Σούξου -Μούξου

Η καλύτερη σχέση της ζωής σου θα είναι με κάποιον που θεωρείς δικό σου άνθρωπο

Η καλύτερη σχέση της ζωής σου! Λίγο σαν ταινία μου ακούστηκε. Ξέρετε από αυτές που αρέσουν σε εμάς τα κορίτσια. Άραγε έχεις αναρωτηθεί ποτέ εάν υπάρχει μια μαγική συνταγή που αν ακολουθήσεις πιστά θα σε οδηγήσει στο να φτιάξεις την καλύτερη σχέση της ζωής σου;

Ας ξεκινήσουμε από το ότι σίγουρα δεν υπάρχει μία και μοναδική συνταγή για όλες τις σχέσεις, γιατί όλοι μας είμαστε τόσο διαφορετικοί, ώστε και οι σχέσεις που δημιουργούμε να είναι ξεχωριστές. Από την άλλη, εάν πούμε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες που μας οδηγούν στην πολυπόθητη πετυχημένη σχέση, γιατί τα ζευγάρια μαλώνουν και καταλήγουν να επιλέγουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους; Μήπως κάτι πήγε στραβά και δεν πέτυχε το γλυκό ή πολύ απλά οι ανθρώπινες σχέσεις είναι απρόβλεπτες και δεν τηρούν κανόνες και οδηγίες;

Πράγματι, ακόμη και εάν προγραμματίσεις τόσο καλά την σχέση σου, υπακούοντας σε όλες τις συμβουλές και τα tips και τους κανόνες επιτυχίας, εάν δεν καταφέρεις να νιώσεις για τον άλλον αυτά τα 2-3 συγκεκριμένα συναισθήματα που προμηνύουν ότι αυτή η σχέση θα είναι the best of all, τότε όσες συνταγές και εάν ακολουθήσεις, δεν θα καταφέρεις να φτιάξεις το καλύτερο γλυκό! Και τι εννοώ; Είναι αλήθεια ότι όταν γνωρίζουμε έναν άνθρωπο, μπορεί να μας τραβήξει το ενδιαφέρον από τα πρώτα λεπτά, να νιώσουμε ένα περίεργο συναίσθημα, να θέλουμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα, να τον ερωτευτούμε. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι με αυτό τον άνθρωπο μπορούμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη σχέση της ζωής μας.

«Όλα γίνονται την στιγμή που πρέπει να γίνουν» και «τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή» ή γεγονότα που ίσως να αποδεικνύουν κάτι από τη μοίρα του καθενός ή ακόμη και το οικείο εκείνο συναίσθημα που μπορεί να νιώσεις όταν φιλήσεις κάποιον και πιστέψεις ότι αυτός ο άνθρωπος αργά ή γρήγορα θα ερχόταν στη ζωή σου. Όλα αυτά πράγματι μπορεί να συμβαίνουν, να τα νιώθουμε και να τα πιστεύουμε. Όμως, δεν παύουν να είναι στιγμιαία γεγονότα, όπως στιγμιαία είναι και τα συναισθήματα που νιώθουμε.

Η πραγματική αγάπη θέλει τον καιρό της για να έρθει να φτιάξει την καλύτερη σχέση που είχες ποτέ στη ζωή σου. Και αυτή η σχέση μπορεί να δημιουργηθεί μόνο με έναν άνθρωπο, τον οποίο γνωρίζεις καλά, τον έχεις ζήσει και στα καλά και στα άσχημα, έχεις περάσει μαζί του πολλές στιγμές και έχεις μάθει να τον «διαβάζεις», νιώθεις άνετα μαζί του και είσαι ο εαυτός σου. Γιατί καλή και η χημεία στον έρωτα, αλλά σαν τη χημεία στη σχέση δεν θα βρεις εύκολα! Έντονα συναισθήματα μπορεί να νιώσεις για πολλούς ανθρώπους στη ζωή σου, αλλά όταν αυτά τα συναισθήματα συναντήσουν τον καλύτερό σου φίλο, τότε..κάτι μαγικό και μοναδικό θα έχει δημιουργηθεί.

Keep in mind: οι καλύτερες σχέσεις είναι αυτές που βρίσκονται μακριά από τα φώτα και την πολλή λάμψη. Αυτές που δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να τις παρουσιάσεις και να τις εμφανίσεις στον κόσμο γιατί από μόνες τους, απλά και λιτά, είναι ικανές να τραβήξουν τα βλέμματα όλων.

Η καλύτερη σχέση της ζωής σου θα είναι με κάποιον που θεωρείς δικό σου άνθρωπο
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top