Μουσική

Ένας νέος μουσικός θεσμός γεννιέται στη Θεσσαλονίκη 🎶

Το φετινό καλοκαίρι ξεκινά με μια νέα μουσική γιορτή, που θα γίνει θεσμός για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο Thess Band Fest είναι γεγονός και αποτελεί άλλη μια εκδήλωση της ομάδας του Infinity Greece, που επιστρέφει για να μας χαρίσει μία ακόμα μοναδική μουσική εμπειρία.

Την 1η Ιουνίου, στον πολυχώρο WE, 6 συγκροτήματα θα ενωθούν για να σας ξεσηκώσουν στους ρυθμούς τους. Τα γνωρίσατε;

Οι Baildsa δημιουργήθηκαν το 2008 στη Θεσσαλονίκη και η μουσική τους συνδυάζει βαλκανικούς ήχους, gypsy μελωδίες καθώς και punk, reggae, rap, indie/post-rock και stoner μουσικές επιρροές, με αποτέλεσμα έναν συγκεκριμένο και μοναδικό ήχο.

Οι Kazoo μάς ξεσηκώνουν με τη μουσική τους, που συνδυάζει την παράδοση με πιο έντονα και σύγχρονα στοιχεία, όπως ska, reggae & hard rock, τόσο σε δικά τους τραγούδια όσο και σε διασκευές τους.

Οι Influenza, με τη σειρά τους, είναι μία Rock n Roll, Garage Rock & Surf Rock band, με έντονες επιρροές από 60’s και δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής την τελευταία πενταετία.

Οι Low Treble είναι ένα ροκ συγκρότημα, ενεργό στα μουσικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης εδώ και δέκα χρόνια.

Οι είναι το νεοσύστατο Alternative Prog Hard Rock συγκρότημα του φεστιβάλ, που έχει, ωστόσο, καταφέρει ήδη να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στο χώρο της μουσικής.

Τέλος, οι 180 μΠοίρες, με επιρροές από Alternative Rock, Blues κ.τ.λ. θα σας ξεσηκώσουν με τις διασκευές τους και όχι μόνο.

Για περισσότερες λεμπτομέρειες για τα συγκροτήματα επισκεφθείτε το thessbandfest.com!

Την ίδια στιγμή στον πολυχώρο θα πραγματοποιούνται παράλληλες δράσεις, διαγωνισμοί, ενώ πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους παρευρισκόμενους στο νέο μουσικό φεστιβάλ της πόλης.

Οι πόρτες του WE θα ανοίξουν στις 19:00 (είσοδός 6 ευρώ, μαζί με μπύρα).

Μείνε συντονισμένος στους ρυθμούς του Thess Band Fest παρακολουθώντας την εκδήλωση στο facebook.

 

Ένας νέος μουσικός θεσμός γεννιέται στη Θεσσαλονίκη 🎶
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top