Σούξου -Μούξου

Δεν είναι δύσκολο να ερωτευτείς, αλλά να το κρατήσεις

Το να δαγκώσεις τη λαμαρίνα είναι το πιο εύκολο. Μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε, οπουδήποτε, ενώ αρκεί ένα βλέμμα ή ένα άγγιγμα. Και όταν βρίσκεις τον έρωτα, πώς τον κρατάς ζωντανό; Πώς διατηρείς τη δύναμη της φλόγας ίδια με τον πρώτο καιρό;

Αναμφίβολα, όλα τα ζευγάρια στην αρχή της σχέσης περνούν την καλύτερη φάση τους και είναι λογικό μιας και ακόμα γνωρίζουν ο ένας τον άλλο. Υπάρχει ακόμα μυστήριο και περιέργεια. Όσο όμως, περνάει ο καιρός και ο ένας συνηθίζει τον άλλο, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν. Αυτόν που πριν καιρό τον ερωτεύτηκες κατακούτελα και τον εξιδανίκευσες, τώρα τον έχεις συνηθίσει και απομυθοποιήσει, με αποτέλεσμα η φλόγα να μην είναι τόσο δυνατή.

Χορηγούμενο

Trulli

Για όλα φταίει η ρουτίνα, το γεγονός ότι έχεις επαναπαυτεί με τον άνθρωπό σου ξεχνώντας τι ήταν αυτό που σε τράβηξε πάνω του και τα τρελά καρδιοχτύπια του πρώτου καιρού. Αυτό είναι λογικό από τη μια μεριά, γιατί δεν μπορείς πάντα να είσαι μες στα μέλια, ειδικά όταν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση. Όμως αν αυτό γίνει συνήθεια, είναι πολύ πιθανό ο έρωτάς σου να ξεθωριάσει και το πάθος και η καλοπέραση να δώσουν τη θέση τους στην πλήξη και τη ρουτίνα.

Χορηγούμενο

Trulli

Αν θέλεις επομένως, να κρατήσεις τον έρωτά σου το ίδιο φλογερό όπως ήταν στην αρχή, δεν έχεις παρά να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου. Τι εννοώ; Ρομαντικά ραντεβού πού και πού όπως πρώτα, αποδράσεις σε καινούργια μέρη, καινούργια πράγματα στο κρεβάτι, αλλά και πολλά κοπλιμέντα! Είναι φανερό ότι με αυτό τον τρόπο όχι μόνο θα κρατήσεις τα αισθήματά σου ζωντανά, αλλά θα τονώσεις και τα αισθήματα του συντρόφου σου για σένα. Τι σημαίνει αυτό; Όσος καιρός και να περάσει το καρδιοχτύπι θα μείνει για πάντα το ίδιο.

Δεν είναι δύσκολο να ερωτευτείς, αλλά να το κρατήσεις
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top