Daily Yang

Αναζητάς τρόπους να την παλέψεις μες στη μέρα; Δες αυτές τις νέες θέσεις εργασίας!

10 – και όχι μόνο – νέες θέσεις εργασίας από το CollegeLink, ένα βιογραφικό να σουλουπώσεις, πολλές συστατικές επιστολές να στείλεις, αρκετή έρευνα να πραγματοποιήσεις και τσουπ… ήρθε Κυριακή! Πάμε να ξεκινήσουμε…

Δες όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Αθήνα!

Summer Paid Internship @ Procter & Gamble

Θεωρούμε ότι οι συστάσεις για την εταιρεία Procter & Gamble είναι περιττές. Είμαστε σίγουροι ότι αν είσαι κάτοχος πτυχίου (Bsc, MSc, MBA), παίζεις την αγγλική γλώσσα στα δάχτυλα και διαθέτεις άριστες ηγετικές ικανότητες, ομαδικό πνεύμα και δεξιότητες στην επίλυση πολλαπλών και ταυτόχρονων προβλημάτων, είσαι ήδη μέσα σε αυτή! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Summer Paid Internship και ανακάλυψέ το και μόνος σου!

Junior PHP Developer @ Epignosis

Η ανοιχτή θέση στην εταιρεία Epignosis είναι μια. Και τα προσόντα για να την κατακτήσεις μόλις τέσσερα: αξιοπιστία, web skills (HTML, CSS, JS, SQL), αφοσίωση, leet skills (Linux, Unix) και, φυσικά, ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες. Το ΄χεις; Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Junior PHP Developer!

Mechanical and Electrical Engineer @ FOODIN GIAKOS AEBE

Είσαι απόφοιτος του κλάδου των Χημικών Μηχανικών; Διαθέτεις άριστες γνώσεις αγγλικών και είσαι μάστερ στην επικοινωνία; Τότε, συμβαίνει το απόλυτο match ανάμεσα σε εσένα και τη θέση Mechanical and Electrical Engineer! Διάβασε περισσότερα για την εταιρεία FOODIN GIAKOS AEBE, τις αρμοδιότητες, τα οφέλη και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Mechanical and Electrical Engineer!

Υπάλληλος Logistics / Γραφείο Κίνησης @ VITEX S.A.

Βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου και διεκδίκησε τη θέση Υπάλληλος Logistics / Γραφείο Κίνησης της εταιρείας VITEX S.A.! Γιατί θα έχεις τη δυνατότητα να εργαστείς σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και τα Βαλκάνια που θα σου προσφέρει συνεχή εκπαίδευση ικανοποιητικές μισθολογικές παροχές και τη δυνατότητα συμμετοχής στο ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης. Διάβασε περισσότερα για τα προσόντα και τις αρμοδιότητες της θέσης Υπάλληλος Logistics / Γραφείο Κίνησης εδώ!

Merchandiser @ Talanton Ltd

Η εταιρεία TALANTON που εξειδικεύεται στην ανάθεση εξειδικευμένων υπηρεσιών δικτύων πωλήσεων & merchandising τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και πιστοποιείται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 στον τομέα παροχής αντίστοιχων υπηρεσιών, αναζητά να προσλάβει για τις ανάγκες ανάπτυξης πωλήσεων στον κλάδο των υπηρεσιών καταναλωτικών προϊόντων σε καταστήματα Super Market, άτομα πλήρους και μερικής απασχόλησης για την περιοχή της ΑΤΤΙΚΗΣ. Ενδιαφέρεσαι; Διάβασε περισσότερα για τη θέση Merchandiser εδώ!

Γραμματέας @ GP METALBOX EUROPE

Είσαι απόφοιτος Τ.Ε.Ι. ή Α.Ε.Ι.; Διαθέτεις άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και γνώσεις ERP; Μήπως είσαι και επικοινωνιακός και μπορείς να λειτουργήσεις εξαιρετικά στα πλαίσια μιας ομάδας; Η εταιρεία GP METALBOX EUROPE σε ψάχνει! Για αυτό, διάβασε περισσότερα για τη θέση Γραμματέας και στείλε τώρα το βιογραφικό σου!

Digital Designer @ FLIPNEWMEDIA IKE

Λέγεται ότι το να δημιουργείς είναι σαν να ζεις δυο φορές. Για να ξεκινήσεις να δημιουργείς, όμως, χρειάζονται τέσσερα απλά προσόντα… Η γνώση σου σε Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe After effects και Adobe Xd. Η εξειδίκευσή σου σε Web & Mobile Design και UI/UX Design. Δύο με τρία χρόνια προϋπηρεσία σε digital agency και το ομαδικό σου πνεύμα. Το ΄χεις; Στείλε τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία FLIPNEWMEDIA IKE για τη θέση Digital Designer!

Full-Stack Developer @ Apopsi SA

Αν έχεις τουλάχιστον τρία χρόνια εργασιακή εμπειρία στον κλάδο της Πληροφορικής. Αν έχεις καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και διαθέτεις εμπειρία ανάπτυξης τόσο για κινητά όσο και για επιφάνεια εργασίας. Αν, τελοσπάντων, έχεις άποψη για όλα αυτά τα developίστικα πράγματα, τότε δεν μένει τίποτα άλλο παρά να στείλεις τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία Apopsi SA για τη θέση Full-Stack Developer!

Τεχνικός Δικτύων Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων @ Creative Minds Ltd.

Η εταιρεία Creative Minds Ltd. ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο κάποιος σκέφτεται, εργάζεται και ψυχαγωγείται. Εξειδικεύεται σε τομείς όπως το Δορυφορικό Internet, η τηλεφωνία VoIP (Voice over IP), η παροχή τηλεοπτικής ροής μέσω δικτύου δεδομένων (IPTV Streaming), οι τεχνολογίες μεταγωγής δεδομένων μέσω οπτικών ινών και αρκετούς άλλους. Και, τώρα, αναζητά τον επόμενο της Τεχνικός Δικτύων Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων! Ενδιαφέρεσαι;

Τεχνικοί Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών (Network Engineer) @ HTELCO GREEK TELECOMMUNICATIONS M.E.P.E.

Η εταιρεία HTELCO – Ελληνικές Τηλεπικοινωνίες Μ.Ε.Π.Ε. με έδρα την Θεσσαλονίκη, είναι πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο ασύρματης πρόσβασης και δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υπηρεσιών internet. Στο πλαίσιο της συνεχόμενης προσπάθειάς της να αναπτύξει το δίκτυό της, αναζητά 3 Τεχνικούς Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών(Network Engineer). Θα είσαι ο επόμενος;

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Αναζητάς τρόπους να την παλέψεις μες στη μέρα; Δες αυτές τις νέες θέσεις εργασίας!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top