Fitness

Επιτέλους οι αγαπημένες μας δραστηριότητες επέστρεψαν. Και πρέπει να τις στηρίξουμε

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνια έχουν έρθει τα πάνω κάτω και τα κάτω πάνω. Μέσα σε μια στιγμή ένα γεγονός που κανένας δεν υπολόγιζε να συμβεί άλλαξε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο και μας έφερε αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η μάσκα έγινε βασικό μας αξεσουάρ, το σπίτι το μοναδικό μας καταφύγιο και η επαφή με τον κόσμο τρομακτική, επικίνδυνη, σχεδόν αποκρουστική.

Η μία επιχείρηση μετά την άλλη άρχισαν να αναστέλλουν τη λειτουργία του στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ανάμεσά τους τα γυμναστήρια και όλοι οι χώροι άσκησης οποιασδήποτε μορφής, είτε αυτό ονομάζεται χορός, yoga, pilates, aerial. Η πρώτη φάση της παύσης της λειτουργίας τους έληξε στις 15 Ιουνίου, μια περίοδο «νεκρή” για όλες τις δραστηριότητες αυτού του είδους. Μεγάλο ποσοστό του κόσμου ήταν επιφυλακτικό και φοβισμένο και προτίμησε να απέχει από τις δραστηριότητες που του είχαν λείψει. Με τη νέα σεζόν και ενώ οι χώροι εκγύμνασης και άσκησης άρχισαν να «αναρρώνουν” και να βρίσκουν τους «κανονικούς” ρυθμούς τους ήρθε η δεύτερη αναστολή λειτουργίας τους και τους έριξε και πάλι στο κρεβάτι.

άνετα ρούχα

Ας φορέσουμε άνετα ρούχα και ας γυρίσουμε πίσω στη δράση

Σε μια εποχή που η «υγεία” είναι το κυρίαρχο θέμα στις συζητήσεις μας, στις ειδήσεις, στο μυαλό μας, η άσκηση που είναι βασική πηγή σωματικής και ψυχικής υγείας είναι «κόκκινο πανί”.

Όμως, επιτέλους μετά από τόσους μήνες οι χώροι εκγύμνασης και άσκησης -όσοι κατάφεραν να επιβιώσουν και απέφυγαν το οριστικό λουκέτο- μπήκαν σε φάση επαναλειτουργίας. Και τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να ενεργοποιηθούμε και να στηρίξουμε με την παρουσία μας τους επαγγελματίες κάθε είδους δραστηριότητας.

Ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται «γύρω” από τέτοιες δραστηριότητες στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για να μας κινητοποιήσουν να ασκηθούμε για το δικό μας καλό, αλλά και για το καλό όλων των πληγεισών επιχειρήσεων. Ανάμεσα σε αυτά και το «Back in Action” του ελληνικού brand με αθλητικά ρούχα, BAYA. Η BAYA βλέποντας την κρίση που περνά το ευρύτερο «οικοσύστημά” της, μας καλεί να φορέσουμε άνετα ρούχα και να επιστρέψουμε σε όλες αυτές τις δραστηριότητες που μας ξεκολλούσαν από την καρέκλα του γραφείου και τον καναπέ, που γέμιζαν την ημέρα μας ενέργεια, που φρόντιζαν το σώμα μας, αλλά και τη ψυχή μας.

baya

Θα τα βρεις εδώ

Η άσκηση, όποια και αν έχουμε επιλέξει, είναι αντίδοτο σε κάθε τι που μας πιέζει, μας αγχώνει. Είναι έκφραση. Είναι ψυχαγωγία. Γι’ αυτό είναι απαραίτητη στη ζωή μας.

baya

Θα τα βρεις εδώ

Δανειζόμαστε λοιπόν, τη φράση της BAYA «Back in Action και γυρίζουμε πίσω στη δράση. Φόρεσε τα ρούχα που σε βολεύουν και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και επιστρέψεις σε ό,τι σου έλειψε τόσο πολύ.

baya

Θα τα βρεις εδώ

«We are dying financially, socially, psychologically. Let us breathe. Let us dance.” είχε γράψει μια δασκάλα χορού. Εμείς το γενικεύουμε και λέμε: Let us act.

Στη BAYA μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις ξανά τις αγαπημένες δραστηριότητές σου με άνεση και στυλ.

Επιτέλους οι αγαπημένες μας δραστηριότητες επέστρεψαν. Και πρέπει να τις στηρίξουμε
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top