Σούξου -Μούξου

Friendzoned: Πώς είναι να σε κάνουν όλοι οι άνδρες το «φιλαράκι» τους;

Έχουμε συνηθίσει τους άντρες σε friendzone, όμως μπορεί να συμβεί και σε γυναίκα και είναι ο χειρότερος εφιάλτης της. Το να είναι «σαν αδερφή» αυτού για τον οποίο καρδιοχτυπά, να ακούει όλες του τις ιστορίες με γυναίκες και το χειρότερο, να της ζητά να του κάνει κονέ με τη φίλη της. Φταίει κάποιος γι’ αυτό το friendzone;

Ένας single άντρας συνήθως, διατηρεί φιλικές σχέσεις με μια κοπέλα όταν δεν του αρέσει ερωτικά ή δεν είναι ο τύπος της συντρόφου που θα ήθελε, αλλά περνά ωραία τον χρόνο του μαζί της. Το ίδιο μπορεί να ισχύει βέβαια και για μια γυναίκα. Είναι πολλές όμως οι περιπτώσεις που μια γυναίκα λιώνει για έναν άντρα και προτιμά να ‘ναι φίλη του για να περνά χρόνο μαζί του. Κι αυτό φυσικά είναι ό,τι χειρότερο, γιατί οι πιθανότητες να πληγωθεί είναι πολλές. Βλέπει τον άντρα που της αρέσει σε περιπέτειες. Μπορεί να προσποιείται ότι χαίρεται με αυτό, αλλά μέσα της αρχίζει και σιγολιώνει.

Σε αυτή την περίπτωση θα έλεγα ότι φταίει μια γυναίκα, γιατί δεν είναι ξεκάθαρη από την αρχή, όπως συνήθως είναι οι άντρες σε μια τέτοια κατάσταση. Οι άντρες λένε πολλές φορές πώς αισθάνονται και μετά μπαίνουν για τα καλά στο friendzone με το «σε βλέπω σαν φίλο», ενώ μια γυναίκα είναι ικανή να βλέπει τον άλλο να παντρεύεται στο τέλος και να μην πει τίποτα. Κι όμως, κι οι γυναίκες θα πρέπει να έχουμε αυτό το θάρρος να ξεκαθαρίζουμε τα συναισθήματά μας, να εκτεθούμε αν χρειαστεί και να μην καταπιεζόμαστε. Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θα θέλαμε, τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε και το βγάλαμε από μέσα μας!

Friendzoned: Πώς είναι να σε κάνουν όλοι οι άνδρες το «φιλαράκι» τους;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top