Φοιτητικά

Είσαι αριστούχος πρωτοετής φοιτητής; Κέρδισε δωρεάν έπιπλα, οικοσυσκευές & υποτροφίες

Όταν ήμασταν ακόμη μαθητές περιμέναμε πώς και πώς να περάσουμε σε μία σχολή και να φύγουμε από το σπίτι. Ανυπομονούμε να φτιάξουμε από την αρχή τον πρώτο δικό μας προσωπικό χώρο. Όμως, η πραγματικότητα είναι ότι χρειαζόμαστε αρκετά χρήματα για να αποκτήσουμε όλα τα απαραίτητα του φοιτητικού σου σπιτιού, ώστε να μπορούμε να ζήσουμε και όχι απλώς να επιβιώνουμε σε τέσσερις τοίχους.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει μια τέτοια αρχή, η εταιρεία Αμοιρίδης – Σαββίδης με το πρόγραμμα “Καλή Αρχή” στηρίζει και επιβραβεύει 30 αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές από οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, εξοπλίζοντας το νέο τους σπίτι με ηλεκτρικές συσκευές & έπιπλα για το καινούριο ξεκίνημα στη ζωή τους, καθώς επίσης και 10 ακόμα αριστούχους φοιτητές με υποτροφία αξίας 3000€ έκαστος.

Για την εταιρεία Αμοιρίδης – Σαββίδης έχει ζωτική σημασία, να συμμετέχει στο κοινωνικό “γίγνεσθαι” με δράσεις που βοηθούν την πρόοδο και την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της, κάθε εταιρεία είναι μέρος του κοινωνικού συνόλου και κατά συνέπεια οφείλει να συνεισφέρει σε αυτό.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

 

Είσαι αριστούχος πρωτοετής φοιτητής; Κέρδισε δωρεάν έπιπλα, οικοσυσκευές & υποτροφίες
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top