Φοιτητικά

Το απόλυτο webinar που θα λύσει κάθε απορία σου για το μηχανογραφικό

Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού είναι το τελευταίο -και μη εξαιρετέο- βήμα ενός μαθητή για να εισαχθεί στη σχολή που θέλει. Είναι η τελευταία κίνηση που θα καθορίσει την έκβαση της προσπάθειας που έκανε όλο το χρόνο και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εξίσου σημαντική με το διάβασμα.

Όσο περνούν τα χρόνια όμως, η συμπλήρωση του μηχανογραφικού μετατρέπεται όλο και περισσότερο σε δυσεπίλυτο γρίφο, προκαλώντας “πονοκέφαλο” σε χιλιάδες μαθητές. Οι αλλαγές στο σύστημα και η εφαρμογή από φέτος της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής για τα ΑΕΙ, έχει κάνει τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού ακόμα πιο περίπλοκη και αγχωτική διαδικασία.

Οι αλλαγές, όπως είναι λογικό, έχουν δημιουργήσει απορίες, ανησυχίες και μεγάλη αγωνία στους μαθητές, με τα ερωτήματά τους να μένουν αναπάντητα. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα ένα είναι το δεδομένο: φέτος οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες θα χρειαστούν περισσότερο από ποτέ βοήθεια, ώστε να κάνουν τις σωστές επιλογές και να μπουν στις σχολές που θέλουν.

Αντιλαμβανόμενη την κατάσταση και για να βοηθήσει τους φετινούς υποψηφίους των Πανελληνίων να έχουν όλες τις σωστές πληροφορίες για την ώρα της “κρίσης”, η επιστημονική ομάδα της LABORA με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Κότιο που έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον επαγγελματικό προσανατολισμό, διοργανώνει ένα δωρεάν webinar, στο οποίο θα δώσει μοναδικές συμβουλές και χρήσιμες τεχνικές για την ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.
Πρόκειται για ένα βιωματικό και πλήρως εμπεριστατωμένο webinar που οργανώθηκε με σκοπό να λυθεί οποιαδήποτε απορία σχετικά με το μηχανογραφικό και απευθύνεται σε μαθητές Γ Λυκείου, σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Κότιος και οι συνεργάτες τους:
– θα κάνουν ανάλυση των σχολών και των τεσσάρων επιστημονικών πεδίων,
– θα εξηγήσουν όλες τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν αναφορικά με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, τον περιορισμό των εισακτέων, το διπλό μηχανογραφικό,
– θα μιλήσουν για τις προοπτικές που έχουν όσοι δεν καταφέρουν να πιάσουν την ελάχιστη βάση εισαγωγής,
– θα δώσουν έξυπνες επιλογές ανά επιστημονικό πεδίο, προοπτικές, επαγγελματικά δικαιώματα τμημάτων, διαφορές και ομοιότητες,
– θα παρουσιάσουν επαγγέλματα με Μέλλον στην Αγορά Εργασίας με τα νέα δεδομένα της πανδημίας και καινοτόμες εξειδικεύσεις
– θα δώσουν κρυφές λεπτομέρειες του μηχανογραφικού (ειδικά μαθήματα, μετεγγραφές, παθήσεις κ.λπ.)
– θα μιλήσουν ειδικά για τις στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας
– θα εξηγήσουν ποιος είναι ο σωστός τρόπος συμπλήρωσης του μηχανογραφικού και θα δώσουν έξυπνα tips
– θα συζητήσουν ό,τι μα ό,τι απασχολεί τους μαθητές live.

Το webinar της LABORA είναι η καλύτερη ευκαίρια των μαθητών να πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν και να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
Θα είναι δωρεάν, όμως για περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, οι οποίοι θα προλάβουν να συμπληρώσουν πρώτοι τη φόρμα συμμετοχής τους.

Βρες τη φόρμα συμμετοχής και πρόλαβε να εξασφαλίσεις τη θέση σου στο webinar

Το απόλυτο webinar που θα λύσει κάθε απορία σου για το μηχανογραφικό
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top