Daily Yang

Εξαιρετικές εταιρίες αναζητούν άτομα για την ομάδα τους!

Τέρμα τα ψέματα! Τώρα μπορούμε να σου ευχηθούμε και επίσημα καλό χειμώνα, χωρίς γκρίνιες και μούτρα, αλλά και να σου υπενθυμίσουμε πως δεν έχεις άλλες δικαιολογίες για να καθυστερήσεις την αναζήτηση εργασίας. Δεν υπάρχει ο ήλιος για να σε απασυντονίζει και να σκέφτεσαι καφεδάκια και παραλίες! Στρώσου στο ψάξιμο και βρες δουλειά 😉

Boutique Coffee Specialist, Nespresso @ Nestle Hellas

Η Nespresso είναι η παγκόσμια πρωτοπόρος και αναφορά για καφέ υψίστης ποιότητας και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επιχείρηση στον Όμιλο Nestlé. Αυτή τη περίοδο αναζητά Coffee Specialist για να υποδέχεται, να συμβουλεύει και να καθοδηγεί τους επισκέπτες της Nespresso Boutique στην Αθήνα. Έχεις αυτό που χρειάζονται; Κάνε την αίτησή σου!

Junior Operations Manager @ The Tipping Point

Αν θες να εργαστείς σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που εκπληρώνει έναν σπουδαίο ρόλο στο εκπαιδευτικό σύστημα, τότε καλύτερα να στείλεις την αίτησή σου. Η Tipping Point αναζητά Junior Operations Manager για να αναλάβει την εφαρμογή του προγράμματος σε σχολεία και το recruiting των mentors που θα την απαρτίζουν. Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

Web Developer @ WebOlution

Όπως μπορείς να φανταστείς και από το όνομα της εταιρίας, το αντικείμενό της είναι το web design. Σκοπός της είναι να δημιουργεί απλά, όμορφα και μοντέρνα sites. Αν εκφράζει και εσένα αυτό το στυλ δουλειάς και θες να εργάζεσαι σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, όπου τους ενδιαφέρει η εξέλιξη, σου κάνε αίτηση!

UX/UI Designer @ WEBJAR

Ένας βασικός πυλώνας των υπηρεσιών της Webjar είναι η ποιότητα και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, με μοναδικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών τους, χωρίς να θυσιάζεται η καινοτομία και η χρηστικότητα. Μέσα από το δικό της digital portfolio θα βρεις καινούργιους και καινοτόμους τρόπους να βελτιώσεις το design. Δέχεσαι την πρόκληση;

ASP.NET developer @ Linakis Digital

Πρόκειται για μία μοναδική στιγμή στην ιστορία της Linakis Digital και έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε αυτή. Αν είσαι ASP.NET Developer και θα ήθελες να εργάζεσαι σε μία διεθνώς βραβευμένη για τις υπηρεσίες της εταιρία, στείλε την αίτησή σου και ανακάλυψε μόνος σου τον λόγο! Κάνε την αίτησή σου!

Back-End Developer @ Tamasenco

Σε εξιτάρει ο κόσμος των online games; Έχεις γνώσεις πάνω Back-End Development; Δεν χρειάζονται άλλα. Αυτή είναι η ευκαιρία σου. Αν θες να παίρνεις πρωτοβουλίες και να χαράζεις στρατηγικές για την επιτυχία, κάνε την αίτησή σου και βάλε τα δυνατά σου να πετύχεις!

Marketing/ HR/ Sales positions @ DELTA GROUP

Αν θες να εργαστείς σε ένα δημιουργικό, οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον στον τομέα του Marketing ή Πωλήσεων, αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εσένα, ακόμα και αν δεν έχεις σπουδάσει πάνω σε αυτά τα αντικείμενα, αρκεί να έχεις διάθεση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Η Delta Group θα σου παρέχει την εκπαίδευση που χρειάζεσαι. Κάνε την αίτηση σου!

Junior Graphic Designer @ ESCAPE GAME OVER PC

Αν σε συναρπάζει ο κόσμος των παιχνιδιών και θέλεις να εργασθείς σε ένα δημιουργικό και γεμάτο μυστήριο περιβάλλον, τότε αυτή η θέση είναι για σένα! Η ESCAPE GAME OVER PC αναζητά Graphic Designer για να κάνει τους χώρους της ακόμα πιο ελκυστικούς και διασκεδαστικούς. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να στείλεις την αίτησή σου!

Customer Service Representatives @ Relate S.A.

Αν σπουδάζεις, αλλά θες να ξεκινήσεις να βγάζεις τα δικά σου χρήματα και να αναπτύξεις κάποιες δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις αργότερα στη δουλειά που σε ενδιαφέρει πραγματικά, αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για σένα. Πρόκειται για μία part-time θέση με δυνατότητες κυλιόμενου ωραρίου ώστε να το προσαρμόσεις στο πρόγραμμα της σχολής. Κάνε την αίτηση σου!

Εκπρόσωπος τηλεφωνικών πωλήσεων @ TelephoneNet

Αν σε ενδιαφέρει ο κλάδος των πωλήσεων, η TelephoneNet μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη αρχή για τη δική σου καριέρα. Μάθε δίπλα σε κορυφαίους πωλητές με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρία στον κλάδο, σε ένα φιλικό περιβάλλον όπου θα εκτιμάται πραγματικά η δουλειά σου! Κάνε την αίτησή σου!

Lead Generation Coordinator @ Moosend

Η Moosend είναι μία βραβευμένη για τις υπηρεσίες της εταιρία. Χάρη σε εκείνη, σου στέλνουμε αυτά τα ωραία newsletters με τις θέσεις της εβδομάδας! Καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται, μεγαλώνει και η ανάγκη για νέα μέλη. Αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη για Lead Generation Coordinator που θα τη βοηθήσει να επεκταθεί σε νέες αγορές. Έχεις ό,τι χρειάζεται; Τα οφέλη είναι πολλά, γι΄αυτό στείλε την αίτησή σου!

CUSTOMER CARE & TECH SUPPORT ROLES @TELEPERFORMANCE GREECE

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece, εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα! Κάνε την αίτησή σου!

Junior Technology Analyst @ SmarterChains

Η SmarterChains, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή των Industry 4.0 developments, χρειάζεται Junior Technology Analyst με background σε engineering. Αν έχεις αναλυτικό τρόπο σκέψης και διάθεση για εξέλιξη, η SmarterChains σε χρειάζεται για να αναπτύξει τις σχέσεις με τους πελάτες της παρέχοντας τους ολοένα και πιο προηγμένες λύσεις. Κάνε την αίτηση σου!

Digital Marketing Intern @ ZonePage

Έχεις τα προσόντα να ασχοληθείς με το Digital Marketing, αλλά σου λείπει η εμπειρία; Κανένα πρόβλημα! Η Zone Page είναι εδώ για να σε καθοδηγήσει σε κάθε σου βήμα και να εξοικειωθείς με τα πιο χρήσιμα εργαλεία στον τομέα αυτό. Κάνε την αίτηση σου και ξεκίνα την πρακτική σου!

Producer Assistant @ Bad crowd

Η Bad Crowd είναι εταιρία παραγωγής και αναζητά βοηθό παραγωγού! Αυτό που χρειάζεται από σένα οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες και ένα δίπλωμα οδήγησης. Αν τα έχεις και θα σε ενδιέφερε να συμμετάσχεις σε πολιτιστικές και καλλιτεχνικές παραγωγές, κάνε την αίτησή σου!

German/Swedish Speaking Customer Support Representative @ Evolot S.A

Μιλάς Γερμανικά/ Σουηδικά και σου αρέσει να εξυπηρετείς τους ανθρώπους; Η Evolot δραστηριοποιείται στο τομέα του Online gaming και του Digital Marketing. Αν θα σε ενδιέφερε να δίνεις λύσεις σε θέματα που αφορουν αυτούς τους τομείς τότε κάνε την αίτησή σου!

Graphic Designer & Customer Service@ Timecenter

Έχεις σπουδάσει Graphic Design, αλλά είσαι καλός και στην επικοινωνία με τον κόσμο; Ενδιαφέρεσαι για part-time απασχόληση; Επιθυμείς να εργαστείς σε ένα προοδευτικό και ευέλικτο περιβάλλον; Πώς θα σου φαινόταν να εργαστείς σε μια εταιρία με την παλαιότερη ιστορία στην εμπορία ωρολογίων; Κάνε την αίτησή σου!

Junior Transmission Engineer @ VICTUS NETWORKS

H Victus Networks αποτελεί κοινοπραξία της Vodafone Greece και της WIND Hellas. Ένα μέρος όπου η τεχνολογία και η καινοτομία αποτελεί καθημερινό σκοπό και κινητήρια δύναμη για εξέλιξη και διατήρηση ποιότητας. Αν παθιάζεσαι με ό,τι αφορά την τεχνολογία και θες να είσαι μέρος αυτής της ανοδικής πορείας δες τι χρειάζεται και στείλε την αίτησή σου!

IT Technical Manager @ Creative Minds Ltd.

Η εταιρεία Hellas Digital ιδρύθηκε στην Γλυφάδα το έτος 2003, με σκοπό να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο κάποιος σκέφτεται, εργάζεται και ψυχαγωγείται. Αν είσαι από τους ανθρώπους που λειτουργούν καλύτερα υπό συνθήκες πίεσης και θα ήθελες να κάνεις ταξίδια σε Ελλάδα και Εξωτερικό, δες τι χρειάζεται για να κερδίσεις τη θέση και κάνε την αίτησή σου!

Οnline_Gamers: Customer Support for English Speakers @ Teleperfrormance Greece

Λατρεύεις το Gaming και μιλάς άπταιστα Αγγλικά; Μόλις σου βρήκαμε τη δουλειά των ονείρων σου! Η Teleperformance Greece, εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα, αναζητά Online Gamers για το τμήμα εξυπηρέτησης σε online παιχνίδια. Αν θα ήθελες να επικοινωνείς με άτομα από όλο τον κόσμο που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα και θες η δουλειά σου να είναι μία συνεχής πρόκληση, κάνε την αίτησή σου!

Junior Web Developer @ DigitalUp

Η DigitalUp, αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του Digital Marketing, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα Web Developer με στόχο την ανάληψη των αρμοδιοτήτων όλου του φάσματος του Web Development. Πρόκειται για μία θέση στην οποία θα εξελιχθείς σε Specialist. Αν λοιπόν έχεις όρεξη για δουλειά, δημιουργικό πνεύμα, βρίσκεις ευρηματικές λύσεις και ενημερώνεσαι συνεχώς για τις νέες τάσεις τότε σίγουρα αυτή η θέση είναι για σένα! Κάνε την αίτηση σου!

Travel Expert Associate Position @ TrueTrips

Η True Trips είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αποδείξεις τις επικοινωνιακές δεξιότητες και την ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι γρήγορα και να εκτελείς με αποτελεσματικότητα τις αρμοδιότητές σου. Αν θες να εργαστείς ανάμεσα σε ενθουσιώδεις επαγγελματικές που στοχεύουν να προσφέρουν πάντα την καλύτερη υπηρεσία, στείλε την αίτησή σου!

Front-end developer @ Braincandy S.A.

Η Braincandy είναι μία Brand building & Research Agency που στόχο έχει την αποκωδικοποίηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και την ανάπτυξη των πελατών της. Αυτή τη περίοδο αναζητά Front-end developer να αναλάβει το χτίσιμο της «πελατειακής πλευράς» των εφαρμογών web. Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

Πωλητές / Πωλήτριες Καταστημάτων @ Zakcret AE

Η εταιρεία Zakcret Sports, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της λιανικής των σπορ/αθλητικών ειδών στην Ελλάδα, αριθμώντας πλέον 15 καταστήματα με περισσότερους από 250 εργαζόμενους και τεράστια δυναμική, αναζητά πωλητές / πωλήτριες για τα καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Αν, λοιπόν, διαθέτεις ευχέρεια στην επικοινωνία και στις διαπροσωπικές σχέσεις και σου αρέσει να εργάζεσαι ομαδικά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, στείλε σήμερα το βιογραφικό σου για τη θέση.

DEPARTMENT SPORTS LEADER @ DECATHLON

H Decathlon είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες αθλητικών ειδών στον κόσμο και τώρα ήρθε και στην Ελλάδα. Η κουλτούρα της περιστρέφεται γύρω από την ελευθερία και την υπευθυνότητα, δύο στοιχεία που επιτρέπουν στον κάθε εργαζόμενο να χαράξει την δική του πορεία. Αν έχεις τα προσόντα να δημιουργήσεις μία δυνατή ομάδα με κοινή αγάπη για τον αθλητισμό και όρεξη για εξέλιξη δεν έχεις παρά να στείλεις την αίτησή σου!

Ασφαλιστικός Σύμβουλος @ Ethniki Asfalistiki

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά γραφείο του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναζητά νέους με όρεξη και όραμα για να γίνουν μέλη της ομάδας της και να εξελιχθούν μαζί της. Στόχος της είναι να διαθέτει την καλύτερη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων. Σε αυτό συντελεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει τόσο η εταιρία όσο και το γραφείο της καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων της. Αν ενδιαφέρει και εσένα η εξέλιξη και επιτυχία σου, αυτή είναι η ευκαιρία σου! Κάνε την αίτησή σου!

Sales – Marketing trainee @ Interamerican

Αν είσαι φοιτητής ή πρόσφατα απόφοιτος, σε ενδιαφέρει ο κόσμος της Finance – Insurance βιομηχανίας και ψάχνεις να κάνεις την πρακτική σου, η Interamerican (ναι, καλά διάβασες) εταιρία κορυφαία στον τομέα της ασφάλισης, θα αναλάβει την εκπαίδευσή σου και θα σου προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να γίνεις ένας/μία από τους/τις καλύτερους/ες Sales – Marketing Trainee. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις διάθεση για μάθηση και εξέλιξη και να είσαι επικοινωνιακός/ή. Κάνε την αίτησή σου!

Video Editor & Video Animator @ Sleed

H Sleed είναι μία επιτυχημένη στον κλάδο της εταιρία, βραβευμένη πολλάκις για τις εξαιρετικές υπηρεσίες της και ψάχνει για τον/την επόμενο/η Digital Marketing Specialist. Αν μέσα από τη δουλειά σου μπορείς να δώσεις ζωή σε ιστορίες, χαρακτήρες, παιχνίδια ή βίντεο τότε η θέση αυτή είναι κομμένη και ραμμένη για εσένα! Θα έχεις και την δυνατότητα να δουλεύεις remotely. Στείλε το βιογραφικό σου!

Associate Software Engineer @ wappier

Είστε προπτυχιακός ή απόφοιτος που θέλει να δοκιμάσει ένα startup περιβάλλον και να αναπτύξει / δοκιμάσει εφαρμογές web χρησιμοποιώντας Javascript, HTML και node.js; Στη wappier μεγαλώνουν με το όραμα της ύπαρξης κορυφαίων performers που συμβάλλουν άμεσα στην ανάπτυξη της εταιρείας. Είσαι και εσύ ένας από αυτούς; Κάνε την αίτησή σου!

Backend PHP developer @ ROADCUBE

Η RoadCube είναι μία εταιρία που αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο πληρωμής της βενζίνης για τα οχήματα. Η εταιρία αναζητά Developer που έχει γνώσεις είτε πάνω σε PHP/MySQL/JS/CSS, προκειμένου να συνεργαστούν για την δημιουργία νέων features στην πλατφόρμα. Προσφέρουν ανταγωνιστικό μισθό, πολύ καλά bonus και όμορφο εργασιακό περιβάλλον. Έχεις αυτό που χρειάζονται; Κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις, οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!


Εξαιρετικές εταιρίες αναζητούν άτομα για την ομάδα τους!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top