Daily Yang

Ανακάλυψε θέσεις πρακτικής άσκησης και θέσεις που δεν απαιτούν τρελή εμπειρία!

Ναι το ξέρουμε, είναι περίοδος εξεταστικής και πιεσμένα τα πράγματα για σένα. Μην ξεχνάς να ενυδατώνεσαι( δεν εννοούμε να τρελαθείς στους καφέδες) και να τρως τροφές που ενισχύουν την μνήμη. Όταν θα χρειαστείς ένα διαλειμματάκι από το διάβασμα, στείλε καμιά αίτηση για πρακτική. Έτσι με το που τελειώσεις θα είσαι ήδη έτοιμος/η να ξεκινήσεις δουλειά. Κι αν έχεις ήδη κάποια προϋπηρεσία ή ψάχνεσαι για part-time απασχόληση, παρακάτω θα βρεις κάποιες προτάσεις. Βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε 10 θέσεις από το CollegeLink τις υπόλοιπες θα τις βρεις εδώ!

Digital Marketing Intern @ ZonePage

Αναζητάς εργασία πάνω στο Digital Marketing; Εάν έχεις τις ικανότητες, αλλά όχι ακόμη την απαιτούμενη εμπειρία, τότε αυτή η θέση είναι ακριβώς για σένα! Η εταιρεία ZonePage, Digital Agency, αναζητά Digital Marketing Intern, για την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό του περιεχομένου στα social media, καθημερινή διαχείριση των λογαριασμών των πελατών, δημιουργία PPC campaigns in Google AdWords και Facebook Ads,κ.ά. Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

Graphic Designer [email protected] kovald

Θέλεις να κάνεις την πρακτική σου σε εταιρεία e-Business σε Marketing και Consulting; Η εταιρεία Kovald, αναζητά Graphic Designer, με, εξαιρετική γνώση σε Photoshop & Illustrator και καλή χρήση των ελληνικών και των αγγλικών για την ενασχόληση με θέματα branding (δημιουργία logo, packaging, flyers, posters,κτλ.) και σχεδιασμό banners για Digital Marketing (Social Media, Eshop Banners, Google AdWords Campaigns). Κάνε τώρα την αίτησή σου!

Business Development Representative Intern @ Drope BnB

H Drope BnB είναι μία tech-startup που ειδικεύεται στην ηλεκτρονική διαχείριση ακινήτων και βραχυπρόθεσμων ενοικιάσεων. Προκειται μία δυναμική ομάδα με διαφορετικό υπόβαθρο αλλά κοινή αγάπη για γνωριμία και φιλοξενία ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Ένα ιδανικό περιβάλλον για να ξεκινήσεις την καριέρα σου! Κάνε την αίτησή σου!

Πρακτική Άσκηση ΑΕΙ/TEI/ΙΕΚ@ KORELKO DISTANCE

Είσαι φοιτητής Τμημάτων Λογιστικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΑΕΙ/TEI/ΙΕΚ και αναζητάς πρακτική άσκηση; Σου έχουμε την λύση! Η εταιρεία Korelko Distance είναι ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός οργανισμός, με κορυφαία τεχνογνωσία και εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση  και αναζητά Office worker για υποστήριξη οικονομικών και λογιστικών θεμάτων, υποστήριξη σε εργασίες για το κέντρο εγγραφών και το οικονομικό τμήμα, κ.ά. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

CUSTOMER CARE & TECH SUPPORT [email protected] Teleperformance Greece

Στα πλαίσια επέκτασης του δυναμικού της, η εταιρεία Teleperformance Greece, αναζητά επικοινωνιακούς υπαλλήλους για πλήρη απασχόληση στο τμήμα των πωλήσεων, μέσω εισερχομένων κλήσεων, για τον Μεγαλύτερο Πάροχο Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Εάν έχεις ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες, καλές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και γρήγορη πληκτρολόγηση, προσαρμοστικότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών και μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα κάνε την αίτησή σου!

Junior Designer/ Social Media @ KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS

Η εταιρεία KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας medical recording paper, αναζητά Junior Designer/ Social Media. Αν η δημιουργία digital designs και η διαχείριση των social media σου φαίνονται ενδιαφέροντα, δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία. Κάνε την αίτησή σου!

Junior Java Developer @ Dataverse

H εταιρεία Dataverse Ltd, δυναμική εταιρεία Software, αναζητά Junior Java Developer με ομαδικό πνεύμα και αγάπη για τον κώδικα. Αν έχεις ασχοληθεί με Frontend Web Development (Javascript, HTML, CSS), Java frameworks (π.χ. Spring) και έχεις γνώση πάνω σε σχεσιακές βάσεις δεδομένων (Potrgesql, MySQL or similar). Κάνε την  αίτησή σου!

Financial Agent @ Interamerican

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες; Εάν γνωρίζεις από Business Analysis, είσαι ενεργητικός, σου αρέσει ο εθελοντισμός και θέλεις να εργαστείς σε μία πελατοκεντρική θέση κάνε την αίτησή σου στην εταιρεία Interamerican. Μερικά από τα καθήκοντά σου θα είναι η παροχή συμβουλών για τα ασφαλιστικά προϊόντα στους πελάτες αλλά και η βοήθεια των πελατών να πετύχουν τους προσωπικούς και οικονομικούς τους στόχους. Κάνε τώρα την αίτηση σου!

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ @ iCALL SERVICES

Σου αρέσουν οι τηλεφωνικές πωλήσεις, η ενασχόληση με τους πελάτες και η συνεχή εξέλιξή σου; Η εταιρεία iCALL Services, δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών τα τελευταία 8 χρόνια, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με μεγάλη επιτυχία και σημαντικές συνεργασίες  με πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες ξεχωρίζουν στο χώρο της επικοινωνίας και της τεχνολογίας και αναζητά Εκπρόσωπο Τηλεφωνικών Πωλήσεων. Κάνε την αίτησή σου!

Junior PHP, WordPress Developer @ iBS LTD

Αν θεωρείς τον εαυτό σου φιλόδοξο άτομο που μπορεί να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά σε κάθε πρόκληση και να αναλάβει την ξεκάθαρη επικοινωνία οποιουδήποτε web development project τότε η θέση αυτή στην IBS είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για σένα. Είναι μία εταιρία ειδήμων στο Software Development γεγονός που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών!

Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!


Ανακάλυψε θέσεις πρακτικής άσκησης και θέσεις που δεν απαιτούν τρελή εμπειρία!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top