Μουσική

Η ιδανική playlist για τις βαρετές διαδρομές στα μέσα μεταφοράς

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση: να υπάρχει κίνηση και οι μετακινήσεις μας να είναι δύσκολες και ΠΟΛΥ βαρετές! Για αυτό τον λόγο η συντροφιά καλής μουσικής για όλα τα γούστα είναι κάτι που θα μας βοηθήσει να περάσουμε λιγότερο βαρετά τις ατελείωτες διαδρομές με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

1/ Bleeding Love by Leona Lewis

Φανταστείτε μια βροχερή μέρα ή μια μέρα που δεν σας πήγε καλά. Εδώ έρχεται η Leona Lewis με την αγγελική της φωνή για να σας φτιάξει τη μέρα και να νιώσετε λίγο καλύτερα. Ένα τραγούδι ύμνος στον έρωτα που ταιριάζει πολύ με ένα βροχερό τοπίο.

2/ Whole Lotta Love by Led Zeppelin

Αυτό το κομμάτι είναι για τους ροκάδες της παρέας του Yang.gr, οι οποίοι ταλαιπωρούνται με τα μέσα μεταφοράς. Με τον δυναμικό του ήχο και τους στίχους του σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να αφήσετε παρά πέρα την ταλαιπωρία.

3/ Ξημερώματα/ Κωνσταντίνος Αργυρός

Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν ακούν ξένη μουσική και θέλουν να ακούσουν κάτι ελληνικό. Σας έχω πρόταση και για αυτό λοιπόν. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται με το τραγούδι του «Ξημερώματα» για να σας ανεβάσει πολύ τη διάθεση και δεν αποκλείεται να ρίξετε και κανέναν χορό μέσα στο αστικό.

4/ Hi Bich by Bhad Bhabie, Asian Doll, Rich the Kid και MadeinTYO

Όμως υπάρχει και ένα αρκετά μεγάλος μέρος ανθρώπων που ακούν ραπ μουσική και δεν έχουν πολλές επιλογές για καλή μουσική. Οπότε έρχομαι για να σας προτείνω ένα νέο τραγούδι στο οποίο συμμετέχουν νέα, ανερχόμενα ταλέντα της ραπ μουσικής εκ των οποίων κυριαρχεί η Bhad Bhabie ή αλλιώς το κορίτσι «Cash me Outside how about that».

Η ιδανική playlist για τις βαρετές διαδρομές στα μέσα μεταφοράς
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top