Daily Yang

Άραγμα τέλος! Ώρα για δουλειά!

Όπως λέει και ο σοφός λαός “Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του”, έπειτα από περίοδο διακοπών. Ύστερα από ξεκούραση, πασχαλινά τραπέζια και ίσως και κανένα μπάνιο στη θάλασσα έφτασε η στιγμή να αναζητήσεις τη δουλειά των ονείρων σου!

Αν τους νίκησες όλους στο τσούγκρισμα των αυγών, μήπως είναι η τυχερή σου μέρα να βρεις τη δουλειά που ψάχνεις;

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο CollegeLink για να ενημερώνεσαι πάντα πρώτος/η!

Μην καθυστερείς, διάβασε παρακάτω!

  1. International Markets Assistant @Papadatos SA

Η Papadatos S.A. είναι μία σχεδιαστική και παραγωγική ομάδα που ξεκίνησε το 1990 από τον Γεώργιο & Νάσο Παπαδάτο. Αρχικά, η εταιρία εδραιώθηκε ως μία πρότυπος μονάδα παραγωγής καναπέδων, πολύ σύντομα όμως υπερπήδησε τα στενά αυτά όρια διευρύνοντας τις δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

  1. Linux System Administrator @Multihosting

Η MultiHosting, εταιρεία παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών Web Hosting, αναζητά Linux System Administrator για να στελεχώσει το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Web Hosting. Ο/η κατάλληλος/η υποψήφιος/α, θα είναι βασικό μέλος μιας ομάδας έμπειρων διαχειριστών, με κύριο μέλημα τη διαρκή διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των υποδομών της εταιρείας. Πρόκειται για νευραλγική θέση που απαιτεί υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

  1. Graphic Designer @Ideation

H Ideation ξεκίνησε το 2010, με σκοπό την παροχή πρωτοποριακών σχεδίων και καινοτόμων ιδεών στον τομέα του Marketing και της Διαφήμισης. Αυτή τη στιγμή αναζητά έναν Graphic Designer για να γίνει μέλος του ανθρώπινου δυναμικού της. Γίνε εσύ το νέο μέλος της εταιρείας! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

  1. HR/Sales Trainer @Intense

Η εταιρία IN-TENSE ξεκινάει 2 νέες προωθητικές ενέργειες (promotional event) σε μεγάλα εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα της Αθήνας και αναζητά άτομα για να αναλάβουν την υποστήριξη, το συντονισμό και την ανάπτυξη αυτών. Τι λες; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

  1. Product Manager @PLAISIO COMPUTERS

Το Πλαίσιο Computers A.E.B.E. είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής πώλησης υπολογιστών, προϊόντων τεχνολογίας και ειδών γραφείου στην Ελλάδα. Πως θα σου φαινόταν  η ιδέα να ενταχθείς στο δυναμικό του Πλαισίου; Στείλε την αίτηση σου τώρα! 

  1. Web Developer @JUST IN TIME

H Just in Time – Digital Agency ιδρύθηκε το 2007 με έδρα την Αθήνα. Είναι μια κορυφαία και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο του Web Development και του Digital Marketing με μεγάλο πελατολόγιο από όλους τους κλάδους και από όλα τα μεγέθη εταιρειών. Ο κύριος στόχος της είναι να προσαρμόζονται στην εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών που εγγυούνται την επιχειρηματική επιτυχία των πελατών της. Το 2014 η Just in Time ήταν από τις πρώτες επιλεγμένες εταιρείες στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε από την Google και λειτουργεί ως επίσημος συνεργάτης της έως σήμερα. Τι ψάχνουν; Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της ομάδας ψάχνουν άμεσα τον ιδανικό υποψήφιο για τη θέση του Web Developer! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

  1. Digital Marketing Specialist @Care Direct

Έχεις πάθος με το Digital Marketing; Διεκδίκησε τη θέση σου στην Care Direct για έναν ανταγωνιστικό μισθό, ανάλογα με το προφίλ και την εμπειρία σου, εργασία σε μοντέρνες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις, σε ένα φιλικό περιβάλλον με ευκαιρίες επαγγελματικής μάθησης και ανάπτυξης! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

  1. WEB DEVELOPER @FOCUS-ON GROUP

Η FOCUS-ON GROUP, ένας αμιγώς ελληνικός όμιλος επιχειρήσεων ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ιnternet Μarketing, επιδιώκοντας την ουσιαστική και αποδοτική προβολή των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται μια επιτυχημένη online παρουσία. Από κατασκευή ιστοσελίδων, eshop και web portals, διαφήμιση στο Google adwords και SEO μέχρι ενέργειες mobile marketing, διαφήμιση στο Facebook και δημιουργία interactive games. Η εταιρεία  αναζητά Web Developer, να ενταχθεί στο δυναμικό της! Μήπως είσαι εσύ; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

  1. Software Engineer (Medical Sector) Athens – Thessaloniki @SIGMASOFT SA

Στην Sigmasoft δημιουργούν καινοτόμες λύσεις πληροφορικής, λογισμικού και υπηρεσιών στο χώρο της ηλεκτρονικής υγείας και της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων.

Η ομάδα της Sigmasoft αναπτύσσει εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, στους τομείς της Υγείας (eHealth & mHealth), της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό GDPR. Συνεργάζεται με επαγγελματίες και φορείς του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, με περισσότερους από 3.500 ιατρούς, φαρμακεία, διαγνωστικά κέντρα, φαρμακευτικές εταιρίες και δημόσιους οργανισμούς να έχουν εμπιστευτεί τις λύσεις λογισμικού και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της. Μην την χάσεις! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

  1. Digital Ad Ops & Sales Executive @MEDIA2DAY GROUP

Αν το ΄χεις με την επικοινωνία, τόσο προφορικά, όσο και γραπτά, διακατέχεσαι από ισχυρές διαπροσωπικές δεξιότητες και έχεις την ικανότητα συνεργασίας με διαλειτουργικές ομάδες και την κάλυψη πολλαπλών προθεσμιών, αυτή η θέση σε αφορά! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Για να μην χάνεις καμία ευκαιρία καριέρας, αλλά και για να συμπληρώνεις γρήγορα τις αιτήσεις στους εργοδότες που σε ενδιαφέρουν, κάνε την εγγραφή σου και κλείσε την πρώτη σου συνέντευξη!

 

Άραγμα τέλος! Ώρα για δουλειά!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top