Κινηματογράφος

Η Millie Bobby Brown μοιράζεται το μάθημα ζωής που πήρε ξυρίζοντας το μαλλί της

Tο Stranger Things σάρωσε σε κριτικές και όλοι τρέξαμε να δούμε τη σειρά που προκάλεσε παγκόσμια τρέλα. Εκτός από τα κοινωνικά μαθήματα που προσέφερε στους τηλεθεατές, μάλλον είχε διττό ρόλο, αφού επηρέασε πολύ την νεαρή πρωταγωνίστρια του.

Η Millie Bobby Brown, για το ρόλο της ως Eleven, αναγκάστηκε να ξυρίσει τα μαλλιά της και αυτή η αλλαγή την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο στο πώς θα σε αντιμετωπίσει ο κόσμος γύρω σου.

Η Μillie με αφορμή το ρόλο της, προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το καινούργιο της χτένισμα ως ένα κοινωνικό μήνυμα για όλους τους ανθρώπους που λόγω υγείας χάνουν τα μαλλιά τους. Το χρονικό διάστημα που είχε κοντό μαλλί βέβαια, αντιμετώπισε ποικίλες αντιδράσεις , αφού υπήρχαν άνθρωποι που χωρίς να ξέρουν καν ποια είναι, γελούσαν με το χτένισμα της. Η δικής της απάντηση σε αυτούς; «Βeing bald was the best thing I ever did», ενώ χαρακτήρισε την όλη εμπειρία ως εμψυχωτική.

Κάπως έτσι, θα πρέπει να αναρωτηθούμε μήπως η ελευθερία σε όλες τις επιλογές μας, όχι μόνο στο χτένισμα, θα έπρεπε να είναι και για εμάς ένας τρόπος να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας, να αποτυπώσουμε την προσωπικότητα μας και να μην επηρεαστούμε από τα κοινωνικά πρότυπα που μας επιβάλλουν.

Δυστυχώς έχουμε την τάση να δεχόμαστε – ή καλύτερα να ανεχόμαστε – πράγματα μόνο όταν ο συνάνθρωπος μας είναι αναγκασμένος να τα κάνει. Όπως για παράδειγμα, κάποιος να χάσει τα μαλλιά του λόγω κάποιας ασθένειας. Αντίθετα, έχουμε πολύ λίγη ανοχή για τις πραγματικές επιλογές του άλλου, όπως ένα πορτοκαλί χρώμα στα μαλλιά, γιατί έτσι απλά του αρέσει.

Αν, λοιπόν, πιάσετε τον εαυτό σας να κρίνει τον διπλανό του, μαζευτείτε λίγο. Κι αν δυσκολευτείτε, σκεφτείτε ότι μία 12χρονη το κατάφερε με μεγάλη επιτυχία.

Η Millie Bobby Brown μοιράζεται το μάθημα ζωής που πήρε ξυρίζοντας το μαλλί της
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλη

To Top