Κοινωνικά

Η Kristen Bell μας δείχνει πόσο δύσκολο είναι να είσαι νέα μαμά

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την μητρότητα, ένα από τα πιο συναρπαστικά ταξίδια στη ζωή μιας γυναίκας. Χρειάζεται απεριόριστη αγάπη και δύναμη για να μπορέσει μια γυναίκα να διανύσει αυτό το ταξίδι. Όσο δύσκολο και αν ακούγεται, άλλο τόσο ευχάριστο είναι, αρκεί να το αντιμετωπίσει κανείς με χιούμορ και καλή διάθεση.

Αυτή λοιπόν, την πλευρά της μητρότητας αποφάσισε να αναδείξει και η Kristen Bell, ξεκινώντας μια διαδικτυακή εκπομπή σχετικά με τη ζωή των σύγχρονων μαμάδων. Η ηθοποιός αντιμετωπίζει τη ζωή και τη μητρότητα με χιούμορ και ειλικρίνεια, παρουσιάζοντας τις καθημερινές προκλήσεις από μία αστεία οπτική γωνία.

Θίγει θέματα όπως η γέννα, ο θηλασμός, η επιλόχεια κατάθλιψη, ο διαχωρισμός μεταξύ μητέρας και γυναίκας, χωρίς σοβαροφάνεια, αλλά με περιπαιχτική διάθεση. Η εκπομπή της είναι κατάλληλη τόσο για νέες μητέρες, οι οποίες πιθανώς να έχουν αγχωθεί, όσο και για τις γυναίκες που φέρουν ήδη τον τίτλο της «μαμάς», καθώς ασχολείται με σοβαρά θέματα υπό το πρίσμα του κωμικού.

Η θεματολογία όμως δεν περιορίζεται εκεί, καθώς έρχεται σε επαφή και με παιδιά, αναζητώντας τον δικό τους ορισμό περί μητρότητας, κάνοντας ταυτόχρονα αισθητή την παιδική ματιά. Αυτά τα επεισόδια δείχνουν όλα όσα αποσιωπούνται, με ειλικρίνεια και χάρη.

Μέχρι στιγμής έχουν ανέβει 4 επεισόδια, το καθένα από τα οποία παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή της περιπλοκότητας του να είσαι μαμά. Ωστόσο, είναι τόσα ευχάριστα που το θέμα τους μπορεί να προσελκύσει όχι μόνο μητέρες, ή ανερχόμενες μητέρες αλλά οποιονδήποτε άλλο σχετικό ή μη με τον κόσμο της μητρότητας.

Δείτε το δεύτερο επεισόδιο:

Η Kristen Bell μας δείχνει πόσο δύσκολο είναι να είσαι νέα μαμά
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top