Ταξίδια

Freedom Pass: Πήρε παράταση, αλλά έτσι θα «διασφαλίσουμε» το ποσό μας ό,τι και αν συμβεί

Έχεις 150 ευρουλάκια για να κάνουμε το εμβόλιο. Όλοι το ξέρουμε αυτό! Και επίσης, μέχρι πρότινος ξέραμε ότι αυτά τα ευρουλάκια πρέπει να τα ξοδέψουμε σε συγκεκριμένους ΚΑΔ μέχρι 31/12. Όμως, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η λήξη του freedom pass παίρνει παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2022.

Μπορεί να μεγάλωσε το χρονικό περιθώριό μας,  αλλά η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν, ποτέ δεν ξέρεις.

Οπότε εμείς είπαμε να προνοήσουμε και να «διασφαλίσουμε» αυτά τα χρήματα, ώστε ό,τι και αν γίνει να μπορέσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε όπως και όποτε θέλουμε.

Την ιδέα μας έδωσε η ομάδα της ελληνικής ταξιδιωτικής πλατφόρμας www.18-24.gr που προσφέρει οικονομικά ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών.

Άκου τώρα: Δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα του Freedom Pass σε ταξιδάκι όποτε θέλουμε στο μέλλον. Θα είναι στο Bansko, θα είναι στη Ρώμη, θα είναι σε κάποιο σούπερ προορισμό για το καλοκαίρι που ήρθε η ώρα να σβήσεις από τη λίστα σου;

Δεν έχει σημασία, τα e-χρήματά μας θα είναι εκεί να τα χρησιμοποιήσουμε όποτε θελήσουμε. Δεν αυγατίζουν, αλλά και δεν τα χάνουμε. Ουσιαστικά, μεταφέρουμε το freedom pass μας στην πλατφόρμα του 18-24.gr, ώστε να μην έχουμε κανέναν χρονικό περιορισμό και κανένα πρόβλημα αν παρθεί κάποιο νέο μέτρο.

Θα είναι στο travel wallet για όποτε τα χρειαστούμε, ακόμα και όταν η 30η Ιουνίου παρέλθει.

Μάθε εδώ πώς να μεταφέρεις τα χρήματα του freedom pass στο travel wallet, ώστε να είναι safe and sound

Freedom Pass: Πήρε παράταση, αλλά έτσι θα «διασφαλίσουμε» το ποσό μας ό,τι και αν συμβεί
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top