Ταξίδια

Φύγαμε για ένα τριήμερο στο Μπάνσκο μόνο με 39 ευρώ; Why not?

Δεν γίνεται έστω και μια φορά στη ζωή σου να μην έχεις πάει Μπάνσκο. Βασικά γίνεται, απλώς είναι ιεροσυλία. Και αυτό γιατί είναι κοντινός και οικονομικός προορισμός, αλλά κατά κύριο λόγο ένα μαγευτικό μέρος. 

Ένα τριήμερο κοντά στα Χριστούγεννα είναι η ιδανική εποχή για να πας Μπάνσκο, γιατί πραγματικά θα χορτάσεις χιόνι και θα έχει αρκετό κόσμο για να περάσεις καλά και να μην νιώθεις forever alone. 

Και θα μου πεις “κάτσε ρε αδερφέ, γιατί να κλείσω από τώρα;”. Και θα γυρίσω εγώ -με πολύ ύφος- και θα σου πω γιατί τώρα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ένα τριήμερο στο Μπάνσκο με λιγότερα απ’ όσα ξοδεύεις σε μια εβδομάδα στην καθημερινότητά σου. 

Και αυτό γιατί το 18-24.gr  προσφέρει ένα τριήμερο στο Μπάνσκο μόνο από 39 ευρώ. Σε άλλους καιρούς θα λέγαμε ότι το αφεντικό τρελάθηκε αλλά όπως μας έχει συνηθίσει η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κρατήσεων, πρωτοτυπεί για ακόμη μια φορά.

Σημειώστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα κινηθείτε γρήγορα και θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό από 39 ευρώ!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι την Τρίτη στις 10 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι και ΜΟΝΟ για 4 ώρες, να μπείτε εδώ: https://www.18-24.gr/page/super-offer-bansko-2019 και να επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα super offer πακέτα.

«Κάθε χρόνο επιλέγουν να ταξιδεύουν μαζί μας στο Μπάνσκο χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών. Αξίζει να σας αναφέρω πως μόνο την χρονιά που μας πέρασε μεταφέραμε 10.000 άτομα, αριθμός που όπως όλα δείχνουν θα σπάσει νέο ρεκόρ φέτος. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε ένα δώρο στους πελάτες μας με αυτή την super offer και σκεφτήκαμε αυτό το πρωτότυπο ραντεβού για την επιλογή ολοκληρωμένου πακέτου” δηλώνει ο Γιώργος Καρανάσιος, CEO του www.18-24.gr.

To on line travel agency αποτελεί τον Νο1 πάροχο τουριστικών υπηρεσιών στο Μπάνσκο με πολλές πετυχημένες και αποκλειστικές συνεργασίες στην περιοχή. Τώρα λοιπόν, σας δίνει την ευκαιρια να περάσετε ένα τριήμερο από 13 ως 15 Δεκεμβρίου στο χειμερινό θέρετρο μόνο από 39 ευρώ ! Εσείς θα προλάβετε αυτή την ευκαιρία;

Φύγαμε για ένα τριήμερο στο Μπάνσκο μόνο με 39 ευρώ; Why not?
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top