Κινηματογράφος

Αύγουστος στο Viasat Nature: Η εντυπωσιακές εποχές της άγριας Σκωτίας μάς καθηλώνουν

Τον Αύγουστο στο Viasat Nature ταξιδεύουμε στη Σκωτία και επισκεπτόμαστε τις άγριες περιοχές της υπέροχης αυτής χώρας. Στη σειρά «Σκωτία: μια άγρια χρονιά» κάνει πρεμιέρα στις 15 Αυγούστου στις 21:00 μέσα από μια εντυπωσιακή κινηματογράφηση καταγράφει τέσσερις δύσκολες εποχές του χρόνου και κάλυψε περιοχές από τα νησιά Σέτλαντ στον βορρά μέχρι τον απώτατο νότο.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 18:00 «Ο κτηνίατρος του Γιορκσίρ» επιστρέφει με δραματικές και αστείες στιγμές που εκτυλίσσονται σε δύο κτηνιατρεία.

Σκωτία: μια άγρια χρονιά
Πρεμιέρα Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 21:00
Κύκλος: 1
Αριθμός επεισοδίων: 4 x 60 λεπτά
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φυσικός κόσμος/ αποστολές
Πρωτότυπος τίτλος: Scotland: A Wild Year
Έτος: 2021

Επισκεπτόμαστε μυστικές άγριες περιοχές στη Σκωτία και συναντούμε τα ασυνήθιστα ζώα που διαβιούν σε αυτές. Η κινηματογράφηση που κατέγραψε και τις τέσσερις δύσκολες εποχές του χρόνου και κάλυψε περιοχές από τα νησιά Σέτλαντ στον βορρά μέχρι τον απώτατο νότο, παρουσιάζει εντυπωσιακές ιστορίες της εκπληκτικής, εμβληματικής και σπάνιας άγριας φύσης της Σκωτίας που πασχίζει να επιβιώσει σε αυτόν τον μαγευτικό αλλά ταυτόχρονα βασανιστικό και απρόβλεπτο τόπο.

Ο κτηνίατρος του Γιόρκσιρ
Πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια καθημερινά στις 21:00
Κύκλος: 9
Αριθμός επεισοδίων: 10 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: The Yorkshire Vet
Έτος: 2019

«Ο κτηνίατρος του Γιόρκσιρ» παρακολουθεί τις δραματικές, αστείες και συγκινητικές στιγμές που εκτυλίσσονται σε δύο κτηνιατρεία. Ο Πίτερ Ράιτ που εκπαιδεύτηκε δίπλα στον διασημότερο κτηνίατρο του κόσμου -τον Τζέιμς Χέριοτ- σήμερα διευθύνει το κτηνιατρείο του μέντορά του στο Θερσκ.

Αύγουστος στο Viasat Nature: Η εντυπωσιακές εποχές της άγριας Σκωτίας μάς καθηλώνουν
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top