Σούξου -Μούξου

Φήμες λένε ότι αν είσαι single την εξεταστική, θα περάσεις πιο πολλά μαθήματα

Ίσως το να είσαι single μπορεί να σε βοηθήσει να περάσεις τα μαθήματα πιο εύκολα. Δεν έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου, δεν χρειάζεται να είσαι όλη μέρα με το κινητό, ούτε να δίνεις συνέχεια αναφορά. Έχει όλο το χρόνο για να συγκεντρωθείς.

Μπορεί να γκρινιάζεις όλες τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου ότι δεν έχεις κάποιον άνθρωπο στη ζωή σου, ότι δεν ταιριάζεις με κανέναν και πάει λέγοντας. Όταν όμως φτάνει η κρίσιμη εποχή του χρόνου, αυτή της εξεταστικής, όχι μόνο δεν γκρινιάζεις, αλλά και ευγνωμονείς για το γεγονός ότι είσαι μόνη. Γιατί σκέφτεσαι, ότι είναι μια καλή ευκαιρία να στρωθείς στο διάβασμα, αφού δεν το ‘κανες όλο τον υπόλοιπο χρόνο, μπας και περάσεις κάνα μάθημα και αρχίζει να αχνοφαίνεται και το πτυχίο. Νιώθεις απίστευτα δημιουργική και ανεξάρτητη, χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή σου αυτό το διάστημα.

Κακά τα ψέματα όμως, δεν νομίζω ότι θα σε χαλούσε κιόλας να μπορούσες να μοιραστείς όλο το άγχος της εξεταστικής με κάποιον άντρα, ειδικά αν και ο ίδιος περνούσε το ίδιο. Να έχεις γενικότερα όλη τη συμπαράσταση που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Οκ, ίσως να περνούσες λιγότερα μαθήματα, αλλά είναι γνωστό το ότι «όποιος χάνει στην εξεταστική, κερδίζει στην αγάπη». Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις που κερδίζουν και στα δύο.

Είτε είναι λοιπόν αφορμή, είτε δικαιολογία, οι singles το ρίχνουν για τα καλά στο διάβασμα με πλώρη για το πτυχίο. Μπορεί κάποιοι απλώς να το βλέπουν ως μέσο για να ξεχαστούν, όμως μπορεί να οδηγήσει σε θαύματα!

Φήμες λένε ότι αν είσαι single την εξεταστική, θα περάσεις πιο πολλά μαθήματα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top