης τροφίμων στην Ελλάδα αναζητούν φοιτητές/τριες ή τελειόφοιτους/ες για να καλωσορίσουν στην ομάδα τους στο Ωραιόκαστρο Θεσ/νίκης, σε διάφορα Τμήματα απασχόλησης όπως Τμήμα Ολικής Ποιότητας, Τμήμα Προμηθειών & Αγορών, Τμήμα Παραγωγής Τεχνολόγοι Τροφίμων, κ.ά. Ανακάλυψέ τα όλα και κάνε την αίτησή σου!

Digital Marketing Specialist @ Sleed
Σου αρέσει ο χώρος του Digital Marketing; H Sleed, μία εταιρεία ανάπτυξης προγραμματισμού και digital marketing, αναζητά Digital Marketing Specialist για ενασχόληση με PPC campaigns in Google AdWords, Facebook Ads, δημιουργία HTML email campaigns, ανάπτυξη και ενημέρωση περιεχομένου στα social media, και πολλά άλλα. Ανακάλυψέ τα όλα και κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink
!


Ανακάλυψε 30 νέες θέσεις εργασίας! Μην το αφήσεις για αύριο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top