Λάιφσταϊλ

Hangover στο hangover τα πράγματα γίνονται χειρότερα

Συναυλίες, greek nights στα αγαπημένα σου μπαράκια, έρχεται και εκείνος ο αγαπημένος καλλιτέχνης που τόσο καιρό ήθελες να δεις και τα καλύτερα event της πόλης είναι τώρα γεγονός. Tελικά που θα πρωτοπάς; Ε φυσικά παντού! Σιγά μην αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω.

Kάνεις το mini πρόγραμμά σου παίρνεις φίλους, κάνεις κρατήσεις και όλα έτοιμα. Έλα μου όμως που από το πρώτο βράδυ εμ… συγγνώμη μεσημέρι εννοώ, τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν. Και μην μου πεις ότι και εσύ δεν έχεις σηκωθεί μεσημέρι μετά από ξενύχτι λίωμα.

Και ενώ έχεις κάνει την νύχτα μέρα χτυπάει το τηλέφωνο για μια νέα έξοδο (ένα χαλαρό ποτάκι πάντα) και σένα σε βρίσκει ακόμη στον καναπέ! Και εκεί που είσαι σε δίλημμα τι να κάνεις, με βαριά καρδιά ντύνεσαι για ακόμη μια φορά φοράς τα καλά και για άλλη μια φορά σε παίρνει το πρωί.

Ακόμη και οι πιο συνηθισμένοι στα ποτά και στα ξενύχτια, κάποια στιγμή βγαίνουν knock out. Τι και αν είσαι 18 τι και αν είσαι 25, τι και αν ήπιες ένα ποτό τι και αν ήπιες ένα μπουκάλι, το επόμενο πρωί θα νιώσεις .κάποια εξάντληση. Και hangover στο hangover το πράγμα γίνεται πιο δύσκολο. Αν στο πρώτο νιώθεις άρρωστος, στο δεύτερο hangover σερί, καταρρέεις. Τι να κάνουμε και το έξω θέλει πρόγραμμα τελικά.

Και μην ξεχνιόμαστε καλά τα ποτά, αλλά μήπως να περάσουμε καμιά βόλτα και από εκείνη τη σχολή (υπάρχει και αυτή;) έτσι να δούμε λίγο τι παίζει;

Hangover στο hangover τα πράγματα γίνονται χειρότερα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top