Διάφορα

Extra εισόδημα; Μια αξιόπιστη ελληνική ταξιδιωτική πλατφόρμα δινει μια πρωτότυπη εργασιακή ευκαιρία

Μια ενδιαφέρουσα και εξαιρετικά ευέλικτη εργασιακή ευκαιρία δίνει το μεγαλύτερο οnline ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα 18-24.gr, σε όσους ενδιαφέρονται για ένα extra εισόδημα και σε όσους θέλουν περιστασιακά να κερδίσουν μερικά χρήματα επιπλέον χωρίς δεσμεύσεις και ωράρια.

Συγκεκριμένα, η αξιόπιστη γνωστή ταξιδιωτική πλατφόρμα που προσφέρει οικονομικά ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών δίνει τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να γίνει οnline PR agent του 18-24.gr από την οθόνη του κινητού του και να συμπληρώσει το εισόδημά του. Είναι η ιδανική ευκαιρία για όσους ασχολούνται αρκετά τα social media και έχουν μεγάλο αριθμό φίλων και ακολούθων και έψαχναν έναν τρόπο να εκμεταλλευτούν αυτή τη δυναμική τους. 

Πώς γίνεται;

Ουσιαστικά, από τη στιγμή που θα εγκριθεί η αίτησή σου για να γίνεις PR agent από το 18-24.gr, σου δίνεται ένας εκπτωτικός κωδικός για αμέτρητα πακέτα διακοπών σε Ελλάδα και εξωτερικό, τον οποίο θα μπορείς να δώσεις οπουδήποτε. Με κάθε ταξίδι που θα κλείνεται με τη χρήση του δικού σου μοναδικού εκπτωτικού κωδικού, θα παίρνεις προμήθεια. Με απλά λόγια, είναι μια win-win διαδικασία, αφού οι φίλοι θα κερδίζουν έκπτωση στο ταξιδιωτικό πακέτο που θα επιλέξουν και εσύ χρήματα. 

Η έκπτωση που θα παρέχεται με το κουπόνι σου είναι από 5 έως 20 ευρώ, κάτι που εξαρτάται φυσικά από τον προορισμό, την ημερομηνία ταξιδιού, το ξενοδοχείο κλπ. Ως online PR agent θα ξέρεις εξαρχής την προμήθεια που θα παίρνεις από κάθε ταξίδι που θα κλείνεται, ώστε να μπορείς να επιλέξεις μόνος σου ποιο σε συμφέρει περισσότερο να προωθήσεις.

Κάνε stories, κάνε instagram & facebook post, κάνε tik tok βίντεο, στείλε προσωπικά μηνύματα και emails, δημοσίευσε σε blogs, φτιάξε τις δικές σου διαφημίσεις αν είσαι γνώστης των facebook ads και γενικά κάνε ό,τι, μα ό,τι θέλεις! Μπορείς να γίνεις όσο πιο ευρηματικός θέλεις, ώστε να προωθήσεις το κουπόνι σου και κατ’ επέκταση τα πακέτα του 18-24.gr. Μπορείς να το κάνεις ξεκούραστα, χωρίς κάποιο ωράριο, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Δεν υπάρχει ούτε περιορισμός, ούτε κάποια συγκεκριμένη δέσμευση. 

Στο τέλος κάθε μήνα, θα πληρώνεσαι το ποσό από τις προμήθειες που έχεις μαζέψει από τα ταξίδια που έγιναν με τη χρήση του μοναδικού εκπτωτικού κωδικού σου για εκείνο το μήνα με βασική προϋπόθεση το ποσό να ξεπερνά τα 100 ευρώ, διαφορετικά θα μεταφέρεται στον επόμενο μήνα μέχρι να συμπληρωθεί.

Παράλληλα, εκτός από τα extra χρήματα που μπορεί να βγάλει κάποιος, είναι μια καλή ευκαιρία για να μάθει και κάποια πράγματα σχετικά με την online προώθηση. Η ομάδα του 18-24.gr θα είναι εκεί για να σου δώσει χρήσιμα tips προώθησης, αλλά και για να σε εκπαιδεύσει στο digital marketing, έναν τομέα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο peak του. 

 

Την αίτησή σου για online PR agent του 18-24.gr, καθώς και περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ

 

Extra εισόδημα; Μια αξιόπιστη ελληνική ταξιδιωτική πλατφόρμα δινει μια πρωτότυπη εργασιακή ευκαιρία
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top