Μουσική

Camilla Cabello | Το νέο αστέρι της pop μουσικής ήρθε για να μείνει;

Όλα ξεκίνησαν με τη συμμετοχή της στο X Factor USA, Μια νεαρή, ντροπαλή κοπέλα αποφάσισε να τραγουδήσει ένα τραγούδι της Aretha Franklin. Το εκτέλεσε άψογα. Όμως, δεν ακολούθησε από την αρχή μια solo καριέρα, αλλά έγινε μέλος ενός πολύ διάσημου girl group με το όνομα Fifth Harmony, ένα από τα πιο πετυχημένα γκρουπ στην ιστορία της μουσικής.

Όμως, το 2017 αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα και μάλλον έκανε μια πολύ σωστή κίνηση. Κυκλοφόρησε το μεγάλο Hit της «Havana», το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 1.500.000 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Επίσης, μόλις πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε πως θα κάνει παγκόσμια περιοδεία με τα εισιτήρια να εξαντλούνται πάρα πολύ γρήγορα (ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο). Έχει εμφανιστεί σε πολλές εκπομπές και πραγματικά δέχεται heavy promotion για τη νέα της μουσική και τη σόλο καριέρα.

Μέχρι στιγμής όλα καλά… όμως ποιο μπορεί να είναι το μέλλον της νέας αυτής, φιλόδοξης τραγουδίστριας;

Υπάρχουν 2 περιπτώσεις:
1/ Να συνεχίσει να βγάζει καλή και εμπορική μουσική, με αποτέλεσμα να συνεχίσει να πουλάει και να έχει εκατομμύρια fans.

2/ Υπάρχει όμως και μια άλλη θεωρία, την οποία υποστηρίζουν πολλά άτομα και κριτικοί. Η Camilla δεν έχει τις φωνητικές ικανότητες αντιπάλων της, όπως τις Demi Lovato και Ariana Grande, οι οποίες έχουν σαφώς πολύ μεγαλύτερη έκταση φωνητικά και την διαχειρίζονται καλύτερα. Επομένως, οι «κακοί» κριτικοί υποστηρίζουν πως η Camilla δεν θα αντέξει τον ανταγωνισμό και θα έχει μια πτώση στην καριέρα της.

Βέβαια, δεν ξέρουμε τι θα γίνει, καθώς δεν είμαστε μέντιουμ. Αυτό που εύχομαι γενικά για όλους τους νέους μουσικούς είναι να αρχίσουν να νοιάζονται περισσότερο για την ποιότητα της μουσικής και όχι τόσο για την εμπορικότητα και το πόσο θα πουλήσουν. Η μουσική στις ημέρες μας έχει αρχίσει να χάνει πολύ από άποψη ποιότητας.

Camilla Cabello | Το νέο αστέρι της pop μουσικής ήρθε για να μείνει;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top