Σπουδές

Φοιτητικές & διπλωματικές εργασίες. Το Νο1 site που εμπιστευόμαστε στην εκπόνηση πανεπιστημιακών εργασιών

Οι υποχρεώσεις πολλές. Οι εργασίες της σχολής επίσης πολλές και εξαιρετικά χρονοβόρες. Και τότε είναι που καταλαβαίνεις ότι οι 24 ώρες της ημέρας δεν είναι αρκετές για να τα προλάβεις όλα. Μια εργασία είτε είναι εργασία εξαμήνου, είτε πτυχιακή, είτε διπλωματική απαιτεί να περάσεις αρκετές ώρες μελετώντας τη βιβλιογραφία, αλλά και να αφιερώσεις άπειρη ενέργεια για να γράψεις τις χιλιάδες λέξεις που ζητούνται. Και επειδή το σενάριο να μην κάνουμε την εργασία μας επειδή δεν προλάβαμε, θα πάει την πρόοδό μας στη σχολή πολύ πίσω, πρέπει να αναζητήσουμε άλλους τρόπους για να προλάβουμε να παραδώσουμε την εργασία μας πριν λήξει το deadline. Τα αμέτρητα ξενύχτια πάνω από τη βιβλιογραφία δεν θα οδηγήσουν πουθενά. 

Eδώ στο yang.gr ως πρώην και νυν φοιτητές έχουμε περάσει πολλάκις από αυτή τη θέση. Τη λύση βρήκαμε στην iziPen, την καλύτερη κατά την άποψή μας (και την άποψη χιλιάδων φοιτητών στην Ελλάδα που την επιλέγουν) πλατφόρμα εκπόνησης φοιτητικών εργασιών και διπλωματικών διατριβών. Αντί να αναζητήσουμε από στόμα σε στόμα κάποιον να μας γράψει την εργασία με αμφίβολο αποτέλεσμα, ανατρέχουμε στην iziPen να βρούμε κάποιον writer, που να γνωρίζει καλά το αντικείμενό μας, που να έχει τα απαραίτητα ακαδημαϊκά προσόντα, να έχει αναλάβει πολλές, πολλές άλλες εργασίες και να έχει δεχθεί καλές αξιολογήσεις από προηγούμενους σπουδαστές. 

Βρες τον ιδανικό writer για την εργασία σου εδώ

Στην iziPen καταλήξαμε μετά από ένα μικρό search στην αγορά της εκπόνησης εργασιών, γιατί είναι το μόνο που μας προστατεύει πραγματικά με εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά και το μοναδικό που μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε το bio των υποψήφιων writers για την εργασία μας. Όλοι οι writers έχουν ένα προφίλ στο οποίο καταγράφεται ο αριθμός των εργασιών που έχουν εκπονήσει, οι αξιολογήσεις που έχουν λάβει, ratings, τα ακαδημαϊκά προσόντα τους, αν έχουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό και σε τι ειδικεύονται. Βλέποντας όλα αυτά μπορούμε να επιλέξουμε ποιος θα αναλάβει την εργασία μας με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Για να έχεις μια εικόνα, οι περισσότεροι writers είναι συνήθως καθηγητές μεταπτυχιακού & διδακτορικού επιπέδου ενώ υτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότεροι από 5.295 πιστοποιημένοι writers για να διαλέξεις αυτόν που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου.

Παράλληλα, στην πλατφόρμα αυτή θα παίρνεις πάντα τις πιο οικονομικές τιμές στην εκπόνηση εργασιών καθώς, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα φοιτητικά φροντιστήρια, στην iziPen οι κοστολογήσεις που λαμβάνεις προέρχονται απευθείας από τους writers χωρίς καμία έξτρα χρέωση από την πλατφόρμα. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα δωρεάν διορθώσεων ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι στην iziPen μπορείς να νιώθεις 100% ασφαλής με το συγγραφικό αποτέλεσμα που θα λάβεις αφού προστατεύεσαι πλήρως με την Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων και τον Δωρεάν Έλεγχο Λογοκλοπής σε κάθε παραγγελία σου χωρίς καμία έξτρα χρέωση…

Περισσότερες πληροφορίες για την iziPen θα βρεις εδώ

Πώς λειτουργεί;

Η χρήση της iziPen είναι πανεύκολη και μέσα σε 2 λεπτά μπορείς να έχεις ήδη τις πρώτες προσφορές από writers για να επιλέξεις, ενώ προστατεύεσαι με πλήρη ανωνυμία, αφού το μόνο που χρειάζεται για την εγγραφή και την αναζήτηση του επίδοξου “σωτήρα” σου είναι το email σου. 

Αλλά για να τα πάρουμε με τη σειρά:

*Αρχικά, ανεβάζεις μία ανώνυμη παραγγελία με  όλα τα βασικά στοιχεία της εργασίας που χρειάζεσαι, δηλαδή, είδος εργασίας, το αντικείμενο της εργασίας, πόσες λέξεις πρέπει να είναι και τέλος την προθεσμία παράδοσης. 

*Στη συνέχεια, η παραγγελία σου ελέγχεται αυτόματα από τους ν writers που εξειδικεύονται στο αντικείμενό σου και θα μπορούσαν να αναλάβουν την εργασία σου. 

*Από τα πρώτα κιόλας λεπτά θα αρχίσουν να έρχονται προσφορές από writers που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την εργασία σου και μέσα σε λίγες μέρες θα έχεις αρκετές επιλογές, ώστε να καταλήξεις στους επικρατέστερους αφού ελέγχεις το προφίλ και τις αξιολογήσεις που έχουν λάβει από προηγούμενους φοιτητές.

*Αφού επιλέξεις 2-3 writers που σου έκαναν κλικ, μπορείς να μιλήσεις μαζί τους μέσω live chat για να συζητήσετε περαιτέρω και να “δώσετε χέρια” ώστε να ξεκινήσει η εκπόνηση της εργασίας σου με την ολοκλήρωση της πληρωμής σου. 

*Καθόλη τη διάρκεια της εκπόνησης της εργασίας σου, μπορείς να παρακολουθείς την εξέλιξή της μέσω της μπάρας προόδου στο προφίλ σου ενώ παράλληλα μπορείς να συνεχίσεις να συνομιλείς με τον writer σου μέσω live chat μηνυμάτων για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Απόδειξη της επιτυχημένης φόρμουλας της iziPen είναι ότι μέχρι τώρα έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία 372.967 εργασίες και συνεχίζουν. Πριν λοιπόν, χαθούμε μέσα στην ατελείωτη βιβλιογραφία και μετράμε μία-μία τις λέξεις που γράφουμε με την ελπίδα ότι θα προλάβουμε να τελειώσουμε την εργασία, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στην iziPen και να δώσουμε την εργασία μας σε κάποιον εξειδικευμένο writer που θα μας εξασφαλίσει έναν καλό βαθμό και μάλιστα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. 

Βρες τον ιδανικό writer για την εργασία σου εδώ

Φοιτητικές & διπλωματικές εργασίες. Το Νο1 site που εμπιστευόμαστε στην εκπόνηση πανεπιστημιακών εργασιών
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top