Σούξου -Μούξου

Celebrities μιλούν για την πρώτη φορά που έκαναν έρωτα

Απολαμβάνουμε τα ρομάντζα και την παραμυθένια πλευρά της ζωής μέσα από τις ταινίες και ευχόμαστε να γευτούμε και εμείς κάποια στιγμή λίγη από τη μαγεία που υπάρχει στη μεγάλη οθόνη. Πολλές φορές όμως, ξεχνάμε ότι πίσω από τα κοστούμια, τα φώτα και τη λάμψη, υπάρχουν άνθρωποι με τις αδυναμίες και τα ελαττώματά τους, τις δυσκολίες, τα άγχη και τις εμπειρίες τους. Το γεγονός ότι υποδύονται κάποιους ρόλους, δεν σημαίνει ότι εξομοιώνονται με αυτούς και ότι στη ζωή τους ήταν όλα τόσο ρόδινα όσο στην ταινία που πρωταγωνιστούν. Τους πιάσαμε λοιπόν, να μιλάνε για την προσωπική τους ζωή και συγκεκριμένα για το κεφάλαιο «Η πρώτη φορά που έκανα έρωτα» και πιστέψτε με δεν ήταν για όλους τόσο κινηματογραφική όσο μπορεί να θεωρούσαμε!

Ας ξεκινήσουμε με το ανδρικό φύλο και συγκεκριμένα με τον Ansel Elgort, τον γλυκούλη νεαρό που οι περισσότερες λατρέψαμε στη ταινία «The Fault in our stars». Σύμφωνα με δηλώσεις του, η πρώτη του φορά ήταν σε ηλικία 14 ετών και παραδέχεται ότι δεν είχε ιδέα τι και πώς, όπως και το κορίτσι. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι ήταν και οι δύο σε φάση «βαδίζουμε στα τυφλά και ό,τι γίνει» και άντε μετά ο δόλιος να έχει μια όμορφη ανάμνηση από την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία, που όπως και να το κάνουμε είναι κάπως ιδιαίτερη και ξεχωριστή και για τα δύο φύλα.

Από την άλλη, ετοιμοπόλεμος και ο «ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι», ο Daniel Radcliffe φαίνεται πως στάθηκε περισσότερο τυχερός στην πρώτη του φορά, η οποία ήταν με μια κοπέλα που γνώριζε καλά. Αυτό και μόνο ήταν ένα πολύ καλό σημάδι ότι αυτή η πρώτη φορά θα ήταν πολύ ευχάριστη, όπως και το επιβεβαίωσε ο ίδιος. Και πώς να μην είναι όταν δεν υπάρχει αυτή η αμηχανία γιατί όταν γνωρίζεις καλά τον άλλον, ξέρεις και πώς να χειριστείς την όλη «κατάσταση» καλύτερα!

Συνεχίζοντας με το γυναικείο φύλο, θα αναφερθούμε σε γυναίκες του Hollywood που επιβεβαιώνουν λιτά και απλά ότι «οι γυναίκες είμαστε απρόβλεπτα όντα»! Ας ξεκινήσουμε από τις ρομαντικές, όπως η Celine Dion, που και να μη μας το έλεγε, εύκολα θα μπορούσαμε να καταλάβουμε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα θα είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία στο πώς, πότε και με ποιόν θα είχε την πρώτη της ερωτική εμπειρία. Κατ’ εξαίρεση λοιπόν καθόλου απρόβλεπτη, καθώς λίγο το «My heart will go on» που έχει τραγουδήσει, λίγο το άλμπουμ της με τίτλο «Let’s talk about love», αποκαλύπτουν την άκρως ρομαντική της πλευρά και τον παραμυθένιο πρώτο έρωτα που ήθελε να ζήσει.

Μια ιδιαίτερη και κάπως περίεργη περίπτωση είναι αυτή της γοητευτικής Angelina Jolie, η οποία έχει αναφέρει ότι η πρώτη της φορά ήταν σε ηλικία 14 ετών με τον τότε φίλο της. Αποκάλυψε ότι επειδή τα συναισθήματα της στιγμής δεν ήταν τόσο έντονα και θέλοντας να αισθανθεί τον φίλο της πιο κοντά της, πήρε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε ενώ και εκείνος έκανε το ίδιο. Εντάξει περί ορέξεως…

Τέλος, υπάρχουν και οι περιπτώσεις, όπως αυτή της Khloe Kardashian, η οποία όπως έχει δηλώσει ουσιαστικά εξαναγκάστηκε, πιέστηκε από τον φίλο της, καθώς η ίδια δεν ένιωθε έτοιμη. So, δεν είναι όλες οι πρώτες ερωτικές εμπειρίες τόσο ευχάριστες.

Από την άλλη, για την Katy Perry η πρώτη της φορά ήταν μάλλον συμβατή με τα θέλω, τον χαρακτήρα και το εναλλακτικό στυλ της. Η τρέλα που κουβαλάει και που γίνεται αισθητή από τα τόσα διαφορετικά look που έχει υιοθετήσει κατά καιρούς, επιβεβαιώνεται και από τις προσωπικές της επιλογές, καθώς όπως έχει αναφέρει η πρώτη της φορά ήταν στο μπροστινό κάθισμα ενός Volvo, ακούγοντας το άλμπουμ “Grace” του Jeff Buckley!

Celebrities μιλούν για την πρώτη φορά που έκαναν έρωτα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top