Daily Yang

Από Δευτέρα ξεκινάω δουλειά!

Τώρα χάρη στο CollegeLink μπορείς να ξεκινήσεις να εργάζεσαι άμεσα! Ρίχνοντας μια ματιά σε μια πληθώρα θέσεων εργασίας, σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει! Στο CollegeLink προτεραιότητα μας είναι η ένταξη των νέων στην αγορά εργασίας σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και εξωτερικό και να ξεκινήσουν μια συναρπαστική πορεία επαγγελματικής εξέλιξης! Εμπιστεύσου μας και η πρώτη σου συνέντευξη είναι μόλις ένα scroll down μακριά!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

IT Systems Engineer (f/m) Linux Operating @noris M.I.K.E.

Αν μένεις Θεσσαλονίκη και είσαι  IT specialist με όραμα και πάθος με οτιδήποτε καταπιάνεσαι, τότε αυτή αίτηση είναι ειδικά για σένα! Εμπλούτισε το βιογραφικό σου άμεσα! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 

Mid Python Developer (f/m) @noris M.I.K.E.

Γίνε ο επόμενος Mid Python Developer της εταιρείας noris M.I.K.E! Αν ενδιαφέρεσαι, συμπλήρωσε άμεσα την αίτηση σου, καθώς η εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει σε σύντομο χρονικό διάστημα τον νέο εργαζόμενο που θα ενταχθεί δυναμικά στην οικογένεια της noris M.I.K.E. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Frontend Developer (f/m) @noris M.I.K.E.

Γίνε μέλος της πιο δημιουργικής ομάδας της Θεσσαλονίκης ως Web Frontend Developer! Επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητες διαχείρισης του χρόνου, διάθεση για πραγματοποίηση ταξιδίων καθώς και η καλή γνώση Αγγλικών ή/και Γερμανικών είναι  οι βασικές προϋποθέσεις για την κατάκτηση της εν λόγω θέσης! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 

Administrative Assistant @N.PSATHAS & SIA EE

Φαρμακείο στο Χαλάνδρι επιθυμεί να προσλάβει τον κατάλληλο υποψήφιο που θα διεκπεραιώνει καθήκοντα γραμματειακής υποστήριξης, όπως απάντηση σε τηλεφωνήματα, εκτύπωση e-mails, οργάνωση συναντήσεων κ.α. Μοναδική ευκαιρία να αναδείξεις τις επικοινωνιακές και οργανωτικές σου δυνατότητες! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 

Travel Agent internship @GREEKA

Internship Alert! Ταξιδιωτικό πρακτορείο αναζητά για το καλοκαίρι του 2019 τρεις απόφοιτους ΤΕΙ, προερχόμενοι από τα επιστημονικά πεδία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τουρισμό ή Οικονομικά. Απαραίτητα προσόντα, η άριστη γνώση Αγγλικών και ο καλός χειρισμός του υπολογιστή! Αν όλα αυτά σου ακούγονται ενδιαφέροντα, μόλις εξασφάλισες δουλειά για το καλοκαίρι του 2019! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 

Junior ERP/CRM Consultant @ENTERSOFT SA

Αναζητούσες μια ευκαιρία που θα συνδύαζε τις γνώσεις σου στην πληροφορική και το ταξιδιάρικο πνεύμα σου; Εμείς σου βρήκαμε την κατάλληλη θέση, το μόνο που χρειάζεται από μέρους σου είναι η εγγραφή σου στο CollegeLink και σε μόλις λίγα λεπτά θα  μπορείς να στείλεις την αίτηση σου! Πρόλαβε την! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 

Content Manager – Copywriter @AidPlex

Δύο φοιτητές στην Ξάνθη, οι οποίοι πρόσφατα αποφάσισαν να εγκατασταθούν στην Θεσσαλονίκη για να αναπτύξουν την startup τους, δημιούργησαν το AidPlex, και στόχος τους είναι να κατασκευάσουν θερμοπλαστικούς νάρθηκες και κηδεμόνες σκολίωσης. Η AidPlex χρησιμοποιεί τεχνολογίες 3D printing για rapid prototyping. Ένα νεανικό και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον σε περιμένει! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

 

Business Development Representative @Workable

Η εταιρεία Workable εξελίσσεται γρήγορα και ψάχνει τους νέους συνεργάτες της. Η Workable, που παράγει λογισμικό το οποίο διευκολύνει τη διαδικασία των προσλήψεων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έχει πετύχει εντυπωσιακά πράγματα από την ίδρυση της! Εσύ θα λείπεις; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Software Engineers – Java @Syntax Information Technology Inc.

Έλα να δουλέψεις ως Software Engineer και να λαμβάνεις μισθό αντάξιο των γνώσεων και των ικανοτήτων σου, σε μια εταιρεία που ξεχωρίζει στην αγορά εργασίας! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

.NET Developer @Yuboto

Η Yuboto, ειδικοί στο Mobile Marketing και τις Τηλεπικοινωνιακές λύσεις, επιθυμεί να προσλάβει .NET Developer! Καινοτόμα projects, φιλικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον και συνεχής εκμάθηση είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της παρούσας θέσης εργασίας! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Οι ευκαιρίες δεν περιορίζονται μόνο εδώ, καθώς στο CollegeLink θα βρεις πάνω από 300 εταιρείες που αναζητούν τον επόμενο νέο που θα ενταχθεί στο δυναμικό τους!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Από Δευτέρα ξεκινάω δουλειά!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top