Λάιφσταϊλ

Χριστούγεννα με φίλους ή επιστροφή στο πατρικό;

Ιδού το δίλημμα! Να γυρίσεις στους γονείς σου για τις γιορτές ή μήπως θα περάσεις καλύτερα με τους φίλους σου, το αγόρι σου και γενικότερα με αγαπημένα πρόσωπα;

Γιορτές με την οικογένειά σου

#1 Περιποίηση, ζεστό φαγητό και ό,τι ζητήσεις
Είναι γεγονός. Οι γονείς περιμένουν πώς και πώς αυτές τις μέρες για να δουν τα παιδιά τους. Λίγο το πνεύμα των γιορτών, λίγο ότι τους έχουμε λείψει, δεν μας χαλάνε χατίρι. Αν πάτε θα γλιτώσετε και το μαγείρεμα. Εκμεταλλευτείτε το δεν έχουμε πολλές τέτοιες ευκαιρίες!

#2 Μήπως θα σας φάει η γκρίνια αν δεν πάτε;
Στο άκουσμα και μόνο πως αποφασίσατε να περάσετε γιορτές μακριά από το σπίτι η Ελληνίδα μάνα θα φρικάρει και επακολουθεί όπως καταλαβαίνετε η σχετική γκρίνια. Δεν ξέρω αν θα το ήθελες μέρες που είναι.

#3 Θα δεις κολλητούς, φίλους και ανθρώπους που αγαπάς
Τι καλύτερο από το να περάσεις 15 ημέρες με ανθρώπους που έχεις καιρό να δεις, που σου έχουν λείψει και πιθανότατα έχετε να κάνετε και να πείτε πολλά πράγματα μαζί.

Γιορτές μακριά από την οικογένεια σου

Από την άλλη, έχεις και την επιλογή να περάσεις αυτές τις γιορτές μακριά από την οικογένειά σου ίσως με φίλους, το αγόρι σου/κοπέλα σου ή με όποιον θεωρείς ότι θα περάσεις όμορφα αυτές τις γιορτές.

#1 Ανεξαρτησία
Επιτέλους έχεις την ευκαιρία μετά από 18 και βάλε χρόνια να περάσεις γιορτές μακριά από τους δικούς σου και να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο σε σένα, δεδομένου κιόλας πως μετά τις γιορτές σε περιμένει και μια εξεταστική και σίγουρα πριν από αυτό θες λίγο να ξεσκάσεις.

#2 Κάνε ένα ταξίδι
Εκμεταλλεύσου τις 15 αυτές ελεύθερες μέρες σου και αν το σηκώνει το budget σου, κάνε ένα ταξίδι εντός ή εκτός Ελλάδος. Υπάρχει άλλωστε καταλληλότερη περίοδος για να κάνεις κάτι τέτοιο;

#3 Θα γλιτώσεις δουλειές του σπιτιού
Μιλάω κυρίως για τα κορίτσια της παρέας, τα οποία φυσικά θα πρέπει να συμβάλλουν στις δουλειές του σπιτιού, κυρίως αν οι γονείς δουλεύουν και αν μάλιστα έχετε και μικρότερα αδέρφια τότε είναι που θα τρελαθείτε εντελώς.

Η απόφαση είναι μια και είναι δική σας!

Χριστούγεννα με φίλους ή επιστροφή στο πατρικό;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top