Κοινωνικά

Broccoli | το περιοδικό για τις γυναίκες που αγαπούν την κάνναβη

Broccoli. Ένα περιοδικό που φτιάχτηκε από γυναίκες, για γυναίκες που λατρεύουν την κάνναβη. Διανέμεται δωρεάν και έχει ως στόχο να εξερευνήσουν οι γυναίκες την stoner modern κουλτούρα μέσω της τέχνης και της μόδας. Το περιοδικό broccoli αφιερώνει χώρο προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της κάνναβης μέσα από μία νέα, μοντέρνα και πιο δεκτική οπτική. Το περιοδικό κυκλοφορεί τρεις φορές τον χρόνο.

Το θέμα της κάνναβης είναι ένα ευαίσθητο θέμα, το οποίο έχει προκαλέσει πολλές διαμάχες. Στις Η.Π.Α οχτώ πολιτείες έχουν νομιμοποιήσει την χρήση της, παρέχοντας ευκολότερη πρόσβαση σε τακτικούς και μη χρήστες. Το περιοδικό αποδεικνύει πως γυναίκες που έχουν επιτύχει στη ζωή τους και είναι δημιουργικές και κοινωνικές, αγαπούν την κάνναβη.

brocolli

Η Anja Charbonneau, ιδρυτής του περιοδικού είπε πως οι δημοσιεύσεις σχετικά με την κάνναβη απευθύνονταν κατά βάση στο ανδρικό κοινό, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το τεράστιο γυναικείο κοινό, το οποίο έχει χαρακτηριστεί δημιουργικό, έξυπνο και έχει πολλά άλλα ενδιαφέροντα πέρα από την κάνναβη.

Το περιοδικό αποτυπώνει την τέχνη στην κάνναβη, παίζει με τα χρώματα, τις σκιές, την παρουσιάζει ως αντικείμενο άξιο να προβάλλεται και όχι να βρίσκεται στην αφάνεια. Δίνοντας έμφαση στην ομορφιά του διαφορετικού, το περιοδικό χρησιμοποιεί ένα μη νόμιμο προϊόν ως κάτι όμορφο, καθημερινά όμορφο, όπως ένα λουλούδι.

broccoli

Το broccoli, δίνει φωνή σε αυτό που πολλές φορές δεν προβάλλεται αλλά κρύβεται, με έμφαση στην κρυφή του ομορφιά, στο θετικό αντίκτυπο. Το Broccoli δημιουργήθηκε με αγάπη και αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία, γιατί η ενασχόληση με κάτι που αγαπάει κανείς συμβάλλει στην εξέλιξη του.

Broccoli | το περιοδικό για τις γυναίκες που αγαπούν την κάνναβη
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top