Ζώδια

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 25/01 –31/01/2016

Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου ασφαλώς και θα επηρεαζόμαστε από το γεγονός της Κυριακής, την Πανσέληνο δηλαδή στον Λέοντα, όπου αυτό το διάστημα θα νοιώσουμε περισσότερο την ενέργειά της. Ένα πολύ σημαντικό ξεκίνημα ωστόσο είναι το γεγονός ότι την Δευτέρα ο Ερμής επιστρέφει στον Αιγόκερω σε ορθή πορεία και θα παραμείνει έως τις 14 Φεβρουαρίου. Έτσι θα υπάρχει αποκατάσταση πλέον της επικοινωνίας μας και θα μπορούμε να προωθήσουμε τις φιλοδοξίες μας, αλλά και σχέδια συνεργασιών.
Δευτέρα 25-1-2016
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω ως τις 14 Φεβρουαρίου. Ευνοούνται οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Γίνεστε περισσότερο ενθουσιώδεις και επικοινωνιακοί. Επαγγελματικά και αισθηματικά ζητήματα θα έχουν επιτυχία .
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μας δίνει εφευρετικότητα και έχουμε καινοτόμες ιδέες.
Τρίτη 26-1-2016
Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο περισσότερο ευνοούνται οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, αλλά και κατά οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί, οπότε μπορείτε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.
Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μας βοηθά να επιλύσουμε οικονομικές μας υποθέσεις.
Τετάρτη 27-1-2016
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα, αλλά και σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μας βοηθά στην επικοινωνία και ενθαρρύνει τις επανασυνδέσεις.
Πέμπτη 28-1-2016
Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό, ευνοούνται περισσότερο οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, αλλά και οι Λέοντες και οι Τοξότες, έτσι αποκτάται αρμονικές σχέσεις με τον σύντροφό σας, φλερτάρετε και έχετε επιτυχία σε οικονομικά θέματα.
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία μας κάνει γενναιόδωρους και βοηθά τις νέες σχέσεις.
Παρασκευή 29-1-2016
Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, σε τρίγωνο με τον Ήλιο και σε εξάγωνο με τον Κρόνο μας βοηθά σε αισθηματικά ζητήματα, σε επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν και σε νέες συνεργασίες .
Σάββατο 30-1-2016
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, επηρεάζονται κυρίως οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Απρόσμενες συναντήσεις και ξαφνικές αλλαγές στην συμπεριφορά σας δεν διευκολύνουν την επικοινωνία σας.
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ευνοούνται κυρίως οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι κα οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα φέρει επανασυνδέσεις, αλλά και καλύτερη ισορροπία στις αισθηματικές μας σχέσεις.
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με τον Ουρανό μας κάνει να έχουμε έντονα συναισθήματα και πάθη.
Κυριακή 31-1-2016
Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, αλλά και οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, θα μπορείτε να προβάλλετε τις δυνατότητές σας και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Αισθηματικά θα υπάρχει ερωτικό πάθος .
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μας βοηθά να ξεκινήσουμε μια επαγγελματική συνεργασία ή μια νέα αισθηματική σχέση με καλές προοπτικές .

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 25/01 –31/01/2016
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top