Μασαbook

Εμείς οι γυναίκες χρειαζόμαστε κάποιον να τρώμε πίτσα μαζί

Εμείς οι γυναίκες αγαπάμε πολύ το φαγητό και όταν πρόκειται για «σαβούρα» είναι πολύ δύσκολο να αντισταθούμε. Ξέρεις τι είναι να κάνεις δίαιτα μια ολόκληρη εβδομάδα και μετά να σου λένε αυτή τη μαγική φράση «θες να παραγγείλουμε;». Δεν είναι και πολύ εύκολη υπόθεση γιατί πέρα από τα κιλά σκέφτεσαι την κυτταρίτιδα και όλα τα υπόλοιπα!

Γενικότερα, αν κρίνω από την εμπειρία μου και τις συζητήσεις που έχω κάνει, οι γυναίκες προτιμάμε πολλές φορές την αγαπημένη μας πίτσα και το αγαπημένο μας πρόσωπο διπλά κάνοντας συζητήσεις ή βλέποντας ταινία. Είναι που είναι οι πίτσες από μόνες τους τέλειες, τις έχουμε συνδυάσει και με όμορφες στιγμές μέσα σε αγκαλιές και αυτό τις κάνει ακόμα πιο νόστιμες.

Τι πιο γλυκό βρε παιδιά, κάποιος να καλύπτει τις βασικές σου επιθυμίες; Πρώτα πρώτα το φαγητό και μετά την αγαπημένη σου φάτσα να σου λέει «έφερα πίτσα να φάμε και να δούμε ταινία, μωρό μου»! Ερωτεύεσαι μετά ή δεν ερωτεύεσαι; Είναι πολύ γλυκό να σε προσέχουν και να σου δείχνουν την αγάπη τους. Μια συμβουλή για τα τους περισσότερους από εσάς είναι η εξής: Αν θες να τη ρίξεις, απλώς δοκίμασε να την ταΐσεις το αγαπημένο της φαγητό.

Στην ερώτηση λοιπόν, που όλοι ψάχνουν τόσα χρόνια τι θέλουν οι γυναίκες, η απάντηση είναι απλή: ΦΑΓΗΤΟ και προσοχή! Αυτά θέλουμε για να αισθανόμαστε πως κάποιος μας νοιάζεται και μας φροντίζει.

Εμείς οι γυναίκες χρειαζόμαστε κάποιον να τρώμε πίτσα μαζί
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top