Βιβλίο

Ένα παιδικό βιβλίο που θα ευαισθητοποιήσει τα παιδιά πάνω στην διαφορετικότητα και την ισότητα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, η παρουσίαση του δεύτερου παιδικού βιβλίου της Κατρίνας Τσάνταλη «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά». Πλήθος φίλων και συνεργατών, δεκάδες εκπρόσωποι των media, αλλά και πολλοί καλλιτέχνες παρευρέθηκαν στον χώρο του Public café στο Σύνταγμα για να διαβάσουν μαζί με την Κατρίνα το νέο παιδικό της βιβλίο που αναμένεται να ξεπεράσει ρεκόρ πωλήσεων.

Για το βιβλίο μίλησαν αγαπημένες προσωπικότητες των media, και συγκεκριμένα η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Μαίρη Συνατσάκη και η Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίες – όπως και το κοινό – αγκάλιασαν το βιβλίο από τις πρώτες του γραμμές. Με θερμά λόγια για το βιβλίο, αλλά και για την ίδια τη συγγραφέα μίλησε επίσης και ο πρόεδρος της Action Aid Hellas, Ηλίας Γαληνός, αναφέροντας τις δράσεις της οργάνωσης, αλλά και τη θερμή στήριξη της Κατρίνας σε αυτές.

Για ακόμα μία φορά, η Κατρίνα Τσάνταλη γράφει ένα παιδικό βιβλίο βαθιά επηρεασμένο από τις προσωπικές τις εμπειρίες, αλλά και το πρόσφατο ταξίδι της στην Αφρική όπου πήγε για να βοηθήσει τις δράσεις της Action Aid Hellas. Το βιβλίο «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά» μέσα από το γλυκό λόγο και μία ξεχωριστή ιστορία, στοχεύει στην ουσιαστική ευαισθητοποίηση των παιδιών πάνω στην διαφορετικότητα και την ισότητα των ανθρώπων.

Ο χώρος του Public café διακοσμήθηκε ώστε οι καλεσμένοι να νιώθουν ήρωες του ίδιου του βιβλίου, πράσινοι κήποι και πλούσια δέντρα, αποτέλεσαν το φόντο για μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρουσίαση. Την επιμέλεια του χώρου ανέλαβε η εταιρεία Petridis Luxury Floral Creations και το catering η εταιρεία Catering Papaspirou. Η βραδιά έκλεισε με τις υπέροχες Fonés και τη Μαρίνα Σάττι δημιουργώντας με αυτό το τρόπο μια αξέχαστη παρουσίαση βιβλίου!

Το βιβλίο «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και αναμένεται να αγαπηθεί από τους μικρούς, αλλά και μεγαλύτερους αναγνώστες όσο και το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως!

«Ένα όμορφο πρωινό, ένα μικρό αγόρι που θέλει να μάθει όλα τα μυστικά του κόσμου, εξερευνά τον κήπο του σπιτιού του. 
Ανάμεσα στα λουλούδια ανακαλύπτει μια χελώνα με πολύχρωμο καβούκι. Η χελώνα του αναθέτει μια αποστολή… να της φέρει 4 αβγά και του υπόσχεται να του αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό! Μέσα από τα ταξίδια του, το μικρό αγόρι θα μάθει για τη διαφορετικότητα και πώς μπορεί να αγαπά και να αποδέχεται όλους τους ανθρώπους με σεβασμό.»

φωτογραφίες άρθρου by panoulis.gr
Ένα παιδικό βιβλίο που θα ευαισθητοποιήσει τα παιδιά πάνω στην διαφορετικότητα και την ισότητα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top