Φοιτητικά

Έχεις εργασία εξαμήνου και έχεις “πελαγώσει”; Σου βρήκαμε τον τέλειο σύμμαχο για εργασίες κορυφαίας ποιότητας

Αν η αναβλητικότητά σου σε έφερε ένα τσικ πριν το deadline παράδοσης της εργασίας σου…

Αν η σχολή σου είναι πολύ, μα πολύ απαιτητική και χρειάζεται να ετοιμάσεις άπειρες εργασίες, να δώσεις προόδους και γενικά να ασχοληθείς πολλές ώρες την ημέρα απλά για να περάσεις ένα από τα δεκάδες μαθήματά σου, αλλά θες να έχεις και λίγη “ζωή”…

Αν αυτό το εξάμηνο αποφάσισες να δουλέψεις για να μαζέψεις χρήματα για τις διακοπές και δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τις εργασίες της σχολής…

Αν είχες την επιλογή να πάρεις απαλλακτική εργασία ώστε να μην δώσεις εξετάσεις, επομένως είναι σημαντικό να παραδόσεις κάτι σίγουρα καλό για να περάσεις 100%…

Αν έχεις χαθεί μέσα στην άπειρη βιβλιογραφία που απαιτείται να μελετήσεις και δεν έχεις ιδέα τι να κάνεις…

Αν σου μένει αυτή η ρημαδοτελευταία εργασία με αυτόν τον παράξενο καθηγητή που είναι ο φόβος και ο τρόμος της σχολής… 

τότε σου έχουμε την τέλεια λύση για να παραδώσεις μια αξιόλογη εργασία που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο να πάρεις το πολυπόθητο πτυχίο και, μάλιστα, με καλό βαθμό.

Η λύση αυτή ακούει στο όνομα iziPen. Τι είναι αυτό; Πρόκειται για μια πλατφόρμα η οποία σε βοηθά στην εκπόνηση φοιτητικών εργασιών και διπλωματικών διατριβών. Σκέψου το σαν μία τεράστια κοινότητα όπου έχουν συγκεντρωθεί μερικοί από τους καλύτερους επαγγελματίες writers κάθε αντικειμένου, οι οποίοι θα αναλάβουν να σου γράψουν μια εργασία που όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους. 

Βρες τον ιδανικό writer για την εργασία σου εδώ

Πώς λειτουργεί;

Στην iziPen μπαίνεις στο site και με τρία απλά βήματα βρίσκεις τον πιο κατάλληλο επαγγελματία για τη δική σου εργασία, όποιο θέμα κι αν έχεις επιλέξει, σε όποια σχολή κι αν φοιτάς, σε ελληνικά ή και αγγλικά. Η διαδικασία έχει ως εξής: 

-Κάνεις μια ανώνυμη παραγγελία με το θέμα της εργασίας σου και όλα τα βασικά στοιχεία της π.χ. ποιο είναι το αντικείμενο της, πόσες λέξεις θα είναι, ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης. 

-Συγκρίνεις τα προφίλ των writers. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, θα λάβεις άμεσα διαφορετικές προσφορές από writers που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την εργασία σου. Εσύ μπορείς να μπεις στο προφίλ του καθενός και να δεις τις αξιολογήσεις των προηγούμενων φοιτητών πριν επιλέξεις τον κατάλληλο ή ακόμα και να μιλήσεις μαζί τους με live chat μηνύματα πριν δώσετε τα χέρια. 

-Επιλέγεις writer. Αφού αποφασίσεις ποιος είναι ο πιο κατάλληλος για εσένα, επιλέγεις την προσφορά του και ξεκινάει η εκπόνηση του έργου σου.

Καθ’όλη τη διάρκεια της συγγραφής, εσύ θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς την εξέλιξή της μέσω της μπάρας προόδου στο προφίλ σου ή ακόμα και να συνομιλείς με τον writer που την έχει αναλάβει μέσω live chat για περισσότερες διευκρινίσεις. Επίσης, σε περίπτωση που δεν σε ικανοποιήσει το αποτέλεσμα η iziPen σου εγγυάται 100% επιστροφή χρημάτων!

Περισσότερες πληροφορίες για την iziPen θα βρεις εδώ

10 λόγοι για να επιλέξεις την iziPen

1/ Πιστοποιημένοι writers. Οι άνθρωποι της πλατφόρμας (περισσότεροι από 5.295 αυτή τη στιγμή!) είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες με αποδεδειγμένη εμπειρία στη συγγραφή εργασιών. Δεν μιλάμε για “κάποιον γνωστό” που ξέρει το αντικείμενο της σχολής σου, αλλά για ειδικούς και μάλιστα, τους καλύτερους. 

2/ 100% αυθεντικές εργασίες. Για εσένα που έχεις τον φόβο μήπως σου παραδώσουν μια εργασία που έχει δοθεί κι αλλού, να ξέρεις πως στην iziPen κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί. Όλες οι εργασίες γράφονται εκ νέου χωρίς ίχνος λογοκλοπής. Αυτό μπορείς να το τσεκάρεις και μόνος σου αφού σου παρέχουν δωρεάν έναν πλήρη Έλεγχο Λογοκλοπής σε κάθε εργασία. 

3/ Κορυφαία ποιότητα συγγραφής. Η iziPen σου εξασφαλίζει βαθμό. Όχι απλά μια εργασία για να περάσεις με 5. Για τον λόγο αυτό κάθε πληρωμή απελευθερώνεται στον writer μόνο αφού ολοκληρώσει την εργασία σου και μόνο εφόσον ικανοποιεί τις ακριβείς απαιτήσεις σου. 

4/ Δωρεάν Διορθώσεις. Μια εργασία θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο όταν εσύ το αποφασίσεις. Γιατί αφού σου παραδοθεί έχεις το δικαίωμα να την ελέγξεις και να απαιτήσεις περαιτέρω διορθώσεις, οι οποίες θα γίνουν φυσικά δωρεάν. 

5/ Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων. Ακόμα κι αν η εργασία έχει ολοκληρωθεί στο 100%, εσύ μπορείς να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων αν το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί πλήρως. 

6/ Έλεγχος Προφίλ Writer. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να μπεις και να τσεκάρεις το προφίλ όποιου writer επιθυμείς και να διαβάσεις τις 35.000 αυθεντικές αξιολογήσεις που έχουν αφήσει προηγούμενοι φοιτητές, έτσι ώστε να είσαι σίγουρος για την επιλογή σου. 

7/ Εξατομικευμένη Βοήθεια. Στο site της iziPen δεν υπάρχουν έτοιμες εργασίες. Όλες εκπονούνται από το μηδέν με βάση τις δικές σου απαιτήσεις και όπως εσύ θα τις ζητήσεις.  

8/ Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής. Αν το ψάξεις, θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. Η iziPen σου προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, την οποία μάλιστα μπορείς να αποπληρώσεις τμηματικά. 

9/ Άμεση 24/7 Εξυπηρέτηση. Το τηλεφωνικό κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και το εξειδικευμένο τμήμα Επίλυσης Προβλημάτων λειτουργούν καθημερινά με μοναδικό στόχο τη μέγιστη εξυπηρέτησή σου. 

10/ Αποδεδειγμένη Εμπειρία. Η iziPen έχει εκπονήσει περισσότερες από 372.967 εργασίες και έχει αφήσει ικανοποιημένους πάνω από 144.692 φοιτητές, οι οποίοι την προτιμούν ξανά και ξανά. Οι αξιολογήσεις τους και μόνο τα λένε όλα! 

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη writer για την ολοκληρωμένη εργασία που μου εκπόνησε σε ομολογουμένως μικρό χρονικό διάστημα. Όπως πάντα είχαμε μια άριστη συνεργασία.”

“Η εργασία μου ανατέθηκε στη writer Τετάρτη πρωί και Παρασκευή μεσημέρι μου είχε στείλει μήνυμα πως είχε ολοκληρωθεί!!! Καταπληκτική δουλειά και άμεση επικοινωνία. Θα την ξανά προτιμήσω σίγουρα!!”

“Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, ήταν πρόθυμος να κάνει κάποιες αλλαγές που ζήτησα και μου έστειλε την εργασία πολύ πριν το deadline! Τον προτίμησα ήδη και σε επόμενη εργασία! 10/10!

“Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις την ποιότητα, την αμεσότητα, το ήθος και την ευγένεια της mariabz!! Μονόδρομος στην επιλογή!!” 

Η iziPen αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία: εξαμήνου, πτυχιακές, μεταπτυχιακές, διπλωματικές, εργασίες ΕΑΠ-ΑΠΚΥ, αλλά και τη διόρθωση των ήδη έτοιμων εργασιών, παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη σε κάθε φοιτητή. 

Επομένως, θέλεις βαθμό, χρόνο για να διαβάσεις, να δουλέψεις ή ακόμα και να ζήσεις λίγο τη φοιτητική ζωή όπως σου την έταξαν; Ανάθεσε την εργασία εξαμήνου σου στους ειδικούς της iziPen και αξιοποίησε τον χρόνο που θα γλιτώσεις σε ό,τι, μα ό,τι θέλεις. 

Περισσότερες πληροφορίες για την iziPen θα βρεις εδώ

Έχεις εργασία εξαμήνου και έχεις “πελαγώσει”; Σου βρήκαμε τον τέλειο σύμμαχο για εργασίες κορυφαίας ποιότητας
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top