Daily Yang

Δυσκολεύεσαι να βρεις δουλειά; 10 νέες θέσεις εργασίας σε περιμένουν

Γίνε ο διεκδικητής μιας από τις 10 νέες θέσεις εργασίας και απογείωσε την επαγγελματική σου καριέρα! Βρες αυτό που σου ταιριάζει, στείλε την αίτηση και κλείσε την πρώτη σου συνέντευξη άμεσα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink

Junior E-Commerce Coordinator @Achilleas Accessories

H Achilleas Accessories ξεκίνησε την πορεία της το 1978, ιδρύοντας το περίφημο “μαντηλάδικο” της οδού Κολοκοτρώνη, το πρώτο στην Αθήνα. Σε λίγα μόνο χρόνια και διανύοντας μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία εξελίχθηκε στην πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που ασχολείται με το αξεσουάρ. Το αποκορύφωμα της εντυπωσιακής αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας ήρθε το 2008, όταν η Achilleas Accessories τιμήθηκε με το βραβείο «Famous Brand» από την «TRADELINK- Reputation Research & Consultancy”, έπειτα από εκτενή έρευνα που πραγματοποιήθηκε με σκοπό να καθοριστούν οι πιο αναγνωρίσιμες μάρκες.Η Achilleas Accessories αναζητά JUNIOR Ε-Commerce Coordinator για το τμήμα του ηλεκτρονικού εμπορίου, τη διαχείριση e-shop καθώς και του ERP του achilleasaccessories.gr. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Consultants and Senior Consultants for our Energy Unit @Kantor Management Consultants S.A.

Η εταιρεία συμβούλων Kantor Management Consultants ενδυναμώνει την ομάδα με Consultants and Senior Consultants! Γίνε μέλος μιας ομάδας με διεθνή παρουσία και απογείωσε την καριέρα σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Σύμβουλος Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης @Cosmote eValue

Η Cosmote e-Value, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Contact Center, περίπου πάνω από 20 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ από το 2014 έχει ιδρύσει την e-Value International στη Ρουμανία. Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Ξάνθη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, άρτια τεχνολογική υποδομή και σχεδόν 6.500 καταρτισμένα στελέχη, προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο. Προσφέρουν άμεσα ευκαιρίες 6ωρης απασχόλησης μέσω συνεργαζόμενων εταιριών σε διάφορες θέσεις εργασίας. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Υπάλληλος Γραφείου (AEI/TEI) @smartbnb.gr

Η εταιρία Smartbnb.gr, η οποία δραστηριοποιείται στην διαχείριση ακίνητων ζητεί να προσλάβει άμεσα Junior Υπάλληλο Γραφείου (ΑΕΙ/ΤΕΙ), έως 25 ετών για μόνιμη εργασία πλήρους ή μερικής απασχόλησης στην Κηφισιά. Τι λες; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Μηχανολόγος / Ηλεκτρολόγος Μηχανικός πεδίου @MICROSUN ENERGY SYSTEMS SA

Τα έμαθες; Η Microsun Energy Systems S.A. δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2008 στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ). Zητά να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της για πλήρη απασχόληση Μηχανολόγο/ Ηλεκτρολόγο Μηχανικό πεδίου για το τμήμα συντήρησης (O&M). Η εταιρεία προσφέρει μόνιμη εργασία σε ένα ευχάριστο, σύγχρονο και καλά οργανωμένο περιβάλλον. Ο ενδιαφερόμενος σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα θα διασφαλίζει τη σωστή και ομαλή λειτουργία των εργασιών καθώς και την βελτιστοποίηση για τη σωστή συντήρηση των Φωτοβολταϊκών Σταθμών. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Electrical Engineer – Thessaloniki @KOSTAL Solar Electric

Είσαι Electrical Engineer, η KOSTAL Solar Electric σε αναζητά! Η KOSTAL Solar Electric, η οποία ιδρύθηκε το 2006, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προμηθευτές καινοτόμων αντιστροφέων στοιχειοσειράς και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις κατοικιών και μικρών επιχειρήσεων. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Extra Mile – Electrical Engineer @EXTRA MILE

Θες να πας ένα μίλι πιο μακριά την καριέρα σου; Το ίδιο κάνει και η Extra Mile, πάει ένα μίλι πιο μακριά το κλάδο της μηχανικής! Μπες στην ομάδα της! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Digital Marketing Specialist @Vermantia

Είναι το πάθος σου το Digital Marketing; Έλα στην Vermantia! Η Vermantia είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην καινοτομία τεχνολογικών εφαρμογών και τη διαχείριση περιεχόμενου. Συγκεκριμένα, η Vermantia αναπτύσσει τη δημιουργία, διαχείριση και παράδοση περιεχομένου σε live sports, virtual games, casino games και social games σε συνεργάτες της, που διαθέτουν gaming & media πλατφόρμες. Η Vermantia διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και τεχνολογικών υπηρεσιών που προσαρμόζονται στις ανάγκες των συνεργατών της σύμφωνα με τους όρους της κάθε αγοράς. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Software Engineer @EMVIS

Ευκαιρία καριέρας για Software Engineers! Η ΕΜΒΗΣ Σύμβουλοι Μηχανικοί δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα της Διαχείρισης των Υδατικών Πόρων και του Περιβάλλοντος με μελέτες, παροχή υπηρεσιών συμβούλου και έρευνα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ολοκληρωμένη προσέγγιση και αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με το υδάτινο περιβάλλον και τη διαχείριση των υδατικών πόρων. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Weblogic Administrator @MR HealthTech

Θες να ξεχωρίσεις; Γνώρισε την MR HealthTech Ltd. ! Η MR HealthTech Ltd., αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Munich Re και κορυφαίος συνεργάτης τεχνολογίας της αγοράς των ασφαλειών υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!


Δυσκολεύεσαι να βρεις δουλειά; 10 νέες θέσεις εργασίας σε περιμένουν
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top