Daily Yang

Για σένα που ψάχνεις full time δουλειά, διάβασε παρακάτω!

Δειλά δειλά, ξεκινάς τα πρώτα σου βήματα και αποφασίζεις να βρεις την πρώτη σου δουλειά και θες να είναι full time! Η λύση είναι εύκολη! Θα μπεις στο CollegeLink και θα περιηγηθείς ανάμεσα σε περισσότερες από 300 εταιρείες που αναζητούν τον ιδανικό υποψήφιο!

Παρακάτω σου ετοιμάσαμε μια λίστα με νέες θέσεις εργασίας, γιατί θέλουμε να είσαι up to date συνεχώς! 

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Site manager @MVS & Associates SA

Η εταιρεία MVS & Συνεργάτες Α.Ε. δραστηριοποιείται στο τομέα ειδικών κατασκευών και εξειδικεύεται, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, στον τομέα κατασκευής εσωτερικών χώρων (interior fit out), θαλαμηγών αναψυχής και κτιρίων. Αναζητούν διαχειριστή εργοταξίου για θαλαμηγούς (Site Manager) για μόνιμη συνεργασία. Πως θα σου φαινόταν η ιδέα; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Pharmacist @N.PSATHAS & SIA EE

Η εταιρία NP Compounding Pharmacy, η μοναδική στην Ελλάδα που παρέχει υπηρεσίες παρασκευής φαρμακευτικών ειδών βασισμένα στις ανάγκες των ασθενών, αναζητά Φαρμακοποιό για μόνιμη συνεργασία σε φαρμακείο στο Χαλάνδρι. Να μια καλή ευκαιρία για σένα που θες να εξελιχθείς στον τομέα της Φαρμακευτικής! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Διοικητικός Υπάλληλος Γραφείου @MAYORAL HELLAS MEPE

Η Mayoral είναι ηγετική μάρκα στη παιδική ένδυση και μια από τις πιο σημαντικές εταιρείες παιδικής μόδας στην Ευρώπη. Ασχολείται με το σχεδιασμό, τη παραγωγή, το marketing και τη διανομή παιδικής μόδας σε πάνω από 100 χώρες μέσω ενός δικτύου πωλήσεων που αποτελείται από 17 θυγατρικές εταιρείες, 250 εμπορικούς αντιπροσώπους, 230 καταστήματα Mayoral και πάνω από 10.000 σημεία πώλησης ανά το κόσμο. Μέσα στη μεγάλη γκάμα προϊόντων που προσφέρει η Mayoral συγκαταλέγονται ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας από 0-16 ετών.

Η ιδανική υποψήφια πρέπει να διαθέτει, άριστη γνώση Ισπανικής γλώσσας και ικανότητα μετάφρασης από Ελληνικά σε Ισπανικά και αντιστρόφως, άριστη γνώση Internet και Η/Υ (έμφαση στο MS Office-Excel, Word), ευχέρεια στη γραπτή επικοινωνία, πνεύμα συνεργασίας με όλα τα τμήματα της εταιρείας, ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα, αποτελεσματική επικοινωνία, μεθοδική οργάνωση, ορθότητα και ταχύτητα στην εκτέλεση των καθηκόντων. Τι λες; Το έχεις; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Developer @Petas.gr

Ύστερα από 30 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας στον τομέα των ταξιδιών αναψυχής, των επαγγελματικών ταξιδιών και της διοργάνωσης συνεδρίων το γραφείο ΑΛΤΑΙΡ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Α.Ε. πήρε τη μεγάλη απόφαση να προεκτείνει την πολύτιμη πείρα του και στο χώρο των on line πωλήσεων τουριστικών υπηρεσιών δημιουργώντας το εύχρηστο και λειτουργικό web site www.petas.gr. Θες να γίνει ο επόμενος  Web Developer του petas.gr; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

sales representative @Intense

Η Intense είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών Marketing και προώθησης πωλήσεων και αναζητά  sales representatives για την προώθηση καινοτόμου προϊόντος που εισάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Γίνε δυναμικό μέλος της ομάδας της Intense! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Engineer (Business Development) @K S Automation

Η εταιρεία ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗΣ – ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΑΕΤΒΕ ιδρύθηκε το 1970 από τους Βασίλη Καλαμαράκη και Θωμά Σαπουνά. Η μεγάλη πείρα των ιδρυτών της στον βιομηχανικό τομέα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προδιέγραψε την εντυπωσιακή και σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας τις 4 δεκαετίες που ακολούθησαν. Κύριος στόχος της στάθηκε πάντα, η πλήρης κάλυψη της ελληνικής βιομηχανίας στον τομέα του αυτοματισμού. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Software Developer @Netlink SA

Η Netlink δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών διεκπεραίωσης ηλεκτρονικών συναλλαγών. Με παρουσία στο συγκεκριμένο χώρο από το 2003, οι ολοκληρωμένες λύσεις της Netlink συνδυάζουν τεχνική υποδομή και λογισμικό, που σαν αποτέλεσμα έχουν ένα αυτοματοποιημένο και ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών, το οποίο διευκολύνει την καθημερινότητα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και των καταναλωτών. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Developer @VELA digital

Από τα τέλη του 2011 η VELA digital έχει πολύ δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά και από τα μέσα του 2012 και στο εξωτερικό, παρέχοντας μία σειρά από, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η εταιρία επιθυμεί να προσλάβει Web Developer, σε έναν σύγχρονο χώρο εργασίας, όπου θα έχει συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης σε μια αγορά γεμάτη προκλήσεις. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Phone Sales Ninja @iCALL SERVICES

Αν ο κόσμος των πωλήσεων σε συναρπάζει και η εξέλιξη φαντάζει μονόδρομος, τότε η iCall σε αναζητά! Σκοπός  της εταιρείας είναι η  δημιουργία μίας δυνατής και συμπαγούς  ομάδας, η οποία με αρχές την αρμονική συνεργασία και τον επαγγελματισμό θα επιτύχει τους στόχους που έχουν  τεθεί. Η iCall στηρίζει τους ανθρώπους της από την πρώτη ημέρα παρέχοντας την εκπαίδευση και την υποστήριξη που είναι αναγκαία για την πλήρη ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους. Κάνε την αίτηση σου τώρα, υπάρχει μία θέση στην ομάδα iCall και για εσένα! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Entry Level Job @Marketing Company

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του Marketing, της Διαφήμισης και της Επικοινωνίας. Ως κύριο στόχο έχει την παροχή λύσεων πάνω σε θέμα Πωλήσεων, Marketing και Έρευνας Αγοράς για μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που εκπροσωπεί. Ο ιδανικός υποψήφιος αναμένεται να συμμετέχει στο σχεδιασμό, ανάπτυξη και προώθηση ενεργειών στο τομέα των υπηρεσιών λαμβάνοντας υπόψη τις παραγωγικές δυνατότητες της εταιρίας. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Για να μην χάνεις καμία ευκαιρία καριέρας, αλλά και για να συμπληρώνεις γρήγορα τις αιτήσεις στους εργοδότες που σε ενδιαφέρουν, κάνε την εγγραφή σου τώρα και κλείσε την πρώτη σου συνέντευξη! Κάνε τώρα την εγγραφή σου!


Για σένα που ψάχνεις full time δουλειά, διάβασε παρακάτω!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top