Daily Yang

H εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με νέες θέσεις εργασίας!

Έχεις μπει ήδη σε ρυθμούς διακοπών και τώρα που σταμάτησαν τα μαθήματα στη σχολή σου είναι μια καλή ευκαιρία να δεις νέες θέσεις εργασίας από τον κόσμο των επιχειρήσεων. Αυτήν την περίοδο έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα να βρεις αυτό που σου ταιριάζει χωρίς την πίεση της καθημερινότητας!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink για να ενημερώνεσαι πρώτος/η!

Διάβασε παρακάτω όλα όσα σου ετοιμάσαμε!

Πωλήσεις για μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών @Teleperformance Greece

Η πολυεθνική Teleperformance εταιρία απασχολεί 8.200 εργαζομένους στην Ελλάδα, προσφέροντας υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, τεχνικής υποστήριξης, υπηρεσίες για διαχείριση social media και υποστήριξη για gaming. Οι εργαζόμενοί της προέρχονται από 91 εθνικότητες, και υποστηρίζουν 36 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους, διαμορφώνοντας ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον εργασίας. Αν είσαι επικοινωνιακός/ή, τότε βρήκες αυτό που αναζητάς. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Digital Marketing Specialist @Findigital IKE

Αν έχεις πάθος με το Digital Marketing, τότε αυτή η θέση σε αφορά! H Findigital από τον Σεπτέμβριο του 2014 έχει συγκεντρώσει όλες τις δραστηριότητες του Find Digital Group ως performance-based Digital Agency. Έχοντας παρακαταθήκη την ήδη πετυχημένη δραστηριότητά της με τους πανελλαδικούς ηλεκτρονικούς κατάλογους Findhere, FindLarisa, FindAll, διαθέτει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μιας ανεκτίμητης εμπειρίας στην γνώση της ελληνικής αγοράς και των αναγκών της, δεδομένης και της διαχείρισης ενός πελατολογίου που ξεπερνάει τις 4.000 επιχειρήσεις. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Software developer @Blue Value S.A.

Η BLUE VALUE γεννήθηκε το 2009 και είναι μία σύγχρονη εταιρεία παροχής εκπαίδευσης, λειτουργικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, σε φορείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση, στην υλοποίηση σύνθετων έργων. Στη συμπρωτεύουσα σε περιμένει η θέση των ονείρων σου, μην τη χάσεις! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Software Development Engineers / Research Engineers @ICCS

Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) ιδρύθηκε το 1992. Η ιδρυτική του «Χάρτα» ήταν η διεξαγωγή υψηλής ποιότητας έρευνας, οι αναπτυξιακές δραστηριότητες και η παροχή επιστημονικών υπηρεσιών σε ιδιωτικούς και δημοσίους φορείς. Πως σου φαίνεται αυτή η νέα πρόκληση; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Developer (PHP) @Sleed

Η Sleed είναι ένα από τα πλέον δυναμικά e-business και digital marketing agencies στην Ελλάδα, με περισσότερους από 50 εργαζομένους και ένα portfolio πελατών που περιλαμβάνει accounts εθνικά αλλά και διεθνή. Από την ίδρυση της το 2010, η Sleed έχει ήδη ένα ιστορικό πετυχημένων έργων, αλλά και συνεργασιών με μεσαίους και μεγάλους οργανισμούς. Να μια μοναδική ευκαιρία να ενταχθείς σε μια εταιρεία που συνεχώς εξελίσσεται και αναλαμβάνει καινοτόμα projects! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Mobile/Web Developers @NATECH

Είσαι Mobile/Web ή .NET Developer; Αν αποζητάς την αποκέντρωση και την ποιότητα ζωής… Έχουν ανοιχτές θέσεις στην ομάδα τους στα Ιωάννινα! Αν όχι, γίνε μέλος της ομάδας τους στην Αθήνα. Οι θέσεις αφορούν σε επίπεδο: Senior, Mid-senior, Junior. Βέβαια για σένα που είχες βάλει στο μυαλό σου την αποκέντρωση, αυτή η θέση είναι ακριβώς στα μέτρα σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales Rep @ALFASOLID

Η AlfaSolid είναι η αντιπρόσωπος εταιρία του SolidWorks στην Ελλάδα και την Κύπρο και έκανε να είναι το SolidWorks η υπ’ αριθμόν 1 λύση CAD στον Ελλαδικό χώρο. H AlfaSolid είναι στην αναζήτηση ενός νέου συνεργάτη στις πωλήσεις. Ο ρόλος του είναι να διατηρεί και να αναπτύσσει αμοιβαία ωφέλιμες συνεργασίες με υφιστάμενους και νέους πελάτες και να φροντίζει για την ποιοτική ικανοποίηση των χρηστών SOLIDWORKS. Τι λες; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Customer Sales Agents @Mellon Group of Companies

Θέλεις να γίνεις μέλος μιας επιτυχημένης ομάδας; Σου αρέσει να επιτυγχάνεις τους στόχους σου και να εξελίσσεσαι επαγγελματικά; Έλα σήμερα να ξεκινήσεις μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές πολυεθνικές! Η Mellon Technologies, μητρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών Mellon, κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών, των υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, καθώς επίσης και των υπηρεσιών business process outsourcing. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Customer Support Engineer @NOVART PIGI AEBE

Η Novart AEBΕ με έδρα την Κηφισιά, είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα των Θερμοϋδραυλικών, Ενεργειακών Συστημάτων και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με παρουσία 42 χρόνων στην ελληνική αγορά. Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών της και με στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, επιθυμεί να προσλάβει Μηχανικό για το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

C# .Net Developer @managinng.com

Η εταιρία managinng.com, στο πλαίσιο ανάπτυξης νέων λειτουργιών και υπηρεσιών της ξενοδοχειακής cloud πλατφόρμας της, αναζητά C# .Net Developers. Απαραίτητα προσόντα ιδανικού υποψηφίου είναι τα ακόλουθα: άριστη γνώση ανάπτυξης web εφαρμογών σε C# .NΕΤ και Microsoft SQL Server, προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε web development με τεχνολογίες C# .NET, αποτελεσματική διαχείριση χρόνου, συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, πνεύμα συνεργασίας, ομαδικότητας και δυναμική προσωπικότητα και εξοικείωση σε back-end αλλά και front-end εργασίες. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Για να μην χάνεις καμία ευκαιρία καριέρας, αλλά και για να συμπληρώνεις γρήγορα τις αιτήσεις στους εργοδότες που σε ενδιαφέρουν, κάνε την εγγραφή σου


H εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με νέες θέσεις εργασίας!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top